Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya şu yaş konusu benide şaşırtıyor aeben fatmanurkaya yasemin abla hepsi benden büyük ama nedense yasemin abla ya abla dedim kaldı diğerlerinede abla dicem bundan sonra yada hiçbirine sanki çok küçükmüşüm gibi

Kaptanım daha önce bu kadar hassas olduğum konular olmadığı için farketmedim ama şimdi durup baştan beri olanlara bakınca ne kadar kötü bir kalbi olduğunu çok iyi anlıyorum malesef..
Canım benimde hassas olduğum konularda biri birşey söyleyince veya yorum yapınca çok bozuluyorum karşıdakinin bu durumu bilmemesinden anlamamasından yada patavatsızlığından kaynaklanıyor yada bilinçli yapıyor
Yarası olan gocunur diye bir söz var benim o konuda yaram varsa gocunurum direk üstüme alınırım sanırım sendede bu oluşmuş mesafe koyman güzel olmuş
RABBIM SANADA ÇIFTER ÇIFTER BEBIŞ NASIP ETSIN INŞALLAH

Ayneen ablam ben de senin gibi düşünüyorum Kendimi sıkarsam sonra daha çok patlıyorum Gecen gün kantinin önüne kadar gittim baktım baktım sonraa vazgeçtim yemedim kendimi frenleyebildim

Abla en yakın zamanda evlat sahibi olursun inşallah.. Gerçekten böyle davranıyorsa fazlasıyla fesat biri heraldee. Hele son cümlesi beni bile üzdü gerçekten

canım aynen benim eltim de öyle
beni yolunacak tavuk olarak görüyor
benden her hafta bir şey istiyor,ben internetten alamıyorum sen bana al diyor,bir kere anlattım kendin al diye,diyor ki mail adresi istedi, ben de dedim mail adresi gir o zaman :)) çok komik ya, en son bin tl üstünde bir hediye istedi (bu hediyeyi beğenmiş,pazarlığı yapmış,parasını benden istiyor),orada film koptu bende..dediğin sekilde kızı da öyle,ben onlara sürekli hediye alırdım zaten,bana gelmiş bana albüm al şunu al bunu al,akülü araba al vs bu iyi niyeti suistimal.
eltim kızımın oyuncağını alıyor mesela bu bizim olsun sen yenisini al diyor :) bim e şu gelmiş bana al :) hep böyle muhabbet
kızına oyuncak aldım en son,kızı da bu bebek çok çirkin diyor :)
anne kız okadar kendilerini beğenmişler ki anlatamam,kızı verdiğim trileçe tatlısıma ıyyy dedi yemedi,eltim de ben daha güzel tatlılar yapıyorum dedi....ya anlatsan okadar çok böyle konusma var ki...
belki sen yengenle aranızı düzeltirsin ama bizimki düzelecek bir noktada değil,daha anlatmadığım çokçok sey var,yazsam bitmez okadar
neyse bundan sonra bağlantıyı kopardığım için çokk rahatım,ohh kurtuldum

canım benim en nefret ettiğim şeylerden biri o kişiyi sevmesem nefret etsem bileki pek nefret duygusu beslemem asla kimsenin kusurunu yada onun eksikliğini silah olarak kulanamma kullanmadım ama bana çok yapıldı ben çok saf biriyim herşeyimi anlatırım eltim ve görümce bir kavga anında bana hepsini saydılar 1tanesini söyleyim eltimin çoçuğuna kv bakıyor kız çalışıyor sadece dedimki bir konuşma esnasında bunuda kötü niyetle söylememiştim kıymetini bil bak kv sahip çıkıyor çoçuğuna senin kafan rahat işe gidiyorsun yani ona anlatmak istediğim şükretmesiydi. görümcem varmış kv hastalanmamsı için uyardım onu kendine iyi bak sonra bakmam sana dedim ama bu demek değilki bakmam kötü niyetle gene söylemedim bunun gibi şeyleri hepsi içinde biriktirmişler bir kavga esnasında bunları tarihleriyle yüzüme vurdular yazıklar olsun size dedim sizin içiniz kötüymüş ben annesine bakmazmışım eltimi kıskanıyormuşum çoçuğuna baktığı için vs vs yani dilimin belasını çok çektim şimdi kimseye gitmiyorum gelmiyorum 43 yaşındayım kimseyle küs kalmamışımdır asla ama görümcemle 2yıldır hiç konuşmuyorum ve ölene kadarda konuşmayı düşünmüyorum yolları açık olsun.ama rabbim biliyor ben ona sığınmışım çoçuğu olmuyordu görümcemin izmirde dr götürdüm herşeyini yaptırdım tedavi oldu 2 tane evladı var allah bağışlasın ona ama bunların hiç kıymeti yokmuş .eltimin evlenirken neler yaptım bir anne gibi sarıp sarmaladım ameliyat oldu doğum yaptı altını bile temizlemişim ama bunlara rağmen bununda kıymeti yokmuş beni kötü haset kıskanç biri ilan ettiler . bunlar sadece bazıları anlatsam roman olur derler ya benimkiside öyle ama rabbime sıgınıyorum onlarıda vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum rabbim biliyor kim kıskanç kim haset kısaca herkesin rabbim kalbine göre versin. özürdilerim gene çenemi tutamadım

