zeynebim aslında oruç tutulduğu için iftarda nasıl beslenilmesi gerektiğini bilemiyorum. günde en az 1500 kalori almamız lazım. ama ramazanda oruç tutanlar daha mı az yemeli bilemiyorum. yediklerinden rahatsızsan ikiye bölebilirsin diyorum. bi tane ramazan diyeti var. onu yaziim. bak bakalım.
biz de menunuz heraldeee:dilcikar:
ayçin bitanedir...
konu o değil..millet ne kadar hırslı baksanıza..ne kadar azimli,iddialı konuştu kız..kendimden utandım,milette nasıl azim var ben 1ileri 2 geri yapıp duruyorum dedimbu hafta biraz gurur meselesi yapıcam sanırım,lütfen kilo vereyim yaa lütfen:Saruboceq:
iğrençsin aslıııııııııııı:umursamaz:alsanaalsanasmile
zeynepçim 1 saat yürüyüş falan,süpersin bencea.s.
dondurmanın 100 grında 177 kal. var canım,bence yiyebilrisin 1 top..bi şey olmaz...algidanın kup şeklinde satılanları var,otobüslerde dağıtıyolaronda da 890 kal.yazıyodu sanırımkaydirigubbakcemile3
tatlım ben diyetisyene gidiyorum ya zaten onun verdikleri bunlar ve asla yemekten kesmememi söylemişti sakın azaltma dedi ramazanda kilonu korusan bile bişeydir dedi...hatta ona kalsa yürüyüşümün de dozajını azaltmalıyım ve asla gündüzleri aç susuzken yürümemeliyim hakkten de dün ender saraçtaki spor eğitmeni de aynısını söyledi ille de yürümek isterseniz gündüz değil iftardan 1-1.5 saat sonra yürümeliymişiz...
biliyo musun diyetisyenim bana her gün 1 dilim baklava ya da sütlü bi tatlı bile veriyo:)))süpper aslında ama ben yemiyorum şimdilik canım çekmiyo çünkü suya dayandığım için göbişimde yer kalmıyo:)))ya da yasak olmadığı için artık cazip gelmiyo olabilir...sadece bu akşam eşimle eve dönerken 2 top dondurma yiyebilirim:icecream:
890 kalori miii?????akannehirakannehir vay arkadaş o kadar çok muymuş 1 kase dondurma yahu?yok yok asla yemem:)))ya da bi bakayım kaç kalori olduğuna da sonra yerim olmazsa:)))890 kalori şok oldum resmendelikafadulden
hayy allahım yaaaaaaaa:)))80-90 kalori yazacaktım 890 olmuş:)))))
ayy çok komiğime gittiiiiiiiiiii..kalorisi düşük bayaa,onu tercih edebilirsin tadı da güzel,nefsini körler...
aslıcım ben oruç tutmuyorum yaa,ama diyet güzelmiş bence
sütlü tatlıyı prensesperinin listesinde de gördüm..hatta ara olarak istenirse yenebilir diyordu...
ama ben de yememeye çalışıyorum yaa,yersem devamı geliyor çünkü(ödül olarak haftada 1 falan olabilir belki...
ben günde 1 minik kase yiyordum datlı. ama dün bir kova yedim. işte bilion.
tuuuu durup durup söylüyo bak:mymeka:
yeme bak yemeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu hafta olsun sık dişini baklmaz:
aaaa iyimiş o zaman zaten ben ekmek yemiyom haftada 2 gün yiyorum...mısır yememde sakınca yok sevindimbir orta boy mısır bir dilim ekmek yerine geçiyor datlum. haşlanmış mısırdan bahsediyoruz dimi
akannehir yarım kilomu :1shok:akşam dondurma yedim amma naber. hem de yarım kilo gece boyunca tuvalete koştum kusmak için. midemi mafetti
ahh keşke olsa..ama bliyoruz neyin fazla geldiğini di mi jülyetcima.sdayan güzelim dayan,biraz sıkmaktan bi şey olmaz..bu hafta iyi sonuç alıcaz inşallah dayanın kızlar lütfeeeeenn:Saruboceq:
gizem nişledin yawrum. oku oku bitmiyo. bi nefes alsaydın arada
ayçinden memnun olmayan çıkamaz sanırımaamma gevezelik etmişiniz loo. okumadım sıkıldım sempatiksalakcinni aman ben ayçinden memnunum.
akannehir aslı ya ne deyim ben sana yok yasak cıks öcü kaka yeme bu hafta gerçek bir diyet yap detoks gibi çok az yağ ve şeker tüket şekerini meyveden al ye 2 meyve bak bakalım yiyebiliyormusun 1 kova of ya yok toparlıcanmı kendini bu hafta birinciyiz ve hep biz derecedeyiz ona göre başka takımkardan bireysel derecede istemiyorum 50 kalori yiyeceğim akşam yemeği nasıl çok mu gerçekten diyet yapalım kara kaplı defteri çıkarttırmayın bana ona göre aşşa tükersem bıyık yukarı tükürsem sakal iyi olmuş beter ol oh canıma değsin gibi şeylermi söyleyim yememen lazım tarzımı söyleyim oooff offakşam dondurma yedim amma naber. hem de yarım kilo gece boyunca tuvalete koştum kusmak için. midemi mafetti
ya yok dondurma aslında diyetisyen banada vermişti ama lütfen salatalık patates püresi sebze yemeklerinin susuz yerleri armut elma bunlarla besleneceğim ya siz varmısınız benle yarışa bu hafta kesin ben birinciyim işte o kadan siz yeyin emi aslım bak emoşun boğazında duruyor yazılanlar etkili olmuş onda yiyemiyorsempatiksalakcinnihadi tatlım sende toparlan nolurşucaaz dondurmadan nolcek annem. azcık ye sırnaşık şey iftarda yediklerini ikiye bölebilüdün. 2 saat arayla yersen kilo verin.
