Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 porsiyon pilav(pilav yemediğim için diri diri yuttum) tavukluydu
yoğurt
yarım dilim ekmek
1 bardak su

bugün niyedir bilmem canım felaket sıkılıyor hiç bir lokma istemiyor cnm su bile azcık içtim yoğurt ekmeği yiyecektim yemek zorunluluğu olduğu için ama annem felaket söylenmeye başladı mecbur pilav yemek zorunda kaldım çıkarcam şimdi falaket midem bulanıyor

evet hilmişim
hamur işleri kardeşin içinde iyi değil daha farklı birşeyler bulmalısın
hem onlaerında damak tadına uyacak hemde kalorisi düşük şeyler
yada sen yerken daha dikkatli davranacaksın.
örneğin makarna yaptıysan montiye göre sadece 8 dakika haşlayacaksın ve sadece sebzeyle makarna yiyeceksin.
gebelik durumun belli olsun ondan sonrası içinde sana protein diyeti yasak,kalori hesabı yasak
bu sefer sağlıklı besleneceksin 5 öğün ama az az yiyerek senin durumundan sonra listene bizzat ben karışacağım.

metabolizmanı artık şaşırtmalısın.
diyetisyenin sana ekmeği fazlacaverdi biliyorum ama ramazanda durumlar değişiyor daha sebze ağırlıklı beslenip ekmeği azalt.
anne baba lafı takmak yok banada yeter artık gözlerin çöktü diyorlaR AMA öle olmuyor okadar zaıf insan var zayıflayan var sağlıklı beslendikçe bişey olmaz.
ekmek yerine az yağlı çiğ sebze salataları tercih ediyorsun
.

sana sonuna kadar katılıyorum hilal.
pisboğazlık başka birşey değil.
kendimize hakim olamamızın nedeni şimdi böle savunma adı altında itiraf ediyoruz.
montiyi 1 hafta uygulamıştım tatlıdan uzak kalamadığım için ama gerçekten işe yarayan güzel bir diyet.
denemeye değer bence.
senin artık metobalizmanı şaşırtma zamanı geçti.
hep az beslenerek vermeye çalıştın.
ama artık monti ile doyana kadar ye.bu hafta olmasada haftaya sonucunu göreceksin
.

gelelim benim savunmama daha doğrusu itirafıma

65 olmak bende bir özgüven uyandırdı.
aynı zamanda uzun zamandır diyette olmakta psikolojimi bozdu.
bunun rahaveti içinde tatile çıkmamda ayrı birşey oldu ve sanki herşeye hakkım varmışcasına yedim.
kısıtlamadım
kahvaltılarda simitler arkasında kahve yanı çikolatalar.....
bu liste uzar
bugün yersem yarın dikkat ederim mantığı ve bu yarınların birtürlü gelmemesi.
1 haftadır dikkat etmeme rağmen tartıda oynama olmaması görümcemin giderek dahada zayıflaması belki inanmayacaksınız ama motivasyonumu arttıracağına azalttı.
ben neden başaramadım diye.
onu öle gördükçe hırsla yiyorum neden bilmiyorum kıskançlık değil çünkü çok güzel oldu böyle ama ben neden bu kadar zayıflayamadım bende ne sorun var diye motivasyonumu kaçırıyorum.
birde bildiğiniz üzere birtakım işle ilgili sıkıntılarımın ve buradan bazı kişilerle tartışmalarım benim takıma uğramamıda etkiledi.
hala daha düşünüyorum takımdan ayrılmayı ama sonucuna katlanamayacağım çünkü burda olmamak daha kötü sonuçlar doğuruyor.
ceza olarak ne yapmam lazım bilmiyorum ama bana en büyük ceza tatlıdan uzak durmaktır.
dondurma,çikolata olmadan yaşamak.
yani monti.
bugün uygun değilim ama yarından itibaren montiye başlıyorum.
benim için çok zor çünkü ben yemek yapmıyorum kayınvaldemde yiyoruz kızımı almaya gittiğimizde ama yapacak bişi yok gerekirse aç yatacağım napalım.
bu kadar emeğimin hiç olmasıbnı istemiyorum.

hilmişin cezası şok diyet yok
gizem ekmek yemeyecek salata ağırlıklı beslenecek ekmek yerine
hilal ve ben monti ypacağız tatlıdan uzak duracağız.
aslı savunma bekliyorum ama cezan diyetisyenin listesine dönecek.yok artık cipsler dondurmalar
emoş buraya gelmişken yemeğe vurmayacak kendini ve şu instanse midir nedir yenmeyecek.
zeynep aynen devam
ebrulum artık aramıza dönsede ondanda savunma alsak
juliiiiiii sen bu savunmaları okuyup asla bizim düştüğümüz hataya düşmeyeceksin.

veeeee herkes o haftanın birincisini mutlaka paylaşım alanından takip edecek ve nasıl kilo verdiğini inceleyecek.

bu ay hedefleri ben vermiyorum herkes kendi hedefini belirlesin.
alttaki listeyi devam ettirin.

juliet nbr tatlım
iyidir zalimin...kızımlan yuvarlanıp duruyoz..bağada egzersiz oluyo yerimseniben
sen nasılsın..cok iyi gidiyorsun yaww ben senden fazla yiyom heee :dilcikar:

cok kararlıyım yarıscım..acayip hemide...eğer bi kaçamak yaparsam ertesi gün acısını cıkartıyorum kendimden
69.8 le basladım.....
8 eylüle kadar hedefim 67...
1 eylüle kadar böyle devam edicem baktım hedefe gelemiyorum lapa diyeti yapıcam...eskiden kilolarımın coğunu lapa diyetiyle vermiştim zaten...

bende biraz gerçekçi olayım diyorum 8 eylüle kadar 63 diyorum..inşallah daha fazlası olur ama bu sabah sulardanmıdır yine kabız oldum bilmiyorum tam 65 çıktım..
iftar öncesi tartılmak lazım öylesine çıkmıştım bu sabah..

