http://www.kadinlarkulubu.com/makya...ar/383314-cingene-makyaji-yarisma-anketi.html
gizemcim burdan oy verebilirsin canim..
pregant yaklasmissin cnm :) ama söyleyemem hangisi oldugumu..
istediginize oy verebilirsiniz..
iyi geceler millet
bugün o meşhur pis boğazım yeniden açılmaya başladı ve bulabildiğim abuk sabulk şeyleri tükettimeyvahedigeldismile
kendi kendime nazar ettim sanırımboshayallersmile
neler yedim:
akşama kadar zaiyat yok..iyi gitti...
akşam yemeği olarak salata ve sabahtan kalan biraz menemeni yedim..ama doymadımguclubacismiledaha doğrusu boğazımı tutamadım,canım tatlı istedi...2-3 dilim belki de daha fazla ballı ekmek yedim:kedi:ekmek çavdar ekmeğiydi ama
sonra burağın küçük dondurmasından yedim,yarısı kadar...onun da hepi topu 90 kalori mi neydi...bu çok tutmaz inşallahsempatiksalakcinni
sonra dışarı çıktık...ucundan accuk çikolatasempatiksalakcinni,dün aklıma girdiği için brownie intenseeyvahedigeldismile ve eşimle beraber 1 kup karışık dondurma yedim...
geen gün 64lerdeydim biliyorsunuz...
eğer yarın bundan baya fazlaysam görün ve düşünün halimiboshayallersmile
birazcık kaçamak beni ne hale getiriyor?böyle ömür geçer miboshayallersmileohaoldumsmile
yarını sabırsızlıkla bekliyorum,kaç çıkıcam acaba?bilmiyorumkismile
jülimmmmm hoşgeldin canım
nedemek takımızda yer var.
sen yazmaya devam haftaya listedesin.:))))))))))
melisa nasıl kaç aylık oldu
ama ben proteinli yiyince çok çabuk acıkıyorum((((((((
diskalifye değilsin canım izinli değilmiydin.
sağlıkla neler oldu haberdar et bizi.
hilmişim bende 3-4 gündür pek yiemiyorum berbat hastayım.
grip oldum defneden geçti banada
ama bu sabah tartıdaki rakamda oynama yoktu neler oluyor anlamıyorum çok sıkıldım artık
günaydın kızlarr...
yine bildirim günüü ..
ramazan geldi biz 4. takım olarak kötü duruma geldik tabi oruc tutanlar... tutmayanlar yine mükemmel sizde durumlar nasıll..
bide ben bir itirafta bulunacağım dün abarttım..pide yapmıştım hem kaşarlı sucukludan yedim hem kuşbaşılıdan yarımşar..bide eşim baklava almış gelirken 2 tanede onlar ohhh..ben adam olmam valla..
ebtuna cım
farkı eski kilona bölyüosun sonra 100 le carpıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?