Oyle yasom
Boşver uzak olsunlar kafamız rahat olsun

Abla bu kadar samimi konuşmuşken arkasında özür niyeki?buradakı herkes derdini tasasını anlata bilir...kimse de sıkılmaz bıkmaZ.yok bıkıyorsaaa kapı taaa exit tuşunda

Abla bu kadar samimi konuşmuşken arkasında özür niyeki?buradakı herkes derdini tasasını anlata bilir...kimse de sıkılmaz bıkmaZ.yok bıkıyorsaaa kapı taaa exit tuşunda
bunları artık düşünüp kendimi üzmek aslında istemiyorum yıllarca soğuk savaş var aramızda ama en üzücü eşimin bu yapılanlara sesiz kalması hatta beni suçlaması olmuştu onuda allaha havale ettim artık hiç düşünüp kendimi üzmeme kararı aldım birden arkadaşlar yazınca bende cenemi tutamadım ve dertlerimle insanları boğmak istemedimteşekkür ederim beni dinlediğiniz için hakkınızı helal edin.

canım mende sürekli alamıyorum ama büyük temizliklerde mecburen tek başima yapmam çok zor teşekkür ederim canım sende ,nşallah en yakın zamanda bitirirsin işleri

canım bana istediğin gibi hitap edebilirsin

canım mende kv elti görümce pek takmam sağolsun eşim hepsinin yerine yeterdi ama çok şükür şimdi çok iyiyz RABBİM BÜTÜN YUVALARA HUZUR VERİN İNŞALLAH EŞLERİMİZE EVLATLARIMIZA BİZLERE HAYIRLI UZUN VERSİN
BÜGÜN 7. TAKIMIN DERTLEŞME GÜNÜ OLMUŞ böylece daha samimi bir ortam oluyor tabiki

amin insallah

bu arada belki hepiniz biliyorsunuzdur ben yeni keşfetmişimdir ama bugün yaptığım bir yemeği tairf etmek istiyorum . bilmeyen varsa denesin mücver çoğumuz severiz bir iki defa fırında yaptım ama çokta severek yememiştim açıkçası geçen nette gezerken gördüm ve denemek istedim tabiki yağda kızarmış kadar güzel olmasada ben beğendim .
2 kabak
1 yumurta
dereotu ve taze soğan
ben yulaf kepeği koydum ama birdahakine biraz tambuğday unu koymak istiyorum
tuz biraz kırmızı biber
muflin kalıpları varya tabi benim yoktu bende slikon kek kalıplarına azar azar koyup fırına sürdüm yarım saaate pişti görüntü ve yemek zevkli oldu dun bayağı aramıştım o muflin kalıbını bulamamıştım bu hafta bime gelecekmiş alacam yada netten alacam ve yeniden deneyecem.

Arkadaşlarım selamlar herkese.
Hemen dunku menumu yazim,
Sabah iki dl ekmek
Bir parça lor peynir
Çeyrekten az omlet
Çay
Ara bir muzun yarısı
Öğle bir dl ekmek
Kuru fasulye 4 kaşık
Yoğurt
Salata
İki kaşık pilav
Akşam barbunya 4 yk
5 adet lahana sarması
Yoğurt
2 lt su
Yarım saat yürüyüş

Ee kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor?1 gb lık internet paketim yenilendi:)ablamdayım şu anda.maşallah sarmalar borekler yahniler kekler yapmış ablam tabii ben diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…