hahahahahaa mannak:roflol::roflol:ay benim feysimmmmmm yuuuuuuuuuuuk(((((((
bekarken alacaktim ,alamadim.. evlenincede parayi denklestiremedim sempatiksalakcinni
hilall senin daha cok varmis yafrumm..
sende yasiyonmu piskolojik hamilelik ? :)))
ben en gec p.tesi alacagim sonucu.
aayyy canım benim ne güzel sözler yazmışsın:kedi:çok teşekkürler hilalcimopuyorumnanaktaneskiden bu halime göre çok zayıftım evet...şimdi de fena sayılmam di miemoşşşş kız sana gizemden yada deryadan herneyse baktım..çok güzelsin yaaa.gözlerinin içi gülüyor..ayrıca ne kadar zayıfmışsın önceden..şimdide çok kilolu değilsin çok hoşsun ama böyle dedim diye salma sakın haaaa...diyete devam..
aaayyy allah kolaylık versin yaaabenneyaptımkiewet başladı susuzluktan ölme hali akşamı zor edeceğim ben
ay bide eşimin stajdan sınıf arkadaşının tayini buraya çıkmış,eşi de yeni kuradan hakim çıkmış..dün gece aradılar biz yarın ev bakmaya geliyoruz diye insan önceden söyler hiç sevmem son dk işlerini..
sonuçta çocuklu evim hergün temizlik gerekiyor ama hergün yapamadığım oluyor hele bu sıcaklarda..
evin süpürülmesi lazım zaten 12 de geldik sahilden. sabah 7.30 da burda olurlarmış..ben ne ara süpürcem evi.kızdım tabi bayağı.eşimde eve getirmeyeyim istersen dedi.zaten yer ayarlatmışlardı sabah siz dinlenin biraz ayağıyla oraya götürürüm dedi sende süpürürsün evi dedi..
şimdi sabah sabah temizlik yaptım her yerimden ter damlıyor..daha pazara markete çıkmamız lazım.iftara davet edeceğim artık..şimdi eşimle ev bakıyorlar.
jülyetçim hayırdım canım ne işiniz oldu acille?kötü bi şey değildir inşallah
zeynep patatesli kaşarlı yumurtaya bayılırım ben yaa..hafta sonları yaparım bazen..
patatesi rendeleyipte yağda kavurpmu yapıyorsun sende.
ben süt olsun diye yemedim valla...pisboğazlıımdan yedimohaoldumsmilehamileyken bile öyle olmamıştım yaa,emzirirken deli gibi acıkıyordum her gün mutlaka tatlı yemek istiyordum gözüm hiç bi şey görmüyodu vallakafamçokkarıştı
uuuyyyy ne deddiiiiinbilmiyorumkismile:sinifsinif::sinifsinif:sempatiksalakcinniboshayallersmile:çok üzgünüm:
canımm işte feyste profil resmi yapmıştım yaa o benim en son fotom,aslı da görmüştü geyiğe ekleyince haber verdim...aşkit her halimi görii zaten:roflol:sonra gene eklerim ama burda pek foto yok ankaradayım yaa benyerimseniben
çok seviyorum yaaaa:2:canım o benim canım pamuğum kuzum her şeyim
sen sev kuu sen sevmiin mi benisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
uuuyyyhhh gıcıkeyvahedigeldismile
yollarız nenn sana karton karton intense yollayacamsempatiksalakcinni
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ankaraya gelin kızlar burası süper...demin balkona çıktım üşüdüğümü hissettim valla...allahım sana şükürler olsun dedim:Saruboceq:
eveeeeeeeeeeet o benimsempatiksalakcinni
gizem allah seni ne etmeye emiiiekledin ama kim olduğumu bilmiyo muydun benim:roflol:hay allah senin iyiliğini versin emi:roflol:sırnaşık şey
ay benim feysimmmmmm yuuuuuuuuuuuk(((((((
bekarken alacaktim ,alamadim.. evlenincede parayi denklestiremedim sempatiksalakcinni
hilall senin daha cok varmis yafrumm..
sende yasiyonmu piskolojik hamilelik ? :)))
ben en gec p.tesi alacagim sonucu.
kızım rahatsızlandı..sürekli ağlama kusma 15 saat ağzına lokma koymadı...
bağırsak enfeksiyonu geciriyormuş...:gitme:
şebeke suları cok pismiş banyo yaparken yutmuş ...
canım geçmiş olsun ya. hay allah. damacanayla yıka bari. minnacık daha kuzucuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?