CNm Sen ne becerikli hatunsun yaBende surekli ızgara yapıyordum balığı, kizartmiyorum ama surekli aynısını yemeklede olmuyor, bende böyle yapayım. Limon koydun mu?
Biz hamsiyi kılçıklı yiyiyoruz, alışınca hiç kılçık varmış gibi gelmiyorAyyy böyle kolay mıymış! Ben hep çıkarırım o zaman bundan sonra
Bunu deneyeyim benbide karadenizde sebzeli hamsi yapılır içine 1tane patetes biber domates soğan pazı maydonoz mısır unu ve yumurta tutması için karıştırılır ve sebzeli omlet gibi tavada pişirilir.
Ben de hep erken uyanırımErken uyanmaktan nefret ediyorum. Şimdi bekle ki geçsin 1 saat
Sağol yasommmgeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Aaaa canım neden bıraktınOoo canım sen haberleri duymamışsın yaa :) ben 4. takımdaki kaptanlığı bıraktım, @_AYNURA_ çok ısrar etti illa gel illa gel dedi buraya geldim
Şaka bir yana kaptanlığı bıraktım, eskiden burda kaptan yardımcısıydım burda izne ayrıldım, eski takımıma geri döndüm
Hahahahahha : ))))))perişko 4 takım kesmedi orda herkes kolay zayıflıyor burakiler zayıflayamıyor diye transfer ettik kaptan yardımcılığına baksana milleti dışlayıp bide tükürecekmişş
Ben de sürekli sıcak içecek ve su tüketiyorumGeçmiş olsun callan ben bir bütün soğanı elma gibi yiyorum hastalık öncesi farkettiğimde çok zor geliyor tabi ama ilerlemiyor inan kaç senedir bu yöntemle yatağa düşecek kadar hasta olmayı engelledim.
Dayanabilirsen dene derim
Yok biliyorum resim OLDUĞUNU ama diyorum şimdi bu topigi bilmeyen insanlar oy verdi, yukarıda anketi görüp mu oy verdiler acaba, Aşağıya inip resimlere bakmamış olabilirlerYok canım resimlerde vardı .
Yasemin köfte yarışları başlamışgitti senin fellah köftesi , yapmış birisi
Niceee mutlu Yıllara aebenim : )))))Kızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
Ben de katılacağım yarışlara : ))))onu yapmayacaktım zatiama adeletsizlik olduğunu düşündüğümden vazmıgeçsem bilemedim
Canım kızım uyusun sizin fitim topigine geleceğimC CallanPinckney focust25 cardio benim tamamdır
selam 7 takım hepinize sevgiler ben kaçtım
@aeben doğum günün galiba yukarda gördüm doğum günün kutlu olsun
Oklava geliyor firuzem@Habinar ve @aeben doğum gününüz kutlu olsun. Rabbim hayırlı saglikli ve sevdiklerinizle mutlu bir ömür geçirmenizi nasip etsin.
Ben de Kasım doğumluyum bu arada 24 Kasım
Bugün menu olmadı yaaa sabah kahvaltıya gittik arkadaslarla kırk yılın başı dedim yine aynı Psikolojiye büründüm . Spor yaptım akşam da sadece fındık ve üzüm yedim ama olmadı bugün olmadı
Cokkk guzel canımMenümü ve bugünün değerlendirmesini yapayım
Sabah:
Çavdar ekmeğine tost (orta boy)
Yeşilçay
1 minik mandalina
Ara:
Sade türk kahvesi
Öğle:
2 kepçe çorba
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 elma / 1 kuruincir / 10 tane minik üzüm
Akşam:
2 kepçe çorba
Yoğurt
Brokoli
Ara:
1 minik mandalina (mandalinalar gerçekten minik anneannemlerim bahçesinden organik )
Su: 2.5 l
Spor: Yok
Değerlendirme
Biraz fazla meyve yemişim galibaAma 1 haftasır sağlıksız beslenince canım tatlı isteyince ben de meyve yedim. Haftaya sınavlarım var spor yok bu yüzden .
Yarın İçin
Okul kursum var eve en erken 19.30 da gelicem. Bu yüzden okulda 15.30 elma ve 16.30 da etiform lu birşey yemeyi düşünüyorum . Akşama annem nohut yapıcakmışSabah kahvaltım klasik olur öğlen sınıf maçı var yemekhanede yiyemeyebilirim Okul tostlarına talim olurum belki
Baya ayrıntılı yazdım bakC CallanPinckney
Ben biliyorum ama herşey değil, burada duyduğum yemekler var. Ama sağlıksız olan herşeyi en güzelini yaparım. Özellikle hamur işiCNm Sen ne becerikli hatunsun ya
Ben evlenmeden önce hiç yemek yapmadım neredeyse
Daha yeni yeni yenilebilir düzeyde yemek yapıyorum
Ya dusun ben yemek yapamam, yemeklere düşkün Değilim
Tatlı sevmem, hamur işini hazmı zor olduğundan sevmem
Yine de kilo alan biriyim
Dikkat etmesem hemen 70in üstüne çıkarım
Bir de sevsem, kac kilo olurdum Allah bilir
Benim kötü huyum, strese girince yerim, canım sıkılınca yerim off
YemeDün kim canımı muz çektirmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aaayy alamadım muzumu yiyemedim ağlicaaam yaa
Her zaman gel tatlımmmm: )))₺Sağol canım bende sizin takımı seviyorum Aynura kaptanımi da seviyorum zaten ama 1. Takımı bırakırsam kaptan yardımcısıyim yardımcısız kalır takimama size uğramayı seviyorum bende gelirim muhabbete
: )))))))))))Bende kovayım, üstünüze su döker hepinizin ateşini alırım
Oooo ikimiz bi yandan söndürürüz desene heheheBir kovada benden
Evet efsane geri döndü artık madem bana b6 rahatlığı verdin bittin seenn :)))) şuan kaç kilosun ? Kaç kilo ile başladın ? Ve menün nerdeeeee ?Aaaa canım neden bıraktın
Şimdi kaptan kim
Burada kaptan yardımcısı olsana
Beni de terbiye et ne olur, ben de bugün menümü yazacağım
Aynuram beni de listene alsana lutfennnn, benim de kulağımı Çek, günde Yarim saat spor zorunluluğu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?