slmlar çok üzülüyorum 2 gündür oruç pisi pohuna gitti ama napayım bundan sonra yemem umarım orucumu
uff ağzımın suyu aktı heee.....evde kendimi yapıyon tarif verebilirmisin...kızlar ya eşim akşama pide istedi..ben arada yapardım da..
kaşarlı sucuklu,bide kuşbaşılı istedi..offf yaktın beni kocaciiiiiim..
tesekkürler sail....yani ikisi de karbonhidrat ya o yüzden kan şekerini birden yükseltip aç hissettirmesin sonra...diyetisyenim öyle söylemişti..tercih etmek gerekirse patates ekemğe göre daha çabuk sindiriliyomuş ama dezavantajı şekeri birden yükselttiği için insülin dengesini bozup hemen açlık hissi oluşturması...mesela şeker hastalarına patates vermezler bundan dolayı...ben öyle biliyorum yani biz öyle duyduk:)))))
eevet canimm.. 24 aylik :) koca bebek..
ikinciyi düsünüyorum su ann
senin 1 denemi?
selam kızlar
dün gelemedim kusura bakmayın...
gizemcim durum reflüye benziyor,bi dr a görünsen iyi olur canım...
herkesin ramazanı mübarek olsun,oruç tutanların orucunu allah kabul etsin ve allah kolaylık versin diyorum:Saruboceq:ben tutmuyorum...tuttuğumda da sizin gibi dayanamam...tüm gün çok acıkırım kötü olurum(bu sıcaklar için yazıyorum tabii kışın böyle olmuyordu) akşama yemeği nasıl yaparım bilmiyorum çünkü normal zamanda bile iş yapmak çok zor...ayrıca çok acıkırım ,kafamdan binbir çeşit yemek geçer,canımın çektiği her şeyi yerim...öyle dayanma gibi bi durumum yok maalesef..ve tabii her ramazanda 4-5 kilo alırdım
sıcaklarda gerçekten de bir şey yenmiyor...ben çok susuyorum ama..sürekli su içiyorum diyebilirim...pek bi şey yediğim söylenemez..ben de kendime şaşıyorum ama yiyemiyorumbenneyaptımkidün salata yaptım mesela,hafif olsun karnım doysun diye...nerdeee...bi kaç çatal yiyebildim bıraktım...benim için çok tuhaf bi durumama iyi oldu,bugün tartıda 64 ü gördüm nasıl oluyor ben d ebilmiyorum...kendimi kasmıyorum,diyet psiklojisinde hiç değilim...sadece yiyemiyorum...bu durumdayken de kendimi zorlamıyorum..meyveyle ya da salatalık doğradığım yoğurtla öğün yapıyorum...ee bu da çok farkettirdisempatiksalakcinniama beni biliyorsunuz dönerleri pataları yemeye başlayayım hemen alırım geri:2::sinifsinif:
canım starda başladı şimdi...
selam kızlar
ciddi sağlık sorunlarımdan dolayı uzun zamandır aranızda değildim. muhtemelen diskalifiye olmuşumdur .. hakkınızı helal edin iyi kötü günler geçirdik. Ben hepinizi çok seviyorum inşallah kendimi toparlarsam tekrar geri dönebilirim.
Ramazanınız mubarek olsun, hepimize hayır ve bereket getirsin inşallah..
iyi geceler kızlar
bugün pek gelen olmamış nedensebenneyaptımkiramazan vurdu sanırım herkesiyerimseniben
perperi çok geçmiş olsun sıkııntınız neysea.s.
bahsettiğim gibi bi şey yiyemiyorum...baktım olmuyor,kendimi bi tuhaf hissettim..metabolizmam şaşırmasın,kıtlığa girdim sanmasın bi de diye düşündüm
kendimi zorladım akşam 2-3 kaşık pilav ve biraz köfte patates yedim,az salata ve cacıkla..
sonra da oğlumla bi şeyler aldık,kendime brownie intense aldım özellikle,bayılıyorum ona anlatamam yaniicokacimcoookçayla birlikte onu yedim bayıla bayıla..1 taneden fazla yedim çünkü burağın yiyemedi parçaları da ben yedim:kedi:
öyle işte..ilk defa kendimi yemek yemeye zorladım desem inanır mısınız?:roflol:
sonra kızdım kendime..şart mı yemek dedim,ne güzel canın istemiyor işte niye zorluyorsun?ama bu durum pek hoşuma gitmedi:umursamaz:arada doğru düzgün yemek de yemek lazım..yoksa sonrası fena olureyvahedigeldismile
günaydın kızlar..dün iftarda 2 bardak su içtim
ardından 1 kepçe çorba 2 kaşık taze fasülye,biraz cacık yedim çok fena doydum..bir daha bişey yiyemedim ne karpuz ne meyve..gece yatmadan önce soda içtim bi şişe
sahurdada toplamda 6 bardak su içtim..çay yerine yemek sırasındada su içtim yudum yudum..sıcakta çay içlmiyor zaten..
