Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zeynep tatlım tabiyki olmaz oruçluyken yürüyüş iftar sonrası yap ayarlayabilirsen çalışıyormuydun eğer evdeysen gece yap

selam kızlar
ciddi sağlık sorunlarımdan dolayı uzun zamandır aranızda değildim. muhtemelen diskalifiye olmuşumdur .. hakkınızı helal edin iyi kötü günler geçirdik. Ben hepinizi çok seviyorum inşallah kendimi toparlarsam tekrar geri dönebilirim.
Ramazanınız mubarek olsun, hepimize hayır ve bereket getirsin inşallah..

perperi izine ayrılmıştın sen ama hayrola ne sağlık sorunları geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyleşirsin gelirsen yine kapımız açık sana

iyi geceler kızlar
bugün pek gelen olmamış nedensebenneyaptımkiramazan vurdu sanırım herkesiyerimseniben
perperi çok geçmiş olsun sıkııntınız neysea.s.

bahsettiğim gibi bi şey yiyemiyorum...baktım olmuyor,kendimi bi tuhaf hissettim..metabolizmam şaşırmasın,kıtlığa girdim sanmasın bi de diye düşündüm
kendimi zorladım akşam 2-3 kaşık pilav ve biraz köfte patates yedim,az salata ve cacıkla..
sonra da oğlumla bi şeyler aldık,kendime brownie intense aldım özellikle,bayılıyorum ona anlatamam yaniicokacimcoookçayla birlikte onu yedim bayıla bayıla..1 taneden fazla yedim çünkü burağın yiyemedi parçaları da ben yedim:kedi:
öyle işte..ilk defa kendimi yemek yemeye zorladım desem inanır mısınız?:roflol:
sonra kızdım kendime..şart mı yemek dedim,ne güzel canın istemiyor işte niye zorluyorsun?ama bu durum pek hoşuma gitmedi:umursamaz:arada doğru düzgün yemek de yemek lazım..yoksa sonrası fena olureyvahedigeldismile

günaydın kızlar..dün iftarda 2 bardak su içtim
ardından 1 kepçe çorba 2 kaşık taze fasülye,biraz cacık yedim çok fena doydum..bir daha bişey yiyemedim ne karpuz ne meyve..gece yatmadan önce soda içtim bi şişe

sahurdada toplamda 6 bardak su içtim..çay yerine yemek sırasındada su içtim yudum yudum..sıcakta çay içlmiyor zaten..
2 dilim ekmekle menemen yedim 1 çatal da reçel..bana yediğim çok geldi nedense..eşimde diyor hiçbişey yemedin ama doldu midem..inşallah hep böyle devam ederde ramazan sonuna 2 kilo falan bari veririm..neyse sahurdan sonra yatmıyorum hemen..1 saat bekliyorum reflü olmamayım diye kitap okuyorum sahur programlarına falan göz gezdiriyorum..

zeynep naptın canım sen oruçlu oruçlu yürüyüş yapılırmı.
bende tam tersi fazla aktividen olabildiğince kaçınıyorum
evi şöyle bir topluyorum iş varsa yapıyorum..yemek yapıyorum..sonrasındaki vakitlerde çok dolanmıyorum.bugün pilates yapmayı düşünüyorum gerçi ama bakalımakannehir

emoş naptın sen hazır yiyemiyorsun neden zorluyorsun..o incecik manken gibi kızlar öyle işte yiyemiyorlar canları istemiyor...bak benim bir arkadaşım vardı tombuldu bayağı lisedeyken..sonra bir ara iştahı kapanmış,canı yemek istememiş..bu durumu lehime kullanayım demiş oda..hiç yemek için zorlamamış..sonra midesi küçülmüş kilo vermeye başlamış..böyle böyle 20 kilo vermiş..oda şaşırıyor ama şimdi bildiğin manken gibi yani..mide küçüldüğü için hala öyle az az yiyor..

bu arada browni intense mi dedim..ölürümmmmmcokacimcoook

perperi öncelikle geçmiş olsun...
emoşum zorlama kendini bi kaç güne bugünlerini iple çekersin..bence tamamıyla sıcakların yan etkisi..
ben de aynı hilal gibi normale göre az yemiş olmama rağmen sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum açıkçası midem şişiyo haliyle suyla ramazanda kilo versek ne ka güzel olur:))
yanlız kızlar bende kabızlık oldu ayıptır söylemesi 2 gündür ne yiyosam bende umarım bugün de aynısı oomaz...
dün gece yatana kadar 5 lt ye yakın su içmişimdir herhalde..:)))tamam abarttım biraz ama rahat 15 16 koca bardak oldu yani..
ben akşam karpuz da yedim kızlar abartmadan ara öğünümü atlamamak için diyetisyenim yiyeceksin mutlaka dedi...
yürüyüş bandım işyerinde gizemcim o nedenle de geceleri iftardan sonra yürüyemiyorum açıkçası...aslında işim ve evimin arası yakın eşim teravihe gittiğinde gelip yürüyüş yapabilirim ama inanın yemekti bulaşıktı derken hiç halim kalmıyo malesef gözüm yemiyo bi daha evden çıkmayı açıkçası((

sahurda yediklerime gelince:
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
salatalık domates
2 bardak çay
1 kaşık nutella((
3 ad. zeytin
1 yumurta

bolca da su...sahurda çok içemiyorum ne yazık ki kızlar midem şiş kabızlıktan dolayı bende de şişlik var..offf napacağım ben??
kızlar bu arada yarın cuma ya ben bugün aç karna tartılıp iftardan önceki kilomu söyleyeceğim çünkü o kadar çok su içiyorum ki direk atar bence sahurda bakarsam nihayetinde önceden de aç karna sabahları tarılıyodum şimdi de durum tersine döndü akşamları aç olmuş oluyorum haliyle...ne dersiniz?
ama kilo verebildiğimi sanmıyorum kızlar bugün wc ye gidebilirsem belki bi fark olabilir ama bile miyorum yani....

