Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

4. takımdan prenses perinin ramazan diyeti

SAHUR.

HAFTANIN 4 GUNU 1 tane haşlanmis yumurta ıstedigin kadar beyaz peynir,ekmek ve lımonlo salata.

HAFTANIN 2 GUNU kepek ekmek arası tost veya sandvıch(peynirlı,cıg sebzelı) zeytin salata.

HAFTANIN 1 GUNU bulgur pılavı yoğurt bol salata.yatmadan 1 su bard sut.

** kullanılan ekmekler tam tahıllı kepek yada cavdar.sut ve peynır yarım yaglı olacak

IFTAR.

2 hurma maksımum 3 bardak su.1 dılım k.ekmegı 1 kase corba 2-3 kasık yogurt yenılıp 10-15 dk beklenıp sonra yemek yenılecek.

aksam yemegı ıcın 6 secenegımız var.

1.SECENEK 5 kasık etlı veya nohutlu sebze yemegı.1 kase cacık.bol salata.1 dılım k.ekmegı.

2.SECENEK 4 kasık kurubaklagıl yem.1 bardak ayran.1.5 dılım k.ekmek yada 3 kasık bulgur pılavı.

3.SECENEK 2 baget veya 1 tane but veya yarım tavuk gogsu,1 dılım k.ekmegı,1 bardak ayran

4. SECENEK 5 kasık et sote veya 4 tane kofte 1 dılım k.ekmek 1 kase komposto

5.SECENEK 2 tane dolma ya 7-8 tane sarma 4 kasık yogurt bol salata ekmek yok.

6.SECENEK 1 tane karnıyarık kozleme 4 kasık bulgur pılavı 4 kasık yogurt bol salata

GECE.22.00 den sonra ıstedıgın kadar meyve ve 10 tane badem yada 3 cevız.

2.SECENEK 1 kase sutlu tatlı ve meyve.meyve ıftarda yemekle bırlıkte yenmeyecek.en 2 saat sonra.yemekler yemek kasıgıyla dolu dolu susuz koyulacak.catalla yavas yenılecek

Son düzenleme:

tatlım ben diyetisyene gidiyorum ya zaten onun verdikleri bunlar ve asla yemekten kesmememi söylemişti sakın azaltma dedi ramazanda kilonu korusan bile bişeydir dedi...hatta ona kalsa yürüyüşümün de dozajını azaltmalıyım ve asla gündüzleri aç susuzken yürümemeliyim hakkten de dün ender saraçtaki spor eğitmeni de aynısını söyledi ille de yürümek isterseniz gündüz değil iftardan 1-1.5 saat sonra yürümeliymişiz...
biliyo musun diyetisyenim bana her gün 1 dilim baklava ya da sütlü bi tatlı bile veriyo:)))süpper aslında ama ben yemiyorum şimdilik canım çekmiyo çünkü suya dayandığım için göbişimde yer kalmıyo:)))ya da yasak olmadığı için artık cazip gelmiyo olabilir...sadece bu akşam eşimle eve dönerken 2 top dondurma yiyebilirim:icecream:

890 kalori miii?????akannehirakannehir vay arkadaş o kadar çok muymuş 1 kase dondurma yahu?yok yok asla yemem:)))ya da bi bakayım kaç kalori olduğuna da sonra yerim olmazsa:)))890 kalori şok oldum resmendelikafadulden

e be güzelim diyetisyen verdiyse korkmadan ye o zaman ne soruyosun çok mu diye. anladığım kadarıyla tek öğün de yatiyor. çünkü zaten iftar 8de.

890 kalori miii?????akannehirakannehir vay arkadaş o kadar çok muymuş 1 kase dondurma yahu?yok yok asla yemem:)))ya da bi bakayım kaç kalori olduğuna da sonra yerim olmazsa:)))890 kalori şok oldum resmendelikafadulden

plur mu ya 890 çok fazla. içinde 100 gram dondurma anca var onun. zeynep az yeme sen. diyetisyenini dinle. sen de yazsana diyet listeni.

hayy allahım yaaaaaaaa:)))80-90 kalori yazacaktım 890 olmuş:)))))
ayy çok komiğime gittiiiiiiiiiii..kalorisi düşük bayaa,onu tercih edebilirsin tadı da güzel,nefsini körler...
aslıcım ben oruç tutmuyorum yaa,ama diyet güzelmiş bence

sütlü tatlıyı prensesperinin listesinde de gördüm..hatta ara olarak istenirse yenebilir diyordu...
ama ben de yememeye çalışıyorum yaa,yersem devamı geliyor çünkü(ödül olarak haftada 1 falan olabilir belki...

