- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
tmm şiker sorduydun ya kalori ihtiyacını boy ve kilo ve yaş etkili ama bakalım ne dicek
slmlar kızlar sen oruç tutuyormuydun taltım kan tahlillerine de bakmak gerekir ama herşey normalse 1600ü geçmemeli dedi bide böyle olmaz dedü bana hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber
bende sahura kadar yatmıyorum..uzun oluyor bol bol su içiyorum meyve yiyorum falan.
bu akşam menüde fırında balık,çorba salata var...
önce savunmama yapayım diyeceğima ama savunacak bişey yok bence..
kusura bakmayında hepimizinki iradesizlik ve pisboğazlık kısaca savunma bu işte..
gözümüze küçük geliyor 1-2 lokma kaçamak..ama küçük olmuyor işte..belki gün içinde aman nolcak dediğimiz kaçamak lokmalar 50 50 derken 350 cal oluyor..şimdi monti ararştırmasındayımda zaten kaçamakların glisemil indekside fazla..ve vücuda girer girmez kimyayı bozuyor,insülin yükseldiği için aldılarımız yağ olarak depolanıyor...
ceza olarak ben bilemiyorum siz verin..
günün bu saatlerinde susuzluğa açlıkta ekleniyor artık..hemen iftar saati gelsin istiyorum..bir sürü şey geçiyor aklımdan.şimdi hepsi evde var dünden kalanlardan..tatlısı böreği pilavı sarması...ama biliyorum yine su ve çorbayla tıkanacağım....sözümüz söz..dikkat etmeyen sözünden dönen namerttir hepimiz birbirimize verdik bu sözü..zayıf halka olmak yoook
kızlar ben hamile kalırsam monti diyetini yapacağım hamilelik sürecinde..çok uygun ya süper bişeymiş yeni anladım..çok karmaşık gelmişti başta okudum sordum cevaplarımı alınca kafama yattı aslında zor değilmiş..yiye yiye zayıflamak buymuş..kesin kuralları var onlara uyacaksın sadece ama aç kalmıyorsun..tam hamilelik için uygun bide..gebelik şekerinin çıkmaması için beyaz un şekr yememek gerekiyor zaten..bol protein,sebze,meyve yiyorsun baklagil yiyorsun..kuruyemiş serbest hatta faydalı..kalori hesabı yok glisemik indeks hesabı var..bol bol ceviz kayısı yerim bende bebiş için...
gerçi bu ay değilim gibi geliyor..ilk başlarda çok umutlanmıştım ama şimdi umdum kayboldu gitti..
pek gelen olmamış bugün...
iftar:
4 kaşık mantar yemeği
3 adet biber dolması
bol salata
yarım kase yoğurt....
dolmalarım büyüktü ne yazık ki...nefsime hakim olamayıp sonradan 1 tane daha yedimlmaz::tomato::1no2:
bu akşam yürüyüş de yok noluyo bana yaa?offf...kızlar biriniz beni azarlasın lütfen...hakediyorum çünkü...
ara:
1 salkım üzüm
çok küçük bi kare tatlı (kedidilinden yaptım kızlar-avuç içi kadar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?