zeynebim düşük kalori diyorsunda börekte yiyememki kalori olsun diye 4 lt su içmişim sabaha dek biraz susuzluk var ama dün diyordum su olsun başka bişey olmasın açlık yokta susuzluk yüzünden gözüm yemek görmüyor su şişesiyle kapanı aç kapa 10 dk işkence gibi geçti
hayııııııır yassak cıks yemecen diyet ceza anladın sen onu
bu hafta yeme aslıııııııııııııı...yiyosan da her gün yeme bari el insaf yahuuuuuuuuuu
sıkın dişinizi kızlar bu hafta herkes iyi sonuç alsın yaa noolur
kız emoş Allah iyiliğini versin ben de sazan gibim atladım 890 kaloriye:))))sempatiksalakcinni
hakkaten de 90 kalori falansa gayet de rahat ara öğün niyetine yenebilir kızlar ben ööle yapayım barikaydirigubbakcemile5 tabi ki de her akşam değil sadece canım çok çektiğinde yiyeceğim marak etmeyin kuzularımopuyorumnanaktan
aslıcım aslında yediklerim fazla değil yani olması gereken ama inan ki o kadar çok su içiyorum kii acaip şişiyor midem sanki çok yemişim gibi vicdan azabı yaşıyorum sonra salak mıyım neyim diyet yollarında akıl ve ruh sağlığımı kaybediyorumlaelaelaelaelae-tatlicadiarzu-:roflol:
juliett aslı size sölüyorum kızlar kaçamakları azaltın bakem cici kızlar olun...emoş sen de şu intense mintense olaylarından uzak dur cıssssempatiksalakcinni
kızlar ben biraz uzanmaya gidiyorum içeri müşterim de yok zaten...akşama da iftara gideceğim zaten yemek hazırlamama falan gerek yok yaşasın:lepi:
ben gene gelirim dükkanı kapatmadan önce hepinizi öpüyom:1hug:a.s.
ayçinden memnun olmayan çıkamaz sanırım
akannehir aslı ya ne deyim ben sana yok yasak cıks öcü kaka yeme bu hafta gerçek bir diyet yap detoks gibi çok az yağ ve şeker tüket şekerini meyveden al ye 2 meyve bak bakalım yiyebiliyormusun 1 kova of ya yok toparlıcanmı kendini bu hafta birinciyiz ve hep biz derecedeyiz ona göre başka takımkardan bireysel derecede istemiyorum 50 kalori yiyeceğim akşam yemeği nasıl çok mu gerçekten diyet yapalım kara kaplı defteri çıkarttırmayın bana ona göre aşşa tükersem bıyık yukarı tükürsem sakal iyi olmuş beter ol oh canıma değsin gibi şeylermi söyleyim yememen lazım tarzımı söyleyim oooff off
ya yok dondurma aslında diyetisyen banada vermişti ama lütfen salatalık patates püresi sebze yemeklerinin susuz yerleri armut elma bunlarla besleneceğim ya siz varmısınız benle yarışa bu hafta kesin ben birinciyim işte o kadan siz yeyin emi aslım bak emoşun boğazında duruyor yazılanlar etkili olmuş onda yiyemiyorsempatiksalakcinnihadi tatlım sende toparlan nolur
işyerindemi yürüyon anladım kuu yeme bacım yeme sana en büyük tavsiyem benim gibi bol meyve ye armut iyiymiş bak elmada öyle ama armut doyurucu elma acıktırıcı özellik taşıyor bende
ben taylan kümeli olarak hatırlıyorum
bencede iğrençsin aslıcım ya bişey dicem meyve yesenizde dondurma yemesiniz ölürmüsünüz 1 hafta bak tam kilo verici ben karşınızda hadi benimle kapışın hadi hadi hodri meydan varmı ulen karşıma çıkacak diyetçi manken
azmı fazla bile nasıl yiyebiliyorsunuz durun ben size akşam foto koyayım ne kadan yedim bir görün
diyetisyende verse ben yiyemem aslı unutma ağır bir laf ettin kendine ben sana o lafı demem ama sen yediremezsin bence yemeyip içmeyip vereceksin
ramazan listesimi mafoldumben
ara öğün zaten tatlı
afferin tebrikler dememi bekliyorsan yanılıyorsun iyi halt ettin aç ellerini cetvelin sivri tarafıyla vur uğraştırma beni ne zevk yiyebiliyorsunuz benim içim gidiyor zayıflayamazsam diye yapma kuzum hadi
hayır hayır büyük totem yaptık lütfen lütfen lütfen yeme hadi zalımız ewet rumuzum malum zaten
hayır hayır tiksin yeme hiç soğu diyet bitene kaa 1 haftacuk dayanamıyprsun oruç nasıl tutuyon 7 aylık mısın yoksa 168 saatin var alt tarafı
afiyet olsun aşırıya kaçma eferim herkes 1 kilo verse en azından 3 fire versek 7 kilo olur siz bunu yapamıyacak güçte mankenler değilsiniz dereceye arkadaş arıyorum varmı bir cengaver yani 2 dicektim bireysel derecelerin hepsi bizim olsun hadi boykot yapıyoruz şişmanlığa o zmn desinler 0,7 gram farktan mı bu kaa havalanıyonuz diye hadi biz yapacağız bunu hadi hadi hadi ne dedik hem
birimiz hepimiz
hepimiz birimiz için
varmısınız bu bizim takımın sloganı olsun
yarım oruç tutmayacağım allah affetsin..son an temizlikleri (wc,banyo),son bir süpürme,yemek yapmaktan batan mutfak temizliği balkon temizliği (balkonda yiyeceğizde,masayı oraya çıkarıcam) üstüne yemekler derken halsiz düşerim..bide yemeklerin tadına bakmam lazım..ondan tutmayacağım..sonra telafi ederim..