zeynep kabızlık bendede var canım kaç gündür çıkmıyorum yarınıda kötü etkileyecek eminim..bende senin gibi bugün iftar öncesi tartılacağım..

herkese günaydın a.s.
takıma halen alınmadım ama ben geliyom işte özlemişim buraları

dün ki yediklerim......

sabah:1 dilim ekmek...iki parca haslanmıs patates..peynir...domates

öğlen..bulgur pilavi ve yoğurt.....

akşam..domates corbası bir dilim ekmek...yarım pors.taze fasulye.....

kaçamaklarım...cokoprens...ve sütlü irmik tatlısı

canlarim.. okuyup okuyup cikiyorumm..

neden bisi yazmiyorum bilmiyorum :))

emo$um cok iyi gidiyorsun canim..
eger tüm ramazan böyle gidersenn , bence geri gelmez o kilolar.

Perperi hayirdir cnm gecmis olsun??

benim durumumuma gelince.
sahura kalkmiyorum. zaten gece 3 te yatiyorum.
2-3 bardak su iciyorum yatmadan, iftarida normal yiyiyorum, abartmadan.

iftardan sonra daha bisey yemiyorum gece .

julliet hosgeldin..
emziriyormusun sen hala?

oh ne güzel 70 kilo ile zayiflamaya geldin, gebelikten sonra.
ben 70 kiloyla hamile kalicamm.. sonra 90 la falan gelirim buraya heraldee bilmiyorumkismile

zeynep kabızlık bendede var canım kaç gündür çıkmıyorum yarınıda kötü etkileyecek eminim..bende senin gibi bugün iftar öncesi tartılacağım..

bi rahatlasak iyi olacak napmalı ki bilemedim valaaa...rezene çayı falan da içemeyiz ki...akşamları mı içsek acaba?ayyy bugünün sonuna kadar umarım bu sorunum ortadan kalkar...

aşkito kız sana oyverdin çingaaane makyajında
gerçekten süper olmuşun arkadaşım diye demiyorum
juliet hoşgeldin..

hoşgeldin tatlım hem ekmek hem de patates yemeseydin keşke...bulgur pilavını çok severim...
Allahtan akşama yemeğim var kızlar o yüzden rahatım...dün tam 19.30 da başladım yemek yapmaya düdüklüm saolsun 45 dk ya salataya kadar hepsini yetiştirdim gerçi sonra su içmekten oturamadım sofraya ama neyse....

julliet hosgeldin..
emziriyormusun sen hala?

oh ne güzel 70 kilo ile zayiflamaya geldin, gebelikten sonra.
ben 70 kiloyla hamile kalicamm.. sonra 90 la falan gelirim buraya heraldee bilmiyorumkismile

hosbulduk aşkito..
bir haftadır emmiyo peşinde dolanıyom ama yok sanırım emmicek artık..birde sütüm tuzlandı tadını beğenmiyo herhalde......

senin bebiş vardı dimi öyle hatırlıyorum sanki :uhm:

juliet hoşgeldin..
hosbulduk canım....

yenmez mi :uhm: bende yumurta yerine onu haslamıstım...iki seneye yakın rejim yapmadığıma unutmusum herseyii.

hosbulduk canım....

yenmez mi :uhm: bende yumurta yerine onu haslamıstım...iki seneye yakın rejim yapmadığıma unutmusum herseyii.

yani ikisi de karbonhidrat ya o yüzden kan şekerini birden yükseltip aç hissettirmesin sonra...diyetisyenim öyle söylemişti..tercih etmek gerekirse patates ekemğe göre daha çabuk sindiriliyomuş ama dezavantajı şekeri birden yükselttiği için insülin dengesini bozup hemen açlık hissi oluşturması...mesela şeker hastalarına patates vermezler bundan dolayı...ben öyle biliyorum yani biz öyle duyduk:)))))

eevet canimm.. 24 aylik :) koca bebek..
ikinciyi düsünüyorum su ann
senin 1 denemi?

juliet hoşgeldin..
opuyorumnanaktan saol askim :))

cokacimcoook

aboooovvvvvv:1shok::1shok::1shok:
öyle mi diyisin kız?ben de zorla yemek yedim ki metabolizmam yavaşlayacak diyebilmiyorumkismileyemiyeyim dur,manken neyim olurum ben de belkisırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
ayyyyy brownie intense............en büyük rüyammm eyvahedigeldismilesempatiksalakcinniben de ölürüm sormaboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

canlarım tebrik ediyorum sizleri..oruç tutanlar gayet iyi gidiyor helal sizlerea.s.olumunekankayizsmile
ben de az az yiyorum işte:bbo:hilalin verdiği taktiği uygulayayım da pis boğazım açılmadan verebildiğim kadar kilo vereyim barikaydirigubbakcemile5inşallah tabii:Saruboceq:
aşkitim sıkma canını güzelim yaaa...sen halledersin hayatım,hem 90lara falan çıkacağını sanmıyorum artık,tedbiri elden bırakmazsın bu seferyerimsenibenopuyorumnanaktan
saol bidenem,inşallah oturur kilom da gene uğraşmam değil miboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…