Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar bende çok heyecanlıyım,içim kıpır kıpır..araları az olacak 2 çocuğu idare edebilirmiyim diye düşünüyorum.
kan testi için dr a gittim bütün değerleri istedi ama geç kalmışız yarın sabah belli olacak mış..
%99 hamilesin dedi pozitif çıktıysa..

hamile olmayasin lülülülülülü

hilalciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmkaydirigubbakcemile5:1hug:Şeniz
sen de hamilesin demek çok sevindim canım tebrik ederima.s.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
aşkitoyle ikiniz nisan-mayıs annesi olacaksınız yani harika:dance::teytey:
ikiniz de sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebişleri inşallah:Saruboceq:senin bi oğlun aşkitin de bi kızı olursa süper olur ama di mi:Saruboceq:

airen hoşgeldin aramıza canıma.s.
bu arada hepinize selam kızlar
dün eşim ankaraya geldi akşam ada bi yere iftara gittik vs derken gelemedim...eşim bursaya döndü ama,cenazeye gelmişlerdi...biz de pazar dönücez kısmetse...
herkeste biraz da olsa problem var sanırım,sonumuz hayır olsun:sinifsinif:

slm kızlar nasılsınız dün misafirimiz gelemedi annanem kendini klorak kokusundan zehirlemişte dedik bugünde kal burada neyse kaldı artık bugün alcaz çocuğu teyzemin oğlu fırlatma birsürü sipariş verdi şunu istiyorum bunu istiyorum neyse browni ve mercimekli köfte yapcaz ona bugün

buraya yazmaya utanıyorum kızlar ama ben bu hafta kesin kilo aldım:kedi:klava:
gelenler gidenler gezmeler canım çekiyolar derken gümledim valla:tomato:
şimdi dışarı çıkıcam,yürüyere kızılaya gidip gelicem...çok üzülüyorum çünkü...kilo almak istemiyorum...

inşallah bir an önce tekrar kilo vermeye başlarım:Saruboceq:

emoşum ben de bu hafta kendimden beklenen performansı gösteremedim valaa...:kedi:
ben de almış olabilirim gibi geliyo açıkçası kızlar...offf!!!umarım almamışımdır yaaa lütfeennn...
biraz karbonhidrata düştüm nedense bu aralar...ara öğünlere falan dikkat ediyorum ama ne bileyim kızlar nedense bööle oldu...laelaelaelaelae
8 eylül bayram sonrası 66 olmam lazım aslında çok bişey yok hepi topu 1.1 kilo ama beni biliyosunuz takıldım mı çok fena takılıyorum...evlenmeden önce zayıflayıp da 59 olmuştum kızlar ama onun öncesinde herzamanki kilomdur benim 64-67 arası bi nevi dönüm noktalarımdan biri yani...yarın da kan vermeye gidiyorum tekrar tıp fakültesine bakalım ne diyecekler gerçi sonuç hemen çıkmaz ama...şu hipotiroid olayını netliğe kavuşturmak lazım...
akşama iftara davetliyiz anneme erken çıkıp yardım etmem lazım..yarın akşama da gene davet var...bakalım nefsime hakim olabilecek miyim?elimden geleni yapacağım kızlar umarım başarılı olurum ...
sahurda zeytini fazla yediğimden midir nedir çok susadım kızlar bugün..bir an önce iftar oılsun isitiyorum açıkçası...

slmlar bu hafta saçımı kestircem bende 4-5 parmak daha hani kendim kesivermiştim daha da kısa istiyorum zaten baya uzundu belime geliyordu neredeyse 3-4 parmaklık kestim biraz rahat ettim şimdi omzumdan daha kısa istiyorum 2 sene önce kestirmiştim hoş duruyordu yine kestircem öle kafaya koydum itiraf etmeliyim bende aldım sanırsam ama zeynep doktorlar demedimi alıırsınız diye

kızlar hedefte kimler eksik bide böyle olsa olmazmı yoksa hepimiz fena gümleriz ramazanda ne yaparsam yapayım engelleyemem almayı 75,5kiloyum doktor normal olduğunu su kaybının geri geldiğini söylüyor kafam allak bullak

kızlar hedefte kimler eksik bide böyle olsa olmazmı yoksa hepimiz fena gümleriz ramazanda ne yaparsam yapayım engelleyemem almayı 75,5kiloyum doktor normal olduğunu su kaybının geri geldiğini söylüyor kafam allak bullak

yarisci 67
ebtuna 64
zalimi 76
hilal 63
sezer 67
zeynep 66
neira 57

noliyiii bakim hadi herkes toparlansın lütfen daha 3 gün var
hani hedefimiz birincilikti gecen hafta ikinci olduk diye üzülmüştük
hanii haniiii

gizemim haklısın ramazanda kilo vermek yanıltıcı olabiliyomuş diyetisyenim kilonu muhafaza etsen bile bizim için yeterli demişti yeter ki almayalım.....bakalım hayırlısı ne diiimmm?

mmmm mercimekli köfte bayılırım hele yeşil mercimekle yapılırsa ayrı bi güzel oluyor :)

cuma günü tartı günüydü dimi oy anam 3 gün mü kaldı ben bu haftadan girdim mi yarışmaya ona göre aç geziyim 58in altına inmek şart olucak cumaya kadar sengözlerimebaksanab

iftar:
2 kepçe domates çorbası
1 ad. karnıyarık
3 kaşık pilav
1 kase cacık
2 yemek kaşığı taze fasulye
1 bardak evde yapılmış vişne suyu

ara:
etimekli tatlı:)))aney yapmış:)))

öptm kızlar...savulun anacığım ben geliyorum cumayaaa:)))):tomato::icecream:klava:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…