işyerindemi yürüyon anladım kuu yeme bacım yeme sana en büyük tavsiyem benim gibi bol meyve ye armut iyiymiş bak elmada öyle ama armut doyurucu elma acıktırıcı özellik taşıyor bendetatlım 2 ye bölsem zaten sofradan kalkmamız 9 u buluyo 2 saat sonra da 11 olur saat o satte de bi şeyler yiyemem yediklerim fazla değil ki aslıcım yoksa fazla mı?yani normalde almam gereken gıdalar zaten akşam yemeği olarak mesela makarna yedim diye ekmek yemiyorum...ayrıca da çorbamı içtikten sonra ara veriyorum yediklerime 10 dk namazımı kılıp devam ediyorum..tv de hep ööle sölüyo uzmanlar...
bundan sonra yürüyeceğim ama kızlar 1 hafta boyunca bakalım gene 1 kilo gidecek mi?:)))
ben taylan kümeli olarak hatırlıyorumbu diyet listesini pek çok internet sitesine koymuşlar. başka bir site bunu ender saraç diyeti diye veriyor.
bencede iğrençsin aslıcım ya bişey dicem meyve yesenizde dondurma yemesiniz ölürmüsünüz 1 hafta bak tam kilo verici ben karşınızda hadi benimle kapışın hadi hadi hodri meydan varmı ulen karşıma çıkacak diyetçi mankenbiz de menunuz heraldeee:dilcikar:
ayçin bitanedir...
konu o değil..millet ne kadar hırslı baksanıza..ne kadar azimli,iddialı konuştu kız..kendimden utandım,milette nasıl azim var ben 1ileri 2 geri yapıp duruyorum dedimbu hafta biraz gurur meselesi yapıcam sanırım,lütfen kilo vereyim yaa lütfen:Saruboceq:
iğrençsin aslıııııııııııı:umursamaz:alsanaalsanasmile
zeynepçim 1 saat yürüyüş falan,süpersin bencea.s.
dondurmanın 100 grında 177 kal. var canım,bence yiyebilrisin 1 top..bi şey olmaz...algidanın kup şeklinde satılanları var,otobüslerde dağıtıyolaronda da 890 kal.yazıyodu sanırımkaydirigubbakcemile3
azmı fazla bile nasıl yiyebiliyorsunuz durun ben size akşam foto koyayım ne kadan yedim bir görüniğrencim dimi sempatiksalakcinni kıs şu prenses perinin diyet listesini yapıcan mı. çok az yiyormuş
diyetisyende verse ben yiyemem aslı unutma ağır bir laf ettin kendine ben sana o lafı demem ama sen yediremezsin bence yemeyip içmeyip vereceksine be güzelim diyetisyen verdiyse korkmadan ye o zaman ne soruyosun çok mu diye. anladığım kadarıyla tek öğün de yatiyor. çünkü zaten iftar 8de.
ramazan listesimi mafoldumbenplur mu ya 890 çok fazla. içinde 100 gram dondurma anca var onun. zeynep az yeme sen. diyetisyenini dinle. sen de yazsana diyet listeni.
ara öğün zaten tatlısütlü tatlıyı prensesperinin listesinde de gördüm..hatta ara olarak istenirse yenebilir diyordu...
ama ben de yememeye çalışıyorum yaa,yersem devamı geliyor çünkü(ödül olarak haftada 1 falan olabilir belki...
afferin tebrikler dememi bekliyorsan yanılıyorsun iyi halt ettin aç ellerini cetvelin sivri tarafıyla vur uğraştırma beni ne zevk yiyebiliyorsunuz benim içim gidiyor zayıflayamazsam diye yapma kuzum hadiben günde 1 minik kase yiyordum datlı. ama dün bir kova yedim. işte bilion.
hayır hayır büyük totem yaptık lütfen lütfen lütfen yeme hadi zalımız ewet rumuzum malum zatenhiç mi yimiyim nan? zalım! :çok üzgünüm:
hayır hayır tiksin yeme hiç soğu diyet bitene kaa 1 haftacuk dayanamıyprsun oruç nasıl tutuyon 7 aylık mısın yoksa 168 saatin var alt tarafıbu hafta yeme aslıııııııııııııı...yiyosan da her gün yeme bari el insaf yahuuuuuuuuuu
sıkın dişinizi kızlar bu hafta herkes iyi sonuç alsın yaa noolur
aaaa iyimiş o zaman zaten ben ekmek yemiyom haftada 2 gün yiyorum...mısır yememde sakınca yok sevindim
yoksa ziyan olcekti mısırlarım...
akannehir yarım kilomu :1shok:
tabikide canım bilmezmiyiz....
bu hafta cok umutluyum kendimden en az 1 kilooooo hedefim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?