söz veriyorum çok çok az yicem..salata tarzı olanlardan yicemm..
menüm şöyle
tavuk çorbası
zeytinyağlı barbunya
tereyağlı pilav
saç kavurma
kaşarlı mantar
sarma
börek
havuçlu yoğurtlama
semizotu salatası
mevsim salatası
sütlaç..
zalimi menü güzel ama kalori çok az sanki..
emoş yarını hepsini yetiştiremem zaten..bugün bi ön temizlik yaptım..havuçlu yoğurtlamanın havuçlarını kavurdum
kaşarlı mantarın mantarlarını kavurdum suyunu aldım
sarmayı sardım
böreğide tepsiye dizdim
hepsini streçleyip dolaba kaldırdım
sütlaçı yaptım fırınladım onlarıda dolaba kaldırdım
yarına sabah erkenden barbunyayı yaparım
sonra temizliği yaparım balkon falan hazırlarım..masayı hazırlarım
4 ten sonra pilav çorba saç kavurmayı yaparım..bide salatalar oldu bitti işte..
slm kızlar ii haftasonları hepinize...
gizem canım ben diğer kızlar gibi düşünmüyorum ne yazık ki koskoca bir günü 580 kaloriyle kapatmak hiç doğru değil bence..hangi doktora sorsan bunun çok tehlikeli olduğunu söyler bildiğim kadarıyla da 800 kalorinin altındaki diyetler çok daha farklı rahatsızlıkara sebebiyet erebilir...senin kararın ama bi daha düşün bence biz yağlardan vermek istiyoruz kastan verirsek çok kötü olur..hem şimdi böyle yiyip de vücudunu bu kadar az kaloriye alıştırırsan hep böyle devam etmen gerekecek ki bu imkansız...naçizane kendi fikrimi sölüyorum gene de sen bilirsin...
bana gelince
iftar:
1,5 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
semizotlu cacık
3 kaşık makarna
ara:
2 salkım üzüm
sahur:
2 dilim ekmek
4 kaşık menemen
1 dilim peynir
1 bardak çay(az şekerle)
dün akşam da iftardan sonra 1 saat yürüyüşümü yaptım kızlarzemuszemus
bugün biraz geç uyandım sadece...hafif başağrım var...umarım geçer...susuzluk hissetmiyorum sanırım fazla hareket etmediğimden dolayı...
selam millet
gizem canım ben de zeynebe katılıyorum ye ama kalorisi az şeyler ye..mesela sebze ya da meyve...ya da yoğurt ne iliim,süt iç mesela..sonra kötü olmasın canım benimboshayallersmile
zeynep sanırım sen sormuştun dondurmaları,bugün markete gittik,algidanın kup olanı 90 kaloriymiş özellikle baktım bugün,ayrıca cornettonun light kup dondurması çıkmış,yanlış okumadıysam 36 kalori yazıyodu:dance:süper valla,canın isteyince yiyebilirsin,hatta meyve yemeyip her gün ondan 1 tane bile yenebilir belki:icecream:sempatiksalakcinni
jülyet keloks sana yetiyorsa iyi canım...kaydirigubbakcemile5
ben daha çok salata ya da yağsız sebze yemeği türü şeyler yiyorum,yemek yediğmi hissetmem gözüün doyması lazım ne biliim işteboshayallersmile
aşkit ban abak büyük totem yaptıkhaberin vardır heralde,bu hafta kilo veremesen de alma sakın tamam mı?kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
aslı cnm topa tutmadım poh poh yerine vıdı vıdı yaptım azim istiyoruz azim demi kuzucum yoksa o lafları kimseye demem ben gerçek anlamda şaka oklava manasında anladın sen onu fıstıklarıda kaldır sonra yersin yılbaşına mesela
emo$um tamam canim.. vermesemde.. almamaya calisacagim ki insallah veririm.. ama herseyden yiyiyorum :)
juliet ideal diyet icin günlük kalori alimi 1000 kcal süper..
kendim sahsen bizzatböyle kalori sayarak ama herseyden yiyerek cok kilo vermistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?