şu 2 gün hafif besleneceğim bakalım perşembe nolcak..

tatlım hiç alınmadım merak etme oruç insanın kafasına vuruyo :))))) canım benim burda kimse kimseyi kırmaz..dün gelemedim elektriğim kesikti kusura bakmayın kızlar şu geçmişi okuyayım döneceğum:)))

ben geldim kızlar:)))
valaa takım toparlanmış süppersiniz:dance::lepi: işte olmamız gerekn moda girdik nihayethihoyyyt
dün gelemedim elektriklerim kesikti fazla duramadım işyerinde..
dün akşam arkadaşlarımla iftardaydım kızlar gittiğimiz yer de gerçekten çok güzel bi yerdi biraz tadını çıkardım...

iftar:
1 kepçe yoğurt çorbası
1 ad. sigara böreği(tavuklu mantarlı)
4 köfte kadar kuzu eti
2 kaşık pilav
1 incecik dilim patates(kızartma değil-yağsızdı)
salata
1 ayran

arkasından da tatlı yedim ramazanın başından beri ilk tatlım kızlar mazur görün nolursunuz ama sütlü tatlıydı merak etmeyin ağır bişey değildi gerçi lokantalarda biraz şekerini bol koyuyorlar ama naapiiim?çoğunluğa uydum açıkçası:kedi: bi de ne yazık ki yemekten hemen sonra yemek zorunda kaldım tatlıyı o nedenle de bir daha ara öğün yapmadım kızlar eve gelince de bol bol hareket edip evi toparladım hatta ütü yaptım gece 1 lere kadar belki sauna etkisi olur diye:roflol::roflol:
dün iftara gideceğimiz yere giderken de 30 dk kadar yürüdüm...farkındayım biraz savunma gibi oldu ama uzun zamandır görmediğim arkadaşlar ortam falan çok şahaneydi tadını çıkarmak istedim açıkçası...:kedi:

sahur:
2 dilim pizza (yağsız sucuksuz sadece mantar domates sosu ve kaşar peyniri vardı içinde kendim hazırladım kızlar hamuru da o kadar inceydi ki 1 dilim ekmek yerine bile sayılmaz bence)
1 bardak çay(az şekerle)

bu arada hep iftarda ne kadr su içtiğimi merak ediyodum ya kızlar dün akşam tam 1.5 litre içmişim sonrasında da geceye doğru 3 e tamamlanmıştır sahura kalkınca da içtim 5 bardak falan...benim kadar su tüketeniniz yoktur sanırımlülülülülülü iy bişey mi kötü bişey mi karar veremiyorum ama suyu çoookk seviyoruma.s.
bu akşam diyetisyenime gidiyorum kızlar bakalım sonuç ne olacak evde baskül saklı son durumumu bilemiyorum...inşallah güzel bi sonuç alırım :Saruboceq: hadi bakalım öpüyorum hepinizi gün içinde gelirim gene...

Son düzenleme:
zeynepçim iftar menün okadarda kötü değil üzülme arada böle olması normal ama sen yinede dikkat et bu ramazan boyunca en fazla 2 kere olsun yoksa gümlersin ona göre

hilmişim tamam canım pazartesi bildirirsin

slm kızlar ekmek yok derken zaten iftarda neredeyse sıfır ekmek yiyorum cnm bnm bir sahurda 3 dilim falan yiyiyorum sebze ağırlıklı derken patatesin oldukça az kalorisi ve ramazanda oldukça iyi besin olduğunu duydum bol yeşillikli patates salatası yapsam çünkü tek olarak sadece salata yiyemiyoum ekşisi dişlerimi kamaştırıyor bugün yapıyordum patates salatası yemiyimmiki kan şekerini oldukça yavaş yükselterek düşürüüyormuş

eylül 8 e hedef listesi(bayrama kadar)
yarisci 66kg
zalimi 74kg
zeynep 66kg
juliet 67kg
hilal 63kg

büyük totem yaptım ben bu işi başaracağım ve belki hedefimi geçerim bile nihehahahahadelikafadulden

juliet ismin nedir acaba zorlanıyorum yazarken

Son düzenleme:
zeynepçim iftar menün okadarda kötü değil üzülme arada böle olması normal ama sen yinede dikkat et bu ramazan boyunca en fazla 2 kere olsun yoksa gümlersin ona göre

hilmişim tamam canım pazartesi bildirirsin

merak etme kaptanım dikkat edeceğim a.s açık havada falan olunca ben de bi kaytardım işte tatlıya biraz üzüldüm sadece keşke hemen yemekten sonra yemek zorunda kalmasaydım diyorum ama olan oldu bi kere arada da bööle kaçamaklar olmazsa işin tadı olmaz:icecream:
ben kendime hedef kilo olarak 66 yı düşünüyorum kızlar ne dersiniz?vermeye devam eder miyim acaba?2.7 vermem gerekecek biraz zor olabilir ama uğraşacağım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…