Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü :
Sabah: 2 haslanmis yumurta domates salatalik 2 dilim haslanmais patates 3 zeytin.beyaz peynir

Ara: sade turk kahvesi

Öğlen : yayla corbasi salata

Ara: 7 8 tane uzum 1 mandelina yarim armut

Aksam: bugday salatasi yoğurt çorba

45 leslie yarim saat yürüyüş

Ay harika ben de yapayim

Ben de misafir gitmişdim..şimdi geldim...yarında dışarıda işim var...uzun zamandır dışarı çıkmıyordum çok iyi oldu...

Öylenin hiç iyi olmamış canım.hem fasulye hem pilav hem ekmek...3ü bi arads olmaz...ekmekle pilav birlikte hiç olmaz...

Canım meyve yediyin zaman üzerine 2kaşık yoğurt ya da süt iç...suyunu yazmamışsın umarım 2yi geçmiştir.spor çok iyi...

Menüm
Sabah 1 kasık kadar Menemen,2 kk peynir, 2 zeytin, marul, 1 elma
Öğlen 2 tane etli biber Dolması, ayran
Aksam elma
Su 2 ltyi gecmisindir rahat
Spor yok, Kızımın Ateş'i daha düşmedi 37lerde, eşim de Boğaz'ım ağrıyor diyor. Ikisiyle de ilgileniyorum şimdi , spor yapamam muhtemelen
Insallah ikisi de düzelir hemen

Öncelikle merhabalar; düzenli beslenmede 2 haftami geride bıraktım. Artık menüme meyve eklemek istiyorum. En azından bir tane. Ama ara öğün olarak değil. Acaba nasıl yapsam?

Bugün ki menüm.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin , 10 fındık ve yeşil çay.
Öğlen; tavuk ızgara (2parca) ve ayran.
Akşam; kuru fasulye, yoğurt ve salata.
Spor; 1,5 saat yürüyüş, 10 dakika twister ile yan hareket.
2,5 litre su.

Canım şu meyve konusunda çok farklı düşünceler mevcut... Habinar ın diyetisyeni kesinlikle yemekten hemen sonra yememiz gerektiyini söylüyor. aeben abla kesinlikle yemekle yenilmemesini tavsiye ediyor...alkole dönüşüyormuş.karataya göreyse sadece kahvaltıda bi tane yenmesi gerektiyini söylüyor yalnış bilmiyorsam...şimdi seç seçe bildiyini...

İnşallah çabucak iyilişirler canım benim...

iyi akşamlar sevgili takımım
menümü veriyorum
SABAH
2 DLMekmek
peynir dom salatalık
6 7 zeytin
ÖĞLE
kabak yemeği salata
AKŞAM
ton balıklı salata ayran
2lt civarı su daha içerim inşallah kendimle gurur dydun bu kadar yorgunluktan sonra az önce yürüyüş ten geldim 40 dk civarı yürüdeüm
kaptanımı alıntalıyıp çok yorgunum yürüyamayaceğim diye yaza vaktım sonra çoçuklarda yordu gidip biraz yürüyeyimde dinleneyim dedim vücütüm yorulsada çok şükür kafam dinlendihayırlı akşamlar canlar

en iyisi menimki kaptan yemiyorum sorun kalkıyor şaka bir yana yesem iyi olur ara sıra vitamin almak için

Karatay kuru meyve diyor ben sevmiyorum. Bende öğlen yemekle mi alsam acaba diye düşünmüyor değilim.

misafirlikteydim yeni geldim
Sabah kahvaltıyı geç yaptım
Bir dilim kızarmış tb
Üç grissini zeytinyağlı olanlardan
Bir haşlama yum.
Bir zytn
Peynir
Dom.salata

Ara
Iki kaşık şekersiz aşure

Saat dört gibi
Bir tabak taze fasulye yumurtalı
Yoğurt salata

Gittiğim yerde
Küçük bir şiş tavuk bir tanede kuzu şiş
Bir yemek kaş.çekirdek

Su 2 olucak
Spor yapınca yazıcam

menüm:sabah12.00)1 katı yumurta iki dilim peynir,7-8 zeytin
öğle:yok.
akşam17.00) pırasa yemeği (8-9 kaşık),yarım pide
1.5 litre su,leslie 3 mile spor

Karatay kuru meyve diyor ben sevmiyorum. Bende öğlen yemekle mi alsam acaba diye düşünmüyor değilim.
nana ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama benimde bilgim şu yönde vucudun verdiği tepkiye göre meyveni tüketebilirsin mesela 1 hafta yemeğin arkasına ye kilon ne alemde kilo veremedin yada az gitti bu sefer yemek öncesi ye ikisinide dene tabi porsiyon kontrollü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…