Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarım oruç tutmayacağım allah affetsin..son an temizlikleri (wc,banyo),son bir süpürme,yemek yapmaktan batan mutfak temizliği balkon temizliği (balkonda yiyeceğizde,masayı oraya çıkarıcam) üstüne yemekler derken halsiz düşerim..bide yemeklerin tadına bakmam lazım..ondan tutmayacağım..sonra telafi ederim..

söz veriyorum çok çok az yicem..salata tarzı olanlardan yicemm..

menüm şöyle

tavuk çorbası
zeytinyağlı barbunya
tereyağlı pilav
saç kavurma
kaşarlı mantar
sarma
börek
havuçlu yoğurtlama
semizotu salatası
mevsim salatası
sütlaç..

hilalcim çok güzel canım maşallah...inşallah dediğni rakamıgörürsün..ben de sabah aç karna 64ü gördüm,haftaya kilo vermiş olmayı diliyorum...yarın davette az yersen sorun olmaz inşallah...o kadar menüyü hazırlayıp işleri nasıl yetiştiricen canım yaa,birazını bu akşamdan yap barii,yetiştiemezsen stres olursun sıcakta valla...
gizim senin kalori tablon da güzelmiş canım:))

ben de öyle oluyom kuu deli miyim neyim
bi sürü su içiyom sonra midem şişince üzülüyorum:roflol:deliriyoz galiba...
ayrıca gizemin yazdıklarına katılıyorum,hadi kızlar güç birliği yaptık,bu hafta herkes birbiri için yarışsın lütfen..fire vermeyelim..1 hafta olsun herkes tutsun kendini tamam mı:Saruboceq:
bak ben bugün de çok dikkat ettim...benim canım istemiyo mu başka şeyler sanki:çok üzgünüm:ama dayanıcam...hedefe yaklaşıp yaklaşıp uzaklaşmaktan bıktım artık:1no2:ayrıca gaza geldim,bana gülecekler diye hırs yaptımeyvahedigeldismile
bu sözlerimi kzızım aslı sana diyom gelinlerim bütün takım siz anlayın tamam mııı:roflol:kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

zalimi menü güzel ama kalori çok az sanki..

emoş yarını hepsini yetiştiremem zaten..bugün bi ön temizlik yaptım..havuçlu yoğurtlamanın havuçlarını kavurdum
kaşarlı mantarın mantarlarını kavurdum suyunu aldım
sarmayı sardım
böreğide tepsiye dizdim
hepsini streçleyip dolaba kaldırdım
sütlaçı yaptım fırınladım onlarıda dolaba kaldırdım

yarına sabah erkenden barbunyayı yaparım
sonra temizliği yaparım balkon falan hazırlarım..masayı hazırlarım
4 ten sonra pilav çorba saç kavurmayı yaparım..bide salatalar oldu bitti işte..

ne kaa az o kaa iyi su doyurucu yeterince ölfüm susuzluktan valla meyve tutuyor muş bunu öğrendim yarın mutlaka bol meyve aldırcam

heheh sen de benim gibisin canım....
ben de tatlıyı yapar dolaba atarım,börekleri de dizer dolaba atarım,sarmaları tencerede hazır ederim...ama ben ekstra zeytinyağlımı da yaparım...bi de ertes gün gerekli olacak ufak tefek malzemeler varsa onları hazır ederim..bazen çorbayı bile yaptığım olur:))temizlik zaten önceden hallolacak...
o güne ana yemek,pilav,salatalar ve masa hazırlama kalsa süper olur..dediğin gibi bi de üstten evi toparlar süpürürsün ok...
hadi kolay gelsin

kızlar az önce tartıya çıktım..63.5 çıktım..tekrar 63 ü görmek güzel bişeydi..inşallah ramazan sonuna 60 olurum:Saruboceq:
:lepi: tebrik ederim..bende o günleri görebilcem mi acep
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüü

vayy vayy vayy mönüye bak akannehir...
bende gelem mi :jeyyar:

bunu nasıl yaptın canım....