2 dilim ekmekle menemen yedim 1 çatal da reçel..bana yediğim çok geldi nedense..eşimde diyor hiçbişey yemedin ama doldu midem..inşallah hep böyle devam ederde ramazan sonuna 2 kilo falan bari veririm..neyse sahurdan sonra yatmıyorum hemen..1 saat bekliyorum reflü olmamayım diye kitap okuyorum sahur programlarına falan göz gezdiriyorum..
zeynep naptın canım sen oruçlu oruçlu yürüyüş yapılırmı.
bende tam tersi fazla aktividen olabildiğince kaçınıyorum
evi şöyle bir topluyorum iş varsa yapıyorum..yemek yapıyorum..sonrasındaki vakitlerde çok dolanmıyorum.bugün pilates yapmayı düşünüyorum gerçi ama bakalımakannehir
emoş naptın sen hazır yiyemiyorsun neden zorluyorsun..o incecik manken gibi kızlar öyle işte yiyemiyorlar canları istemiyor...bak benim bir arkadaşım vardı tombuldu bayağı lisedeyken..sonra bir ara iştahı kapanmış,canı yemek istememiş..bu durumu lehime kullanayım demiş oda..hiç yemek için zorlamamış..sonra midesi küçülmüş kilo vermeye başlamış..böyle böyle 20 kilo vermiş..oda şaşırıyor ama şimdi bildiğin manken gibi yani..mide küçüldüğü için hala öyle az az yiyor..
bu arada browni intense mi dedim..ölürümmmmmcokacimcoook
bi rahatlasak iyi olacak napmalı ki bilemedim valaaa...rezene çayı falan da içemeyiz ki...akşamları mı içsek acaba?ayyy bugünün sonuna kadar umarım bu sorunum ortadan kalkar...
kızlar ya eşim akşama pide istedi..ben arada yapardım da..
kaşarlı sucuklu,bide kuşbaşılı istedi..offf yaktın beni kocaciiiiiim..
juliet bişey desem ama yok yok vazcaydı ben nese takımda boş yer var yarisci takım kaptanı gelince kuralları koyar buraya cuma 12 son bildirim saati haftaya cumaya kadar sık paylaşımda bulunursan ki girip yazıyorsun haftaya cuma listede olursun yada cuma kaç kiloydun
jülimmmmm hoşgeldin canımyarısçım ve diğer arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar
2009 subatta bu takımdan 52 kilo ile mezun olmustum....
hamilelik doğum emzirme derken şimdi 70 kiloyum.....
eğer takımdımda yer varsa tekrar baslamak istiyorum....yoksada sizi takipteyim yerimseniben
ama ben proteinli yiyince çok çabuk acıkıyorumayçincim hayır tam tersi yanlış biliyorsun..karbonhidrat ağırlıklı beslenmek hem çok çabuk acıktırır hem de genelde börek,kızartma gözleme türü şeyler olduklarından çok susatır uykudada rahatsız eder.karbonhidrat çabuk sinrilir hemen enerjiye dönüşür bu yönden iyi değil zaten..
bu yıl haberlerde programlarda bütün diyetisyenler protein ağırlıklı beslenin diyorlar.
ve gerçekten öyle beslenince acıkmıyorsun halsiz düşmüyrsun..bugün çok iyiyim çok rahatım dün bayılacaktım çok kötüydüm..
diskalifye değilsin canım izinli değilmiydin.selam kızlar
ciddi sağlık sorunlarımdan dolayı uzun zamandır aranızda değildim. muhtemelen diskalifiye olmuşumdur .. hakkınızı helal edin iyi kötü günler geçirdik. Ben hepinizi çok seviyorum inşallah kendimi toparlarsam tekrar geri dönebilirim.
Ramazanınız mubarek olsun, hepimize hayır ve bereket getirsin inşallah..
bence cok fark olmayacak...
yani insallah olmaz..
ben de dün sabah 69 u gördüm..
hic birsey yapmadim aslinda.. kendiliginden gitti..
bakalim bu sabah kac cikcam..
artik yatsak iyi olacak.. bizimkiler dikilecek. en gec 10 da. anneee kalkk aciktim :))
ne dicektim zalimcim.....
kilom 70 cuma yine tartılırım sülerim yerimseniben
bugünki yidiklerim....
sabah..keloks....
ara:yarım muz....
öğlen..keloks...
akşam...makarna (az) ve köfte......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?