zeynep kabızlık bendede var canım kaç gündür çıkmıyorum yarınıda kötü etkileyecek eminim..bende senin gibi bugün iftar öncesi tartılacağım..
herkese günaydın a.s.
takıma halen alınmadım ama ben geliyom işte özlemişim buraları
dün ki yediklerim......
sabah:1 dilim ekmek...iki parca haslanmıs patates..peynir...domates
öğlen..bulgur pilavi ve yoğurt.....
akşam..domates corbası bir dilim ekmek...yarım pors.taze fasulye.....
kaçamaklarım...cokoprens...ve sütlü irmik tatlısı
bi rahatlasak iyi olacak napmalı ki bilemedim valaaa...rezene çayı falan da içemeyiz ki...akşamları mı içsek acaba?ayyy bugünün sonuna kadar umarım bu sorunum ortadan kalkar...
julliet hosgeldin..
emziriyormusun sen hala?
oh ne güzel 70 kilo ile zayiflamaya geldin, gebelikten sonra.
ben 70 kiloyla hamile kalicamm.. sonra 90 la falan gelirim buraya heraldee bilmiyorumkismile
hosbulduk canım....aşkito kız sana oyverdin çingaaane makyajında
gerçekten süper olmuşun arkadaşım diye demiyorum
juliet hoşgeldin..
hoşgeldin tatlım hem ekmek hem de patates yemeseydin keşke...bulgur pilavını çok severim...
Allahtan akşama yemeğim var kızlar o yüzden rahatım...dün tam 19.30 da başladım yemek yapmaya düdüklüm saolsun 45 dk ya salataya kadar hepsini yetiştirdim gerçi sonra su içmekten oturamadım sofraya ama neyse....
hosbulduk canım....
yenmez mi :uhm: bende yumurta yerine onu haslamıstım...iki seneye yakın rejim yapmadığıma unutmusum herseyii.
hosbulduk aşkito..
bir haftadır emmiyo peşinde dolanıyom ama yok sanırım emmicek artık..birde sütüm tuzlandı tadını beğenmiyo herhalde......
senin bebiş vardı dimi öyle hatırlıyorum sanki :uhm:
opuyorumnanaktan saol askim :))aşkito kız sana oyverdin çingaaane makyajında
gerçekten süper olmuşun arkadaşım diye demiyorum
juliet hoşgeldin..
yani ikisi de karbonhidrat ya o yüzden kan şekerini birden yükseltip aç hissettirmesin sonra...diyetisyenim öyle söylemişti..tercih etmek gerekirse patates ekemğe göre daha çabuk sindiriliyomuş ama dezavantajı şekeri birden yükselttiği için insülin dengesini bozup hemen açlık hissi oluşturması...mesela şeker hastalarına patates vermezler bundan dolayı...ben öyle biliyorum yani biz öyle duyduk:)))))
günaydın kızlar..dün iftarda 2 bardak su içtim
ardından 1 kepçe çorba 2 kaşık taze fasülye,biraz cacık yedim çok fena doydum..bir daha bişey yiyemedim ne karpuz ne meyve..gece yatmadan önce soda içtim bi şişe
sahurdada toplamda 6 bardak su içtim..çay yerine yemek sırasındada su içtim yudum yudum..sıcakta çay içlmiyor zaten..
2 dilim ekmekle menemen yedim 1 çatal da reçel..bana yediğim çok geldi nedense..eşimde diyor hiçbişey yemedin ama doldu midem..inşallah hep böyle devam ederde ramazan sonuna 2 kilo falan bari veririm..neyse sahurdan sonra yatmıyorum hemen..1 saat bekliyorum reflü olmamayım diye kitap okuyorum sahur programlarına falan göz gezdiriyorum..
zeynep naptın canım sen oruçlu oruçlu yürüyüş yapılırmı.
bende tam tersi fazla aktividen olabildiğince kaçınıyorum
evi şöyle bir topluyorum iş varsa yapıyorum..yemek yapıyorum..sonrasındaki vakitlerde çok dolanmıyorum.bugün pilates yapmayı düşünüyorum gerçi ama bakalımakannehir
emoş naptın sen hazır yiyemiyorsun neden zorluyorsun..o incecik manken gibi kızlar öyle işte yiyemiyorlar canları istemiyor...bak benim bir arkadaşım vardı tombuldu bayağı lisedeyken..sonra bir ara iştahı kapanmış,canı yemek istememiş..bu durumu lehime kullanayım demiş oda..hiç yemek için zorlamamış..sonra midesi küçülmüş kilo vermeye başlamış..böyle böyle 20 kilo vermiş..oda şaşırıyor ama şimdi bildiğin manken gibi yani..mide küçüldüğü için hala öyle az az yiyor..
bu arada browni intense mi dedim..ölürümmmmmcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?