Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tatlişkom ben sana börek ye demedim ki sebze yemeği ye proteinini al o tür şeyler yani biliyorum çok susuyosun ben de aynı durumdayım ama 3 bardak ilk etapta yeterli olur diye düşnüyorum...tabi ki de işine karışmak gibi bi niyetim yok ben doğru bildiğimi söledim sadece canım senin düşündüğüm için...a.s.

ölüyorum zeynebim kusura bakma tarzım yanlış oldu sanırım kavrayamıyorum daha susuzluk öldürüyor beni

hayııııııır yassak cıks yemecen diyet ceza anladın sen onu

bu hafta yeme aslıııııııııııııı...yiyosan da her gün yeme bari el insaf yahuuuuuuuuuu
sıkın dişinizi kızlar bu hafta herkes iyi sonuç alsın yaa noolur

gızlar buğün dartıldım 73,5im. cumaya sözümü tutacağım hihoyyyt

ben bundan gayrı kaçamaksız yaşayamam annem. gardaşım geldi izne çuvalınan antep fıstıı getürmüş mesela. yimeyim mi şimcik? bilmiyorumkismile:uhm:delikafadulden

gizpş beni topa tutmuş yaw delikafadulden kıs gizem. sözüm sözdür. vereceğim 1 kilo.

:1shok: menüye bak kıs. lokanta mı işletipn, bir ordu mu gelicek yoksa. huff. bu kadar yemeği bir günde asla yapamam.

aslı cnm topa tutmadım poh poh yerine vıdı vıdı yaptım azim istiyoruz azim demi kuzucum yoksa o lafları kimseye demem ben gerçek anlamda şaka oklava manasında anladın sen onu fıstıklarıda kaldır sonra yersin yılbaşına mesela

bi güm önceden yapmak yassah değil mi gardaşım? pardon ya o yemekteyizdeydi dimi? :hulya:

offf üzüldüm şimdi ya zeynep ya kırılmışsa aslında söyledikleri doğru ama acunun yarışması varya aç kalınca herkes birbirini yedi kuzucum ya oruç oruç birisini kırmadım umarım kusura bakma saçma olmuş cidden yeni kendime geldim

adamın kralısın vesselam alkisalkisalkis

emişko o laty dondumaları tatlandırıcıylan yapıolar gülüm. ben artık light şeyleri bıraktım. çaya tatlandırıcı atıyodum onu da bıraktım. çok tehlikeliymiş. depresyona filan sebep oluyormuş. şekersiz çaya alışmaya çalışıyorum. nerdeyse 2 hafta olcek ama hala alışamadım. çok iğrenç. çaydan soğudum

yılbaşına gadaa gurtlanmamı annem?

arkadaslar günlük kalori sınırınız nedir...kendime bi sınır koymalıyımda...normali nedir bilmiyorum.

aslı ben tatlandırıcıyla içiyom çayışekersiz falan içemem...bi çay keyfim var zaten ondan da feragat edemem valla:umursamaz:depresyon neyim d eyapmaz ben doğuştan depresifim zatiisempatiksalakcinniaman yaa her şeyin bi zararı var o kadar da kafaya takamam
antepfıstığı falan yeme kıssklava:accuk tut boğazını,bak bu cuma 3 olmazsan elimden çekeceğin var haaguclubacismile

gizem zeynep küsmez canım benim niye küssün olgun aklı başında kız oolumunekankayizsmileben de aynı düşüncemi yazdım,börek ye demedik kuu,ama bi şeyler ye yanii,hiç olmazsa süt içkaydirigubbakcemile5

jülyet ben kalori hesabı yapmıyorum ama bence 1000kaloriyi aşmasak süper olurbilmiyorumkismile

hilalin misafirleri gitmiştir,yorguluktan serilmiştir şimdi kıyamamkaydirigubbakcemile3yarın gelsin de anlatsın bakalım nasıl geçmiş:içelim:

ben diyeti bozmuyom kızlar merak etmeyin:lepi:
sakın siz de bozmayın baklmaz:bu hafta takım motivasyonunu bozmak yok tamam mı söz verdik birbirimzeolumunekankayizsmile
aslı antepfıstıklarını boğazına tıkarım bakalsanaalsanasmilehaftaya yersin 1 avuç tamam mı şimdi yeme..1-2 tane ye nefsini körle yeteropuyorumnanaktan

emo$um tamam canim.. vermesemde.. almamaya calisacagim ki insallah veririm.. ama herseyden yiyiyorum :)

juliet ideal diyet icin günlük kalori alimi 1000 kcal süper..
kendim sahsen bizzat böyle kalori sayarak ama herseyden yiyerek cok kilo vermistim.

aşkit lütfen bak kilo veremesen de almamaya çalış tamam mııı:çok üzgünüm::1no2::çok üzgünüm:
lütfen lütfen lütfeeeeeeeeeeennnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…