Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hahahahahaa mannak:roflol::roflol:
gel beraber kullanak benmkinisempatiksalakcinni
kıss repten yazmışsın hakkat doğru..almanyaya gıda gönderilmiyo kızlar..ben aşkitime kestane şekeri gönderecektim paketini neyim yatırdıydım kargoda almadılar:bbo:alamanya hükümeti kabul etmiimişş gıdayıetinin internetten siperişi varsa internet üzerinden şettiriiim kuusempatiksalakcinni
aayyy canım benim ne güzel sözler yazmışsın:kedi:çok teşekkürler hilalcimopuyorumnanaktaneskiden bu halime göre çok zayıftım evet...şimdi de fena sayılmam di mieee ne yapayım yaş ilerledi çocuk da doğurdıuk artık genç kız kilosunda olamam kiboshayallersmile
ewet başladı susuzluktan ölme hali akşamı zor edeceğim ben
aaayyy allah kolaylık versin yaaabenneyaptımki

kolay gelsin canım ben de hiç sevmem böyle pattanak çıkan misafiri:bbo:
akşama iftar işi çıktı desene..kolay gelsin valla...

benbugün yürüyüşe ağırlık vermeyi düşünüyorum..regliyim diye boşladım kendimi ayıptır söylemesi:kedi:toparlanma zamanı...yoksa haftaya üzülürümeyvahedigeldismile

bu arada gizemcim feyse yazdıkların için çok teşekkür ederim..o siyah pantalon beyaz tişörtlü fotolarda spor yapıyodum işte...her gün yürüyüş ve nivea body...ne kadar sıkıyım baksanıza...nivea body süper gerçekten herkese tavsiye ederim...

jülyetçim hayırdım canım ne işiniz oldu acille?kötü bi şey değildir inşallah

kızım rahatsızlandı..sürekli ağlama kusma 15 saat ağzına lokma koymadı...
bağırsak enfeksiyonu geciriyormuş...:gitme:

şebeke suları cok pismiş banyo yaparken yutmuş ...

çok geçmiş olsun jülyetçim yaaa...ben de yazmıştım buraya kaç gün ben de aynı şeylerle uğraştım(bursada hastaneye götürmüştüm testler temiz çıktı..buraya gelince tekrar aynı şeyler başladı..üstüne kusma halsizlik ve dediğin gibi iştahsızlık..dün yine hasteneye gittik sonuçlardaha pazartsei çıkacak(
ama şimdi daha iyi allaha şükür,yavaş yavaş yemeye de başladı...
size de çok geçmiş olsun canım çok zor oluyor valla allah şifa versin

sizede cok gecmiş olsun canım..ishal salgını varmış zaten..dikkat etmek lazım...
rabbim bebelerimizi korusun hastalıktan kazadan beladan :Saruboceq:

slm kızlar...dün gece ne çok muhabbet etmişsiniz..biz de sahura kadar house izledik eşimle bi ara bakacağdım ama üşendim..
jüli çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim kızına...

iftar:
1 kepçe şehriye çorbası
2 ad.dolma
2 kaşık tavuk (sote)
2 ad.köfte
vişne suyu(ev yapımı az şekerli)
yarım kase yoğurt

70 dk yürüyüş...

ara:
diyet bisküvi yedim 1 paket(160 kalori)

sahur:
3 ad kuru kayısı suyla
patatesli kaşarlı yumurta(1/4 tava büyüklüğünde)
1 bardak çay
1 dilim peynir

Son düzenleme:
zeynep patatesli kaşarlı yumurtaya bayılırım ben yaa..hafta sonları yaparım bazen..
patatesi rendeleyipte yağda kavurpmu yapıyorsun sende.

zeynep patatesli kaşarlı yumurtaya bayılırım ben yaa..hafta sonları yaparım bazen..
patatesi rendeleyipte yağda kavurpmu yapıyorsun sende.

canım ben küçük küçük küpler halinde doğrayıp kızartıyorum sonra yağını iice süzdürüp teflon tavaya çıkartıyorum sonra da yumurtalı kaşarını üzerine döküyorum tabi baharat falan da...gerçekten de lezzetli oluyo:)))

seemem mi gız pek severim.

eveeeeeeeeeeet o benimsempatiksalakcinni
gizem allah seni ne etmeye emiiiekledin ama kim olduğumu bilmiyo muydun benim:roflol:hay allah senin iyiliğini versin emi:roflol:sırnaşık şey

bi tek benim facem yok eleem. valla ben uğraşamam yaw. amma belki alırım bi düşüniim. heveslendim sizden. şey oluyomuş ya evli kadınlar faceye eski soyadlarıyla giriomuş. eski sevgülüleri akın ediyomuş. gorkarım ben

ay ne kadan meraksızsın. ben olsam şimdi sabah akşam test yapardım. ki ben hamile olduğumu kan testiyle öğrendiğim halde habire evde test yapıp duruyordum hala hamilemiyim diye sempatiksalakcinni

kızım rahatsızlandı..sürekli ağlama kusma 15 saat ağzına lokma koymadı...
bağırsak enfeksiyonu geciriyormuş...:gitme:

şebeke suları cok pismiş banyo yaparken yutmuş ...

canım geçmiş olsun ya. hay allah. damacanayla yıka bari. minnacık daha kuzucuk.

hahaha ben de facem var artıkın. beni de eklen. aslı türkoğlu. ekrana şişko resmimi kodum

maalesef hiç bişi bulamadım kaçamak olmayacak ağzıma göre yicek daha da var iftara allah yardım etsin sizler nasılsınız kızlar sezer geçmiş olsun minik melisa daha iyidir umarım kıyamam ya kuzuşuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…