:lepi: olumunekankayizsmile:enbuyukkk::içelim: kaydirigubbakcemile5

dün yidiklerim....

sabah:keloks
öğlen:keloks
ara:küçük mısır
akşam:ızgara köfte mercimek corbası

jülyet kelokslarla iyi duruyosun canım yaaa,ben doymam onlarla..şöyle koca bi tabak salata olsa bana daha iyi olur gözüm doysun:))

gizemcim masallah sana yah..
süper gidiyorsun..
kalori az ama olsun , cok olmasindan iyidir.
walla bu hizla gidersen sen benide gecersin :)))

slm kızlar ii haftasonları hepinize...
gizem canım ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum ne yazık ki koskoca bir günü 580 kaloriyle kapatmak hiç doğru değil bence..hangi doktora sorsan bunun çok tehlikeli olduğunu söyler bildiğim kadarıyla da 800 kalorinin altındaki diyetler çok daha farklı rahatsızlıkara sebebiyet erebilir...senin kararın ama bi daha düşün bence biz yağlardan vermek istiyoruz kastan verirsek çok kötü olur..hem şimdi böyle yiyip de vücudunu bu kadar az kaloriye alıştırırsan hep böyle devam etmen gerekecek ki bu imkansız...naçizane kendi fikrimi sölüyorum gene de sen bilirsin...

bana gelince
iftar:
1,5 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
semizotlu cacık
3 kaşık makarna

ara:
2 salkım üzüm

sahur:
2 dilim ekmek
4 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 bardak çay(az şekerle)

dün akşam da iftardan sonra 1 saat yürüyüşümü yaptım kızlarzemuszemus
bugün biraz geç uyandım sadece...hafif başağrım var...umarım geçer...susuzluk hissetmiyorum sanırım fazla hareket etmediğimden dolayı...

jülyet kelokslarla iyi duruyosun canım yaaa,ben doymam onlarla..şöyle koca bi tabak salata olsa bana daha iyi olur gözüm doysun:))

seviyorum ben böyle seyleri birde sabahkine 1 cay kasığı tarcın atıyorum tatlı krizimi engelliyor bugün sütüm yoktu keloklarımı yiyemedim..bir dilim ekmek yedim daha cabuk acıktırdı

zeynebim düşük kalori diyorsunda börekte yiyememki kalori olsun diye 4 lt su içmişim sabaha dek biraz susuzluk var ama dün diyordum su olsun başka bişey olmasın açlık yokta susuzluk yüzünden gözüm yemek görmüyor su şişesiyle kapanı aç kapa 10 dk işkence gibi geçti

susuzluktan 2-3 bardak suyla açılıyorum 1er kaşık yemeklerden alırken ee geeriside kalıyor yemeklerin

selam millet
gizem canım ben de zeynebe katılıyorum ye ama kalorisi az şeyler ye..mesela sebze ya da meyve...ya da yoğurt ne iliim,süt iç mesela..sonra kötü olmasın canım benimboshayallersmile

zeynep sanırım sen sormuştun dondurmaları,bugün markete gittik,algidanın kup olanı 90 kaloriymiş özellikle baktım bugün,ayrıca cornettonun light kup dondurması çıkmış,yanlış okumadıysam 36 kalori yazıyodu:dance:süper valla,canın isteyince yiyebilirsin,hatta meyve yemeyip her gün ondan 1 tane bile yenebilir belki:icecream:sempatiksalakcinni

jülyet keloks sana yetiyorsa iyi canım...kaydirigubbakcemile5
ben daha çok salata ya da yağsız sebze yemeği türü şeyler yiyorum,yemek yediğmi hissetmem gözüün doyması lazım ne biliim işteboshayallersmile

aşkit ban abak büyük totem yaptıkhaberin vardır heralde,bu hafta kilo veremesen de alma sakın tamam mı?kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…