Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba arkadaşlar
zalimi çok teşekkürler canım kusura bakma olur mu ben listeyi make ekler diye düşünmüştüm ama oda girememiş benimde yeni aklıma geldi iftara misafirim var hazırlıklardı derken giremedim nete
tekrar teşekkür ediyorum

önemli değil nazım elimemi yapışır eğer buralardaysam son saatte eklemeyenlerinkine bakarım ceza almasınlar diye gerçi 1 saat vardı daha ama kızlar bekliyordu

kesinlikleee:lepi:
jülyet sağol canım...tüm kızlar sağolun valla hepimiz tebriği hakettikalkisalkisalkis
bundan sonra böyle devam inşallaholumunekankayizsmile

yaa şşaırdım ben şimdi..jülyet bu kilo senin doğum önceki kilon falan mı?ne zaman ayrılmıştın takımdan anlamadım canım yaa

hepiniz cok saolun kızlar..
özellikle kallisim sanada cok tesekkür ederim....
ayy dahada bi motive oldum..sanırım birincilik gitmiş..önümzdeki hafta biraz daha sıkıp 1.olucaz..:lepi:

ebtunacım ben 2 sene önce bu takıma 60 kilo ile baslamıs sonra 52 kilo ile mezun olmustum mezun olduktan 3 ay sonra hamile kaldım...
şimdi nur topu bir kızım ve kilolarım var sempatiksalakcinni

julyetcim hoş geldin .....a.s.
seni tekrar aramızda görmek NE güzel birde bebişle ALLAH BAGIŞLASIN ...:ecrin_bebek:

birinciye bakmadım daha zeynebim yeni geldim ama kiloların yüzdesi bana kazık atmaya başladı yüzdelerde beklediğim başarıyı alamıyorum

bireyselde birinci olmuşum ama sevinemedim bile takımımın da birinci olmasını çok isterdim hepimizi tebrik ediyorum arkadaşlar bu hırsla eminim haftaya çok iyi derece yapacağız bu hafta aşkit ve ayçinde verecek hepimiz yine vereceğiz eğer epimiz verebilirsek hesapladığımız gibi kesin birinci oluruz üzülme ayçincim bu hafta en az 1.5 kilo üzeri gidecektir ilk başlandığında iyi verdirir monti ve her hafta verdirir

sağol canım. ben valla asla 34 filan olmak istemem. kolları çöp gibi oluyor. arkadan bakınca çocuk vücudu gibi oluyo popo yok bişiy yok. benim favorim 38-40 beden. ben manken gibi değil sportmen görünmek isterim. böyle boylu poslu, kalıplı. dosta güven, düşmana korku salmak için a.s

angarada sahili nirden buldung bacim?

kızlar tebrkler. herhalde en başarılı haftamız buydu. ben evime bi taşınsaydım 1 kilo vermek için çırpınmazdım. düzenimi kurup spora başlamak istiyorum artık. şu an çok verimsizim. sürekli boğazımı tutmaya çalışıyorum. 1 eylülde ankarada olurum heralde. spora başlar başlamaz hedefime doğru gitmek istiyorum. 40 bedene tam geçemedim. sadece 1 pantolonum 40 beden. onu da giye giye rengi soldu.

ben de 42 44 giyiyorum..gerçi uzun zamandır çarşıya çıkmadım ne haldeyim bilmiyorum ama 44 beden ceketim bollaşmaya başladı çok giymekten de olabilir tabi...lcw nın kalıplarında da 40 giyiyorum:))))amaaannn birz daha boyum olsaydı derim her zaman...halime şükür tabi ki ama bi 5 cm falan daha uzun olaydımpek mutlucuk olacağdım..ama şükür sağlığım sıhhatim yerinde daha ne isteyim ki?
kızlar bugün sahurda ne yediğimi yazamadım bugün gerçi kimse yazmadı çünkülüm cuma gününün heyecanı bi başka oluyo..nedense bugün pek bi geyik yapasım vardı ama pek takılamadınız heralde işiniz vardı kızlar...neyse...

eveeettt sahurda:
yarım yufkadan lorlu börek (çok az yağda-dibi tutmasın diye)
1 bardak çay
1 ad. zeytin

iftarı yazarım kızlar...ara ara bakarım kimler var kimler yok beni yanlız bırakmayın canım sıkılıyo...

birinciye bakmadım daha zeynebim yeni geldim ama kiloların yüzdesi bana kazık atmaya başladı yüzdelerde beklediğim başarıyı alamıyorum

canımmm komsumm cok tesekkur ederım takımım adına bugun bı aksılık yasadık lıste hazır ama paylasım gecıktı ama cok cokkk cok tesekkur ederım

(elektırıklerımız kesıktı dee )

hımmm bırıncı olmussunnn bak buna cokk daha sevındımmm harıkasın hayatımmm tebrık ederımmm bolelıkle bırıncılıklerı paylasmıs olduk dımııı canımm

gizemcim tebrik ediyorum canım benimalkisalkisalkisa.s.
biz birinici olmasak da bizden biri bizi temsil etmiş işte yeterkaydirigubbakcemile5
bu hafta birlikten kuvvet doğar dedik çok iyi bi iş yaptık kızlar hep böyle devam ederiz inşallaholumunekankayizsmilekendimize geldik valla çok iyi oldu:dance:

aslı eğer 73 olamasaydın elimden çekeceğin vardı heeedelikafadulden
bu arada hilal ankarada değil canım,deniz kenarı bi yerdeymiş ankarayı öylesine yazmış...ben ankaradayım gelirsen beklerimkaydirigubbakcemile3

jülyet allah bağışlasın bebişini canım..iyi durumdasın bence...ben doğumdan sonra 84 kloya çıktım o kiloyla başladım diyete düşünboshayallersmile

ben 40-42 giyiyorum..pantolonlarda genelde 42 oluyor,kalıplar dar çünkü,ama etek-elbise bedeni 40 oluyor...38 olsam nerdeee aahh ahhboshayallersmileaslıcım ideal bedenimiz aynı demek

hadi canlarım biraz dinlenip devam edelim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

küçük bi farkla ikinci olmuşuz yani haa...olsun kızlar sonuç süper bence..biz manevi olarak istediğimiz tatmine eriştik önemli olan da buydu...helal olsun canlarıma:))

ahaha ben aslı gibi endamlı değilim boylu poslu biri deilim keşke olsaydım sizin gibi uzun boylu 160 boyunda biriyim işte sanırım sezerle aynı boydayız benim hedefim beden olarak deilde yakışan olarak kalması tercihim aslımında dediği gibi zayıf güzel deil sporcu güzel yani taş gibi biri olmak isterim her zaman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…