makeup diyetisyenimim listesi maalesef uymadığım zaman kızıyor artık yazık benimle uğraşıyor kasımdan beri aslında genel olarak az veriyorum gıdım gıdım onları ayarlamaya sinir oluyorum çünkü aslında bana göre ayarlandı kahvaltı 1-130 gibi mesela saatli deilde 3-4 saatten fazla yememezlik etmemeliyim aslında bırakmıştım yine gidiyorum 1800 kalori gece 4e kadar sabah yatıyorum sıcaklardan uyuyamıyorum
kızlarakannehir
valaa benim de annem çok aşırı mükemmeliyetçidir oldukça yorar insanı...ben de düşünüyorum şimdiden naparım diye ??? kayınvalidem daha hoşgörülü yani:))))ama bebiş ve ben arada kalıcaz bu gidişle...amaaann olmyacak bebeğe don biçmek diye buna deniyo sanırım sanki çocuğu doğurduk da lohusalığı kaldı:)))))))))))
aynıyız canım yaaa ben de emzirirken kilo alanlardanım:sinifsinif::ecrin_bebek:
yok yaa öyle hesaplıyom zaten,tutmuyo:umursamaz:
aynıyız aslı yaa,her şeyimiz aynı valla...ben de senin gibi yalnızım diye hep kız çocuk istedim,kısmet oğlum oldubuna şükür tabii:Saruboceq:
benim annem mükemmeliyetçi falan değil aksine çok rahat...siiznkilerden farklı sorunlar oldu bende de..annem çocuğu çok sahiplendi,her şeyi kendi bildiği gibi yaptı,hayatımı tamamen değiştirmeye çalıştı...çok zor oldu,2 senede bütün düzenim değişti..bakacak insan problemim var...eğer 2.çocuğu yaparsam gene annemle aynı şeyleri yaşamak istemiyorum,ama kim bakacak?kısmet diyorum işte
ben bu siteyi biliyorum gizemcim çok da güzel bi site,ama sık sık kapanıyodu,virüs mü ne vardı sankibilmiyorumkismilesildim en sonunda
öğünlerin iyiymiş aslıcım yanlız bnm bir sorunum var ağzıma yağ geliyor bu neden olabilir kızlar
ikisyle de aynı şehirde misiniz?
hani insanın ağzına acı su gelir ya bnm yağ geliyor tiksiniyorum ayyy iğrenç bişi
canım kayınvalidemler başka bi şehirde yaşıyolar..ama sık sık gelirler...gelince de kalıyolar epeyce bi süre..başlarda zor oluyodu ama kayınvalidem çok yardımsever bi insan eve dönünce yemeğim falan hep hazır oluyo bana çok iyi davranıyo Allah razı olsun o nedenle şimdi gelince hiç gitmesinler istiyorum bazen yanlız kalmak istiyo insan ama muhabbet ortamı falan güzel oluyo açıkçası...aram iyi yani Allah bozmasın..
reflümü
acı su değilde yağ içmişim gibi boğazıma yakan yağ geliyor işin kötüsü gün içerinde bir kaç defa böyle olması ve yağlı yemememe rağmen böyle olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?