Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

makeup diyetisyenimim listesi maalesef uymadığım zaman kızıyor artık yazık benimle uğraşıyor kasımdan beri aslında genel olarak az veriyorum gıdım gıdım onları ayarlamaya sinir oluyorum çünkü aslında bana göre ayarlandı kahvaltı 1-130 gibi mesela saatli deilde 3-4 saatten fazla yememezlik etmemeliyim aslında bırakmıştım yine gidiyorum 1800 kalori gece 4e kadar sabah yatıyorum sıcaklardan uyuyamıyorum

zalımı tıroıd olcumu yaptırdınmı kuzumm bı genel sekerıne tıroıdıne baktırmanı tavsıye edıcemmm

ikisyle de aynı şehirde misiniz?

ama 2 sene yaşadıysanız ne güzel. benimki 1 ay kalıp kaçtı bize küserek...

bugün ilk defa insani ölçülerde yemek yedim. sabah
ekmek yemedim
1 kk peynir
birkaç kaşık karışık kızartma+sarımsaklı yoğurt
şekersiz çay :bbo: (tatlandırıcı kullanıyordum depresyona sebep oluyomuş diye bıraktım. ama şekersiz çay iğrenç. alışmaya çalışıyorum.)

ara
yarım şeftali

öğlen
1 kase çorba
1 bardak süt

ara
çay+1 gofret

akşam
4 kaşık erişte
tonbalıklı salata

ara
1 elma

uzun zamandır bu kadar az yeömemiştim. biraz da yürüyüş yaptım. bu başlangıç olsun bana. artık kendime geliyorum yavaş yavaş.işallah.

öğünlerin iyiymiş aslıcım yanlız bnm bir sorunum var ağzıma yağ geliyor bu neden olabilir kızlar

ikisyle de aynı şehirde misiniz?

canım kayınvalidemler başka bi şehirde yaşıyolar..ama sık sık gelirler...gelince de kalıyolar epeyce bi süre..başlarda zor oluyodu ama kayınvalidem çok yardımsever bi insan eve dönünce yemeğim falan hep hazır oluyo bana çok iyi davranıyo Allah razı olsun o nedenle şimdi gelince hiç gitmesinler istiyorum bazen yanlız kalmak istiyo insan ama muhabbet ortamı falan güzel oluyo açıkçası...aram iyi yani Allah bozmasın..

selamlar kızlar...nabersiniz bakalım benim bugün hiç enerjim yok kalan enerjimi de işyerini temizlemek için harcadım..bugün oldukça yoğunum belki bi daha gelemem bile haberiniz olsun merak etmeyin beni..canım sadece su içmek istiyo hiiiç bişey yiyesim yok ama sabah kahvaltımı güzelce yaptım...
1.5 dilim ekmek
1 kupa çay az şekerle
2 dilim beyaz peynir
yarım domates
salatalık
2 de zeytin...

bu saat oldu hala ara öğün falan yapmadım canım istemiyo açıkçası...çok şişlik var kızlar üzerimde bi inemedim gitti yazın başından beri...çatlayacağum daaa....offf bu arada gülümseme işaretleri çıkmıyo bende noldu şimdi bu bilgisayara Allah aşkına yaw???

ay maşallah o zaman. iyiyse sorun yok. faydası olur sana.

ben de sabah
3 kaşık melemen
1 dilim ekmek,domates, salatalık yedim.

ara
1 şeftali

reflümü

acı su değilde yağ içmişim gibi boğazıma yakan yağ geliyor işin kötüsü gün içerinde bir kaç defa böyle olması ve yağlı yemememe rağmen böyle olması

reflümü

acı su değilde yağ içmişim gibi boğazıma yakan yağ geliyor işin kötüsü gün içerinde bir kaç defa böyle olması ve yağlı yemememe rağmen böyle olması

tamam canım işte o yüzden reflü olabilir...belirtilerinden birisi bu çünkü ağza ekşimsi bi tat gelmesi bi de yutağın olduğu kısımlarda yanma tarzı bi hassasiyet...gerçi üst solunum yollarından yeni ameliyat oldun belki ameliyat sonrası iyileşme sırasında görülen bişeyler olabilir...endoskopi falan yapılıyo bildiğim kadarıyla...bi doktorunu arayıp da sorsana tatlım en sağlıklısı o...

bu arada diğer kızlar nerde aloooo????kızlar nerelerdesiniz gezentiler bu sıcakta napıyosunuz bakayım gezip gezip:))))olumunekankayizsmile

günaydın kzılar dün oruçlıydum ben ve sahurda 1 kase sütlü mısır gevreği yedim az geldi tabi sabah hemen acıktırdı..bütün günüm halsiz geçti..akşamüstü yemek hazırlayamadım ayakta duramadım..hiçbişey yemeden tutanlara hayret ettim..eşime dedim gel yardım et yoksa ben bayılacağım..iftardan sonra bile gelemedim kendime..

bu arada iftarda o kadar aç olmama rağmen hiç bişey yiyemedim..1 kepçe çorba 2 kaşık salata 2 bardak su bu kadar resmen tıkandım bir yudum daha yiyemedim..2 saat sonra 5-6 dilim karpuz yedim.

bu geceki sahurdada protein ağırlıklı beslendim yine
1 dilim ekmek
1 yumurta
az peynir çünkü çok tuzluydu
1 kase yoğurt
,domates salatalık

günaydın kızlar

hayırlı ramazanlar
oruçlarınızı allah kabul etsin

ben regly oruç tutamıyorum zaten son yıllarda hiç tutamadım doğumdu emzirmeydi bu senede snırım tutamıyacağım.

sabahtan ii başlıyorum diyete ama öğleden sonra cıvıtıyorum ne olacak halim cuma tartıda ne görecem bilmişyorum ama acayip şişkinim hala geçmedi.

bu sabah 4 madlen+3 eti form+yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…