- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Cuma 59,6Oooo ikimiz bi yandan söndürürüz desene hehehe
Evet efsane geri döndü artık madem bana b6 rahatlığı verdin bittin seenn :)))) şuan kaç kilosun ? Kaç kilo ile başladın ? Ve menün nerdeeeee ?
Aynuram beni de listene yazıp denetler misinGünaudın 7.takımın geveze hatunları...mutlu huzurlu günler herkese...kalktık bakalım günümüz başladı...bugün inşallah 4günlük raporumu da hazırlıycam.borcu olanlar korksun benden!!!
Habinar canım yeni yaşın kutlu olsunnn...Rabbim gönlüne yüzüne gözüne hep gülecük kondursun .içinden huzuru hiç eksik etmesin...öptüm çok
Bizim Akrep33 takımındasın o zamanSağol canım bende sizin takımı seviyorum Aynura kaptanımi da seviyorum zaten ama 1. Takımı bırakırsam kaptan yardımcısıyim yardımcısız kalır takimama size uğramayı seviyorum bende gelirim muhabbete
Hoşgeldin takımımıza ...bu arada unutmuşum sabah ve öğleden sonrada 2 fincan Türk kahvesi içtim eksik kalmasın oda :)
Valla paylaşıp paylaşmamak sana kalmış, haa dersen ki ben tombik olmak istiyorum o da senin tercihin tabiCuma 59,6
Başlangıç 71
Listeye girebilmem için 58 olmam Lazım
Bugün menüm ve sporuma karşınızda Olacağım :))))
Ohooo zayıflama yarışmasına gelip mantı anlatıyosun abla oldu mu yaaaKızlar bugun dip bucak temizlik yapıcam hazır canımda çekmişken . Yavruşlar evdeydi ben memleketdeyken . Sagolsun yaparlar işlerini yemeklerini hatta buyük melegim tirileçe yapmışama dip bucak temizlik şart .
Yarında komşu aplama mantı yapıcaz sonraki günde sohbet var sonraki günde kurs var sonrada hafta sonu . Taaam sustum
Bikerem ben sizin nefisleri kırbaçlayıp dizginliyomOhooo zayıflama yarışmasına gelip mantı anlatıyosun abla oldu mu yaaacıslara özendirenlere de kırbaç cezası var hee
Cıııkkk yemeeezzleeeerrrr yoldan çıkarıyosun resmeeeennBikerem ben sizin nefisleri kırbaçlayıp dizginliyom
Nerden geldin gestapooooCıııkkk yemeeezzleeeerrrr yoldan çıkarıyosun resmeeeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?