Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız aşkit öyle canın çekmesin belli de olmadı daha dur baken aaa

gönderirik tabi senden kıymetlimi

aslicim hamile kaldigim gecenin sabahi belirti oldu haha
ama piskolojik mii.. yohsamm gercek mi pazartesi sabahi belli olacak.
ya da en kötü ihtimal pazar günü regl olacagim :)

ewet ya oda süper gidiyor

bacaklarımda baya incelme var xxl eşorfmandan l bedenin içine giriyorum artık inanamıyorum ya sadece facedeki resim var bütün pc sıfırlandı hepsi andı oradan ekleme yaparım artık

aslicim hamile kaldigim gecenin sabahi belirti oldu haha
ama piskolojik mii.. yohsamm gercek mi pazartesi sabahi belli olacak.
ya da en kötü ihtimal pazar günü regl olacagim :)

ayyy çok heycan verici. bulantı filan yok dimi? daha erken bunun için sanırsam. uyku hali, göğüsleerde ağrı..

eferim kıss. maşallah. benim facem filan yok ha. buraya koy

ayy aslii
migde bulantisi 2-3 defa oldu
uyku halii bi kac gün sürdü..
ve gögüslerimde siskinlik.. hahasempatiksalakcinni hepsi var yahuu..
cok erken , bencede..
piskolojik hamilelik yasiyorum :))

ayy aslii
migde bulantisi 2-3 defa oldu
uyku halii bi kac gün sürdü..
ve gögüslerimde siskinlik.. hahasempatiksalakcinni hepsi var yahuu..
cok erken , bencede..
piskolojik hamilelik yasiyorum :))

ay inanki ben kusmuştum bile daha 1-2 haftalık hamileyken.uyku hali kısa sürmüştü.

aslinda benim oglandada öyle oldu.. test yapmadan bi hafta önce uyukluyordum.
ki normalde gündüzü birak .. gece bile uyuyamiyan bi tipim.
hayirlisiysa olsun .. olsam da kabulüm.. olmasam da..

gizem bakiyorum simdi

şimdi hatırladım aşkiyo. sırtüstü yattığımda ayaklarımı dümdüz uzattığımda kasıklarımda bir iplik bağlıymış da geriliyormuş gibi oluyordu. acıyordı. dümdüz uzatamıyordum

kızlar ya sıcaklardan bunaldım artık dışarı çıkmak bile haram step olmasa yürüyüş yapamıcam

ay yok.. ikincide akillandik ama demi..
süt olmuyormus o kadar yiyince :))
walla ben süt olsun diye 6 kilo aldim 84 kilonun üstüne. topu topu 2 bucuk ay emzirdim sempatiksalakcinni

ben süt olsun diye yemedim valla...pisboğazlıımdan yedimohaoldumsmilehamileyken bile öyle olmamıştım yaa,emzirirken deli gibi acıkıyordum her gün mutlaka tatlı yemek istiyordum gözüm hiç bi şey görmüyodu vallakafamçokkarıştı
evet len büyük laf ettim valla. iyki 73 olmuşum sempatiksalakcinni bu arada browni intens yedim (iyi poh yedim) süper! (kızlar duymasın)

ben daha en az bi hafta gelemem angaraya. evim yok ki
uuuyyyy ne deddiiiiinbilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:sempatiksalakcinniboshayallersmile:çok üzgünüm:
kızlar teşekkür ederim umarım sezercik birinci olur bu hafta bu arada ewet julyet sezer öyle demi tatlım ya emoş fark resmi yokmu koysan fena meraktayımda yani
canımm işte feyste profil resmi yapmıştım yaa o benim en son fotom,aslı da görmüştü geyiğe ekleyince haber verdim...aşkit her halimi görii zaten:roflol:sonra gene eklerim ama burda pek foto yok ankaradayım yaa benyerimseniben
amanin gözlerim yaşardı. emoşa bak anne olmuş da oğlunu severmiş. seni kim sevsin kıss olumunekankayizsmile
çok seviyorum yaaaa:2:canım o benim canım pamuğum kuzum her şeyim
sen sev kuu sen sevmiin mi benisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
uuuyyyhhh gıcıkeyvahedigeldismile
yollarız nenn sana karton karton intense yollayacamsempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar ya sıcaklardan bunaldım artık dışarı çıkmak bile haram step olmasa yürüyüş yapamıcam

ankaraya gelin kızlar burası süper...demin balkona çıktım üşüdüğümü hissettim valla...allahım sana şükürler olsun dedim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…