he pardon canum. ben de dutmiim. ya ama baya az geldi bana yemekler. demek ki metabolizma yavaşlayınca az yemek lazım gelio.

ben günde 1 minik kase yiyordum datlı. ama dün bir kova yedim. işte bilion.

bu hafta yeme aslıııııııııııııı...yiyosan da her gün yeme bari el insaf yahuuuuuuuuuu
sıkın dişinizi kızlar bu hafta herkes iyi sonuç alsın yaa noolur

bir orta boy mısır bir dilim ekmek yerine geçiyor datlum. haşlanmış mısırdan bahsediyoruz dimi
aaaa iyimiş o zaman zaten ben ekmek yemiyom haftada 2 gün yiyorum...mısır yememde sakınca yok sevindim
yoksa ziyan olcekti mısırlarım...

akşam dondurma yedim amma naber. hem de yarım kilo gece boyunca tuvalete koştum kusmak için. midemi mafetti
akannehir yarım kilomu :1shok:
ahh keşke olsa..ama bliyoruz neyin fazla geldiğini di mi jülyetcima.sdayan güzelim dayan,biraz sıkmaktan bi şey olmaz..bu hafta iyi sonuç alıcaz inşallah dayanın kızlar lütfeeeeenn:Saruboceq:

tabikide canım bilmezmiyiz....
bu hafta cok umutluyum kendimden en az 1 kilooooo hedefim...

kız emoş Allah iyiliğini versin ben de sazan gibim atladım 890 kaloriye:))))sempatiksalakcinni
hakkaten de 90 kalori falansa gayet de rahat ara öğün niyetine yenebilir kızlar ben ööle yapayım barikaydirigubbakcemile5 tabi ki de her akşam değil sadece canım çok çektiğinde yiyeceğim marak etmeyin kuzularımopuyorumnanaktan
aslıcım aslında yediklerim fazla değil yani olması gereken ama inan ki o kadar çok su içiyorum kii acaip şişiyor midem sanki çok yemişim gibi vicdan azabı yaşıyorum sonra salak mıyım neyim diyet yollarında akıl ve ruh sağlığımı kaybediyorumlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-:roflol:
juliett aslı size sölüyorum kızlar kaçamakları azaltın bakem cici kızlar olun...emoş sen de şu intense mintense olaylarından uzak dur cıssssempatiksalakcinni
kızlar ben biraz uzanmaya gidiyorum içeri müşterim de yok zaten...akşama da iftara gideceğim zaten yemek hazırlamama falan gerek yok yaşasın:lepi:
ben gene gelirim dükkanı kapatmadan önce hepinizi öpüyom:1hug:a.s.

gizem nişledin yawrum. oku oku bitmiyo. bi nefes alsaydın arada

aamma gevezelik etmişiniz loo. okumadım sıkıldım sempatiksalakcinni aman ben ayçinden memnunum.
ayçinden memnun olmayan çıkamaz sanırım
akşam dondurma yedim amma naber. hem de yarım kilo gece boyunca tuvalete koştum kusmak için. midemi mafetti
akannehir aslı ya ne deyim ben sana yok yasak cıks öcü kaka yeme bu hafta gerçek bir diyet yap detoks gibi çok az yağ ve şeker tüket şekerini meyveden al ye 2 meyve bak bakalım yiyebiliyormusun 1 kova of ya yok toparlıcanmı kendini bu hafta birinciyiz ve hep biz derecedeyiz ona göre başka takımkardan bireysel derecede istemiyorum 50 kalori yiyeceğim akşam yemeği nasıl çok mu gerçekten diyet yapalım kara kaplı defteri çıkarttırmayın bana ona göre aşşa tükersem bıyık yukarı tükürsem sakal iyi olmuş beter ol oh canıma değsin gibi şeylermi söyleyim yememen lazım tarzımı söyleyim oooff off
şucaaz dondurmadan nolcek annem. azcık ye sırnaşık şey iftarda yediklerini ikiye bölebilüdün. 2 saat arayla yersen kilo verin.
ya yok dondurma aslında diyetisyen banada vermişti ama lütfen salatalık patates püresi sebze yemeklerinin susuz yerleri armut elma bunlarla besleneceğim ya siz varmısınız benle yarışa bu hafta kesin ben birinciyim işte o kadan siz yeyin emi aslım bak emoşun boğazında duruyor yazılanlar etkili olmuş onda yiyemiyorsempatiksalakcinnihadi tatlım sende toparlan nolur

