zeynebim bende oldukça fazla su tüketiyorum susuzluktan kırıldığım için yemeye fırsatım olmuyor 2 lt bitirdim geçen gen mesela onların suyu buzlu 1 lt di ve 3 kişi bitiremediler ve dahada içtim tabi ezanla yattığım için
eylül 8 e hedef listesi(bayrama kadar)
yarisci 66kg
zalimi 74kg
zeynep 76kg
büyük totem yaptım ben bu işi başaracağım ve belki hedefimi geçerim bile nihehahahahadelikafadulden
asdım sezer canım...eylül 8 e hedef listesi(bayrama kadar)
yarisci 66kg
zalimi 74kg
zeynep 66kg
juliet 67kg
hilal 63kg
büyük totem yaptım ben bu işi başaracağım ve belki hedefimi geçerim bile nihehahahahadelikafadulden
juliet ismin nedir acaba zorlanıyorum yazarken
slm kızlar ekmek yok derken zaten iftarda neredeyse sıfır ekmek yiyorum cnm bnm bir sahurda 3 dilim falan yiyiyorum sebze ağırlıklı derken patatesin oldukça az kalorisi ve ramazanda oldukça iyi besin olduğunu duydum bol yeşillikli patates salatası yapsam çünkü tek olarak sadece salata yiyemiyoum ekşisi dişlerimi kamaştırıyor bugün yapıyordum patates salatası yemiyimmiki kan şekerini oldukça yavaş yükselterek düşürüüyormuş
biraz bekle yapmak için boy ve yaşını söyle istersen bacuya sarayım yarın bakayım ne diyecek
tmm şiker sorduydun ya kalori ihtiyacını boy ve kilo ve yaş etkili ama bakalım ne dicek
ya şuan o kadan eğleniyorumki zaten kestireceğim saçlarımın bir kısmınla deneme yaptım ve 2saattir aynada kendime gülmekle meşgulum önüme eğdim ve vurdum makası acayip komik bişey bu ya omzuma kadar kesilecek saçımdan şuan en azından biçimsiz ve kırıkları gitmiş bir saç kaldı harika eğleniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?