Ay harika ben de yapayimbu arada belki hepiniz biliyorsunuzdur ben yeni keşfetmişimdir ama bugün yaptığım bir yemeği tairf etmek istiyorum . bilmeyen varsa denesin mücver çoğumuz severiz bir iki defa fırında yaptım ama çokta severek yememiştim açıkçası geçen nette gezerken gördüm ve denemek istedim tabiki yağda kızarmış kadar güzel olmasada ben beğendim .
2 kabak
1 yumurta
dereotu ve taze soğan
ben yulaf kepeği koydum ama birdahakine biraz tambuğday unu koymak istiyorum
tuz biraz kırmızı biber
muflin kalıpları varya tabi benim yoktubende slikon kek kalıplarına azar azar koyup fırına sürdüm yarım saaate pişti görüntü ve yemek zevkli oldu dun bayağı aramıştım o muflin kalıbını bulamamıştım bu hafta bime gelecekmiş alacam yada netten alacam ve yeniden deneyecem.
Öylenin hiç iyi olmamış canım.hem fasulye hem pilav hem ekmek...3ü bi arads olmaz...ekmekle pilav birlikte hiç olmaz...Arkadaşlarım selamlar herkese.
Hemen dunku menumu yazim,
Sabah iki dl ekmek
Bir parça lor peynir
Çeyrekten az omlet
Çay
Ara bir muzun yarısı
Öğle bir dl ekmek
Kuru fasulye 4 kaşık
Yoğurt
Salata
İki kaşık pilav
Akşam barbunya 4 yk
5 adet lahana sarması
Yoğurt
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Canım meyve yediyin zaman üzerine 2kaşık yoğurt ya da süt iç...suyunu yazmamışsın umarım 2yi geçmiştir.spor çok iyi...Menü :
Sabah: 2 haslanmis yumurta domates salatalik 2 dilim haslanmais patates 3 zeytin.beyaz peynir
Ara: sade turk kahvesi
Öğlen : yayla corbasi salata
Ara: 7 8 tane uzum 1 mandelina yarim armut
Aksam: bugday salatasi yoğurt çorba
45 leslie yarim saat yürüyüş
Canım şu meyve konusunda çok farklı düşünceler mevcut...Öncelikle merhabalar; düzenli beslenmede 2 haftami geride bıraktım. Artık menüme meyve eklemek istiyorum. En azından bir tane. Ama ara öğün olarak değil. Acaba nasıl yapsam?
Bugün ki menüm.
Sabah; 1 tane haşlanmış yumurta, domates, peynir, zeytin , 10 fındık ve yeşil çay.
Öğlen; tavuk ızgara (2parca) ve ayran.
Akşam; kuru fasulye, yoğurt ve salata.
Spor; 1,5 saat yürüyüş, 10 dakika twister ile yan hareket.
2,5 litre su.
İnşallah çabucak iyilişirler canım benim...Menüm
Sabah 1 kasık kadar Menemen,2 kk peynir, 2 zeytin, marul, 1 elma
Öğlen 2 tane etli biber Dolması, ayran
Aksam elma
Su 2 ltyi gecmisindir rahat
Spor yok, Kızımın Ateş'i daha düşmedi 37lerde, eşim de Boğaz'ım ağrıyor diyor. Ikisiyle de ilgileniyorum şimdi , spor yapamam muhtemelen
Insallah ikisi de düzelir hemen
Canım şu meyve konusunda çok farklı düşünceler mevcut...Habinar ın diyetisyeni kesinlikle yemekten hemen sonra yememiz gerektiyini söylüyor. aeben abla kesinlikle yemekle yenilmemesini tavsiye ediyor...alkole dönüşüyormuş.karataya göreyse sadece kahvaltıda bi tane yenmesi gerektiyini söylüyor yalnış bilmiyorsam...şimdi seç seçe bildiyini...
Bende senin gibi düşünüyorum. Yemiyorum ama artık eklemek istiyorum listeme.en iyisi menimki kaptan yemiyorum sorun kalkıyor şaka bir yana yesem iyi olur ara sıra vitamin almak için
Karatay kuru meyve diyor ben sevmiyorum. Bende öğlen yemekle mi alsam acaba diye düşünmüyor değilim.Canım şu meyve konusunda çok farklı düşünceler mevcut...Habinar ın diyetisyeni kesinlikle yemekten hemen sonra yememiz gerektiyini söylüyor. aeben abla kesinlikle yemekle yenilmemesini tavsiye ediyor...alkole dönüşüyormuş.karataya göreyse sadece kahvaltıda bi tane yenmesi gerektiyini söylüyor yalnış bilmiyorsam...şimdi seç seçe bildiyini...
nana ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama benimde bilgim şu yönde vucudun verdiği tepkiye göre meyveni tüketebilirsin mesela 1 hafta yemeğin arkasına ye kilon ne alemde kilo veremedin yada az gitti bu sefer yemek öncesi ye ikisinide dene tabi porsiyon kontrollü.Karatay kuru meyve diyor ben sevmiyorum. Bende öğlen yemekle mi alsam acaba diye düşünmüyor değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?