işyerindemi yürüyon anladım kuu yeme bacım yeme sana en büyük tavsiyem benim gibi bol meyve ye armut iyiymiş bak elmada öyle ama armut doyurucu elma acıktırıcı özellik taşıyor bende
bu diyet listesini pek çok internet sitesine koymuşlar. başka bir site bunu ender saraç diyeti diye veriyor.
ben taylan kümeli olarak hatırlıyorum

bencede iğrençsin aslıcım ya bişey dicem meyve yesenizde dondurma yemesiniz ölürmüsünüz 1 hafta bak tam kilo verici ben karşınızda hadi benimle kapışın hadi hadi hodri meydan varmı ulen karşıma çıkacak diyetçi manken
iğrencim dimi sempatiksalakcinni kıs şu prenses perinin diyet listesini yapıcan mı. çok az yiyormuş
azmı fazla bile nasıl yiyebiliyorsunuz durun ben size akşam foto koyayım ne kadan yedim bir görün
e be güzelim diyetisyen verdiyse korkmadan ye o zaman ne soruyosun çok mu diye. anladığım kadarıyla tek öğün de yatiyor. çünkü zaten iftar 8de.
diyetisyende verse ben yiyemem aslı unutma ağır bir laf ettin kendine ben sana o lafı demem ama sen yediremezsin bence yemeyip içmeyip vereceksin
plur mu ya 890 çok fazla. içinde 100 gram dondurma anca var onun. zeynep az yeme sen. diyetisyenini dinle. sen de yazsana diyet listeni.
ramazan listesimi mafoldumben
ara öğün zaten tatlı
ben günde 1 minik kase yiyordum datlı. ama dün bir kova yedim. işte bilion.
afferin tebrikler dememi bekliyorsan yanılıyorsun iyi halt ettin aç ellerini cetvelin sivri tarafıyla vur uğraştırma beni ne zevk yiyebiliyorsunuz benim içim gidiyor zayıflayamazsam diye yapma kuzum hadi
hiç mi yimiyim nan? zalım! :çok üzgünüm:
hayır hayır büyük totem yaptık lütfen lütfen lütfen yeme hadi zalımız ewet rumuzum malum zaten
bu hafta yeme aslıııııııııııııı...yiyosan da her gün yeme bari el insaf yahuuuuuuuuuu
sıkın dişinizi kızlar bu hafta herkes iyi sonuç alsın yaa noolur
hayır hayır tiksin yeme hiç soğu diyet bitene kaa 1 haftacuk dayanamıyprsun oruç nasıl tutuyon 7 aylık mısın yoksa 168 saatin var alt tarafı

afiyet olsun aşırıya kaçma eferim herkes 1 kilo verse en azından 3 fire versek 7 kilo olur siz bunu yapamıyacak güçte mankenler değilsiniz dereceye arkadaş arıyorum varmı bir cengaver yani 2 dicektim bireysel derecelerin hepsi bizim olsun hadi boykot yapıyoruz şişmanlığa o zmn desinler 0,7 gram farktan mı bu kaa havalanıyonuz diye hadi biz yapacağız bunu hadi hadi hadi ne dedik hem

birimiz hepimiz

hepimiz birimiz için

varmısınız bu bizim takımın sloganı olsun

kızlar ne kadar çok yazmışsınız okuyamadım valla.yarın yemeğe bir sürü insan gelecek..bugün alışveriş yaptım..geldim temizlikle uğraşıyorum yarında erkenden yemek işine başlarım..bugün çok susadııııım ...

bir ara okurum yazdıklarınızı..öpüyorum sizi.

kızlar ben çıkıyorum evet gizemcim benim koşu bandım işyerimde evimle de çok yakın olduğu için eşim teravihe giderken beni bırakıyo dönüşte de beni alıyo:)))
haftasonu belki olamam kızlar hepinize şimdiden ii tatiller sakın yaramaslık bapmayın:1hug:a.s.hihoyyyt

kızlar az önce tartıya çıktım..63.5 çıktım..tekrar 63 ü görmek güzel bişeydi..inşallah ramazan sonuna 60 olurum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…