maalesef 1,38e 1,35 farkla ikinci olduk çıldırmak üzereyim of ya of
olabilirmi sence zeynep
önemli değil nazım elimemi yapışır eğer buralardaysam son saatte eklemeyenlerinkine bakarım ceza almasınlar diye gerçi 1 saat vardı daha ama kızlar bekliyordu
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğru sölüyosun valaaa hilalim amaaannn negüzel hepimiz kilo verdik işte daha ne isteriz ki Allah aşkına kızlar bu bize en güzel ödül...delikafaduldena.s.
kurallar da önemli nihayetinde biz elmizden geleni yapıyoruz sonuçta..üzülme jülicim aynı durumda biz de olabilirdik...sakın bizi bırakma..a.s.
arkadaşlar merhabalar..
juliet bana mesaj yazıp sizin bu tartıştığınız durumu sormuş, bu arkadaşımız mezun oldu evet hamilelik için ayrılmadı diyelim ama sonuçta bir hamilelik dönemi geçirdi ve arkasından doğum yaptı bu yüzden doğum yapıp kilo aldığı ve geri döndüğü için eski kilosu sayılmıyor yani geçen hafta mı aranıza katıldı size bildirim kilosu kaç ise o kilodan başlıyor sorun yok :))
kesinlikleee:lepi:
jülyet sağol canım...tüm kızlar sağolun valla hepimiz tebriği hakettikalkisalkisalkis
bundan sonra böyle devam inşallaholumunekankayizsmile
yaa şşaırdım ben şimdi..jülyet bu kilo senin doğum önceki kilon falan mı?ne zaman ayrılmıştın takımdan anlamadım canım yaa
yok kızlar ayçin doğru söylüyor..
veren haftalara bölünüyor..çünkü bu olayı lehine kullananlar oldu..atıyorum 60 la ayrılmış 50 ile dönmüş döndüğü hafta 10 kilo vermiş gibi fırlıyor ve 1. oluyorlardı..o yüzden böyle bir uygulamaya gidildi..ama kilo alan için bölmemek daha iyi çünkü sadece 1 hafta sonuncu olunur sonra verilmeye devam edilir yüzde yükselir..
juliet takam kafana olurmu öyle şey..dereceye gireceğiz diye almazsak bazılarından farkımız kalmaz.bana aynısı yapılmıştı 3 hafta üst üste listeye alınmadım yüzdeyi düşürürmüşüm 1. lik kaçrmış diye..çok kırılmıştım..bide başka bi muhabbetten tartışma çıkınca suçluda ben oldum üstelik...bu takım işi..tamam evet bu hafta motive olduk ama fena mı oldu ne güzel kilolar verdik..tek derdimiz 1. olmak değilki..asıl amaç kilo vermek..hem uzun zamandır takın fena halde salmıştı kendini..kimse kilo vermiyordu doğru düzgün hatta alıyorduk..motive olduk toplandık inşallah böylede devam edecek..
julyetcim hoş geldin .....a.s.hepiniz cok saolun kızlar..
özellikle kallisim sanada cok tesekkür ederim....
ayy dahada bi motive oldum..sanırım birincilik gitmiş..önümzdeki hafta biraz daha sıkıp 1.olucaz..:lepi:
ebtunacım ben 2 sene önce bu takıma 60 kilo ile baslamıs sonra 52 kilo ile mezun olmustum mezun olduktan 3 ay sonra hamile kaldım...
şimdi nur topu bir kızım ve kilolarım var sempatiksalakcinni
aslı hoşgeldin ve geçmiş olsun....
hilmiş sen dayağı hakediyon bak heeee:mymeka:
geçen 1 kilo fazla çıktım dedin bide şimdi diyet yapmıyorum dedin..hani verecektin 1 kiloyusenağlama
zeynep kalıplar çok daraldı haklısın..ben bi takım elbise almıştım ankaradan..arkadaşla çıktık..o diyor ki manken gibisin kesin 38 olur ama 40-42 anca oldu yani..özellikle takım elbiselerde böyle..bide markasına görede değişiyor..
lcw,zara,mango,batik vs gibi mağzalardan 38 oluyor bana..tabi bazen kıyafetin kalıbındanmıdır nedir 40-42 oluyor..değişiyor yani..
bide medya insanları çöp gibi olmaya zorluyor..kızlar hep fit incecik..
dün zap yaparken küçük sırlarmıdır nedir gossip girl çakması varya ona rast geldim..hep 34-36 beden giyiyorlar 38 e şişko gözüyle bakıyorlar..
geçen haftada kavak yellerinde mineye kaç beden giyiyorsun diye soruyorlar 38 diyor..belli zaten diyor diğerleride küçümser şekilde..38 şişman yani onlara göre.
kaç tane ortaokul öğrencisi biliyorum rejim yapan,çikolata yemem kilo yapar ay popom çıktı belimi inceltmem lazım diyen...
iftarda kabak yoğurtlaması,1 tane orta boy mercimekli karnıyarık(ender saraçta görmüştüm) ve karpuz yedim ekmek yok..3 bardak su içtim
birazdan arkidişlerle sahile ineceğiz..çay içemeye...çıkıyorum öptüm..
birinciye bakmadım daha zeynebim yeni geldim ama kiloların yüzdesi bana kazık atmaya başladı yüzdelerde beklediğim başarıyı alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?