slmlar kızlar sen juliet oruç tutuyormuydun taltım kan tahlillerine de bakmak gerekir ama herşey normalse 1600ü geçmemeli dedi diyetisyenim bide böyle olmaz dedü bana hiç sebze yemiyom diye kızdı 6 kaşık sebze yiyeceksin 3 kaşıkta makarna bugur birini 1 yada 2 dilim ekmekle ve bol salata 1 köfte 2 ara öğünüm var 1i sade meyve biride süt +meyve veya sadece tatlı oda sütlü olmak kaydıyla patatesteki nişasta yüzünden pek önermiyoruz dedi ama şaşırıyor 3 -4 kere anca tatlı yedim ben hiç şeker girmiyor vicuduma çayda sütte kahvede yok tatlıda yemiyorum ama fazlaca meyve yiyorum sahurdada 4dilim ekmek peynir (tuzsuz )veya lor domates biber
emoş hayırlı olsun annene gitmişsin ama boğazını tut lütfen..artık bir ileri bir geri yapma..sözümüz var biliyorsun..geri alınca verdiklerinin hiçbir önemi kalmıyor...
valla balık iyi geldi akşam..dediğiniz gibi salataya bayağı yüklendim..ama zeynepcim ne yaparsam yapayım banamısın demiyor..etki göstermiyor..normalde düzenlidir benim ama arada bozuyor böyle..incir çok güzel çalıştırıyor ama oda kalorili diye korkuyorum yemekten..almadım pazardanda...bu pazara çıktığımda layım bari çok canım çekti çünkü..
iftar öncesi ne çıkacağım çok merak ediyorum yaa..inşallah 63 lü bişeyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?