Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım kızına çok geçmiş olsun.ne oldu bizim kuzulara yaaa...benimkisinin burun akıntısı halen devam ediyor...ve de bazen katı sapsarı bi şey geliyor burnundan...

görümcelik sendromumu sezdim acabaaa

Mutlu pazarlar cicişlerim, dün misafirim vardı çoook geç gittiler o yüzden ancak uyanıp kahvaltı yaptık cumartesi günkü menümü veriyorum
İftar menüm
1 kase domatesli şehriyeli çorba
1 kase tonbalıklı salata
Misafirlerle beraber
1 çay
1 avuç leblebi
2 mandalina
1 muz (küçük)
2lt den fazla su
Ama spor yok,sürekli misafirlere hizmet edip getir götür yapmak spor sayılmıyordur

Canım 30dakika spor kuralımız var biliyosun...o zaman bugün 1saat yapacaksın.. menün güzel...

Kendileri bilirler küs kalmayı istesem de beceremem ben zaten bir de yeğenim var annesi ile küsersem yeğenimi göremem en güzeli böyle mesafe koymak benim için de... Benim kalbimi de çocuk konusunda çok kırdı.. 3 düşük yaptım ben 2 sene de. Kendisi de hamile kalmaya çalışıyordu devamlı konuşurduk işte yumurtlama günümüz ne zaman ilişki ne zaman olmalı falan ben 2 senedir uğraştığım için çok araştırmıştım testlerimi falan verdim ona abim almıyor diye. Sonra 6. ayda o hamile kaldı nasıl sevindim! İlk bana söyledi yani o kadar yakındık! bikaç gün sonra ise gelip bana " komşularım görümcen kıskandı mı seni diye sordular " dedi

Hem benim özelimi komşularıyla dedikodu malzemesi yapmış! Hem nasıl anlattı ise yeğenimi kıskanacak kadar karaktersiz biri olarak tanımlanmışım. Hem de gelip bu terbiyesizliği bana anlatacak, kalbimi bu kadar kıracak kadar kin biriktirmiş içinde!
Sonra duymamazlığa verdim unutmaya çalıştım ama yapamadım ya kalbim çok kırılmış.
Kıskandığımı sorup bir de üstüne eksiklerini sıralamaya başladı ben alayım diye dayanamadım artık! bilmem hangi marka Bebek arabası istiyormuş abim çok pahalı demiş, yok bebek kıyafetleri çok pahalı imiş bilmem ne dükkanında çok güzel bişey görmüş ama abim almamış, yok öbür yeğenim üstünde vicks olan çantalardan istiyormuş alamamışlar, kreş parasına halası sponsor olur diye düşünmüşler falan filan Liste yengemle başbaşa oturduğumuz sürede uzayıp gidiyor

3 yaşında parmak kadarcık yeğenim halacım senin çok paran var demi diyor! Sizin çocuğunuz var bilirsiniz bu lafı 3 yaşındaki çocuk nasıl kendisi söylesin ya? Güya ben ona hediye falan alıyormuşum yeğenim de öyle kendisi yorumlamış çok hediye alıyor parası çok diye. Bildiğin çocuğu tembihleyip gönderiyo yanıma. Telde yeğenimin ilk cümlesi seni çok özledim hala ikincisi ise bana vicksli çanta al, şemsiye al, çikolata al... diye devam ediyor

Neyse işte o cümlesi baştan beri beni nasıl kıskandığını farkettirdi. Eşimle aram bozukken dertleştiğimizde ağzımdan laf almak için nasıl çabaladığını falan farkettim, aramız iyi iken tatile falan gittiğimizde ise hiç sormazdı bile nasıl geçti diye. Tek istediği benim mutsuz olduğumu bilmek.. Hatta tatilden döndüğümüzde bir kadın neye sahip olursa olsun nereye giderse gitsin herşeyden önce anne olmak ister demişliği bile var!
Ayyy ne kadar konuştum ya

görümcelik sendromumu sezdim acabaaa
Abla aşağıda anlattım 5 senedir gelinimiz daha bir kere tek bir cümle işlerine karışmadım kendisi de görümcem değil kardeşim derdi.. Abimle telde konuşmaz yengemle konuşurdum yani o kadar yakındık. Gel gör ki kalbimi çok kırdı....

Canım belki sen hassas olduğun için yalnış anlıyorsundur.belki o kadar fesad deyildir.eminmisin bu dediklerine...son cümle çok üzdü beni...

canımgerçekten zor şeyler yaşamaşsın dediğin gibi küsmeden mesafeli olmak en iyisi bazen insanlar nekadar insafsız oluyor canını acıtmak için sende hiçbir eksik göremeyince farklı şekilde canını açıtmak istiyor onlar için değil tabiki inşallah sende en yakın zamanda hayırlısı ile anne olursun

Kız sen kaç yaşındasın bana abla diyon?

ayyy saate bakmamışım hakkaten çok geçmiş

hanımlr kızımın yine atesi çıktı,çok değil ama 37,5 derece
kuyruk sokumunda da kırmızı kabuklu döküntüsü var,kaşınıyor
inşallah hepsi geçer
dua edin lütfen
Geçmiş oldun fıstığa
Benim üçüde birkaçgün arayla geçirmişti
Ama kolay atlatmıştık çok şükür
Rabbim şifa versin

Canım belki sen hassas olduğun için yalnış anlıyorsundur.belki o kadar fesad deyildir.eminmisin bu dediklerine...son cümle çok üzdü beni...
Kaptanım daha önce bu kadar hassas olduğum konular olmadığı için farketmedim ama şimdi durup baştan beri olanlara bakınca ne kadar kötü bir kalbi olduğunu çok iyi anlıyorum malesef..

Ohh ne güzel yardımcıyla iş yapmak kolay olur heralde şimdiye kadar hiç yardımcım olmadı kolay gelsin güle güle kirletin
Bende yarın mekanları yıkatıcam sonrada halıları dip köşe kış temizliğine başlıcam inşallah

Ohh ne güzel yardımcıyla iş yapmak kolay olur heralde şimdiye kadar hiç yardımcım olmadı kolay gelsin güle güle kirletin
Bende yarın mekanları yıkatıcam sonrada halıları dip köşe kış temizliğine başlıcam inşallah

Kız sen kaç yaşındasın bana abla diyon?
Ayy kaptanım geçen gün ben de farkettim ya yaşça benden büyükler çok olduğundan abla diye cümlelere başlamışım hep

Genelde de yasemin ablaya yazınca otomatiğe bağlamışım

27 yaşındayım ben kaptanım sen kaçtın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…