aslıcım ayarlayım koyarım tabi neden olmasın yeni bir fark fotosuna ihtiyaç var dimi ama
aslicim hamile kaldigim gecenin sabahi belirti oldu haha
ama piskolojik mii.. yohsamm gercek mi pazartesi sabahi belli olacak.
ya da en kötü ihtimal pazar günü regl olacagim :)
ewet ya oda süper gidiyor
bacaklarımda baya incelme var xxl eşorfmandan l bedenin içine giriyorum artık inanamıyorum ya sadece facedeki resim var bütün pc sıfırlandı hepsi andı oradan ekleme yaparım artık
ayy aslii
migde bulantisi 2-3 defa oldu
uyku halii bi kac gün sürdü..
ve gögüslerimde siskinlik.. hahasempatiksalakcinni hepsi var yahuu..
cok erken , bencede..
piskolojik hamilelik yasiyorum :))
kızlar ya sıcaklardan bunaldım artık dışarı çıkmak bile haram step olmasa yürüyüş yapamıcam
ben süt olsun diye yemedim valla...pisboğazlıımdan yedimohaoldumsmilehamileyken bile öyle olmamıştım yaa,emzirirken deli gibi acıkıyordum her gün mutlaka tatlı yemek istiyordum gözüm hiç bi şey görmüyodu vallakafamçokkarıştıay yok.. ikincide akillandik ama demi..
süt olmuyormus o kadar yiyince :))
walla ben süt olsun diye 6 kilo aldim 84 kilonun üstüne. topu topu 2 bucuk ay emzirdim sempatiksalakcinni
uuuyyyy ne deddiiiiinbilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:sempatiksalakcinniboshayallersmile:çok üzgünüm:evet len büyük laf ettim valla. iyki 73 olmuşum sempatiksalakcinni bu arada browni intens yedim (iyi poh yedim) süper! (kızlar duymasın)
ben daha en az bi hafta gelemem angaraya. evim yok ki
canımm işte feyste profil resmi yapmıştım yaa o benim en son fotom,aslı da görmüştü geyiğe ekleyince haber verdim...aşkit her halimi görii zaten:roflol:sonra gene eklerim ama burda pek foto yok ankaradayım yaa benyerimsenibenkızlar teşekkür ederim umarım sezercik birinci olur bu hafta bu arada ewet julyet sezer öyle demi tatlım ya emoş fark resmi yokmu koysan fena meraktayımda yani
çok seviyorum yaaaa:2:canım o benim canım pamuğum kuzum her şeyimamanin gözlerim yaşardı. emoşa bak anne olmuş da oğlunu severmiş. seni kim sevsin kıss olumunekankayizsmile
uuuyyyhhh gıcıkeyvahedigeldismileuyy ben bugün iftarda..
durun sayayim bakim ..
3 cesit tatli
azicik corba
ve 6 cesit yemek yedim haha
cok gicigimmmmmmmmmmmmm
aslii yaramasin löp löp yag olmasin intense'in insallahh..
nasil canim istiyorrr.. ama yok burdaa
hamile kalirsam yollarsinizz bana demiiiiiii???:ecrin_bebek:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisewet ya oda süper gidiyor
bacaklarımda baya incelme var xxl eşorfmandan l bedenin içine giriyorum artık inanamıyorum ya sadece facedeki resim var bütün pc sıfırlandı hepsi andı oradan ekleme yaparım artık
kızlar ya sıcaklardan bunaldım artık dışarı çıkmak bile haram step olmasa yürüyüş yapamıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?