Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oooo ikimiz bi yandan söndürürüz desene hehehe

Evet efsane geri döndü artık madem bana b6 rahatlığı verdin bittin seenn :)))) şuan kaç kilosun ? Kaç kilo ile başladın ? Ve menün nerdeeeee ?
Cuma 59,6
Başlangıç 71
Listeye girebilmem için 58 olmam Lazım
Bugün menüm ve sporuma karşınızda Olacağım :))))

Günaudın 7.takımın geveze hatunları...mutlu huzurlu günler herkese...kalktık bakalım günümüz başladı...bugün inşallah 4günlük raporumu da hazırlıycam.borcu olanlar korksun benden!!!
Habinar canım yeni yaşın kutlu olsunnn...Rabbim gönlüne yüzüne gözüne hep gülecük kondursun .içinden huzuru hiç eksik etmesin...öptüm çok

Günaydın arkadaşlar

Uyandım ben de. Bugün artık temizlik yapmam lazım yarın mersin e yolculuk cuma döneceğiz ama yanımızda misafir de olacak

Şimdi gidip kahvaltı yapayım

Dogum günün kutlu olsun habinim eşinle çocuklarınla bir ömür boyu sağlıklı huzurlu yaşa . Amin .

Aynuram beni de listene yazıp denetler misin
bana istediğin cezayı da verebilirsin Razı olurum

Bizim Akrep33 takımındasın o zaman
. Herzaman bekletiz canım

Kızlar bugun dip bucak temizlik yapıcam hazır canımda çekmişken . Yavruşlar evdeydi ben memleketdeyken . Sagolsun yaparlar işlerini yemeklerini hatta buyük melegim tirileçe yapmış ama dip bucak temizlik şart .
Yarında komşu aplama mantı yapıcaz sonraki günde sohbet var sonraki günde kurs var sonrada hafta sonu . Taaam sustum

Ohooo zayıflama yarışmasına gelip mantı anlatıyosun abla oldu mu yaaa cıslara özendirenlere de kırbaç cezası var hee

Benim ufak bir problemim var bayanlar şimdi size şunu sormak istiyorum. Hatırlayanlar bilir ben en son yine bağırsak sorunu ile izne ayrılmıştım Ama hala geçip geçmediği konusunda endişeliyim ama çözümlediğim bir kaç şey var. Bazı şeyleri yiyince galiba artıyo ve başlıyo bu şikayetler (hala nelerden kaynaklanıyor bilmiyorum), dün sabaha karşı saat 4 gibi inanılmaz kasık bölgemde ağrı ile uyandım ama yok böyle birşey hayatımda ilk defa böyle bi ağrıyla uyandım tabi sonu ayıptır söylemesi ishal ama bu ağrı nerden baksanız 30 dk kadar sürdü hiç geçmedi. Sonunda ağrı birden bıçak gibi kesildi geçti ama hala kaslarım ağrıyor gibiydi kasılmasından ötürü sanırım.

Benim geçmiş dönemlerde reflümde olduğu için mide ve bağırsakla ilgili sorun yaşayacağımı önceden kestirebiliyorum midemde yanma ve ağzıma acı su gelmeleri ile meeşhuuurduurr sık aralıklarla olmasa da 3 5 ayda bi belki oluyor ama bağırsakla ilgili bu sorun neredeyse ilk defa oldu ve açıkcası korktum zamanında endoskopiye girdiğim için yine bir mikrop vakaası ile beni kolonoskopiye sokmak isterlerse direk kaçarım

Sevgili bilgili ve sağlıkçı arkadaşlar var mı bir fikriniz tahminen ?

Perim yasemin bu konuda seni daha iyi aydınlatır .
Benim aklıma gelen (afedersiniz ) önce kabız olup bagırsak tıkalı ise arkasından ishal bagırsakları zorlamış olabilir lavoboya gidincede zaten agrı geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…