- 6 Ağustos 2015
- 175
- 289
- 18
- 42
Merhaba aebenAa merhaba , sen hangi takımdasın deadline?
canım yaaaa seni bura transfer edelim biz seni sevdik gel rahatsızda olmuyoz bilesin.Merhaba aeben1. Takımdayim ben canım gerçi bu aralar ayni zamnada sizin takımda gibiyim
callanım sorun zaten porsiyon kontrolü ben ayça kayayı takip ederim bilmem tanırmısınKızlar mesela Canınız çeken çekmeyen bir şey yiyiyorsunuz, açlığınız yatistiginda yemeği bırakalım
Içinizdeki çocuk ben doymadım ye ye ye diyecek ama porsiyonlari Ömür boyunca küçük tutmalıyız
Ya benim kız kardeşim hiç kilo problemi olmadı , bunun en temel sebebi hiç porsiyon abartma gibi derdi olmadı
Asla bir Hamburger menüyü yiyemez
Her zaman ancak yarısını yer
1 kurabiyeyi yer ve bırakır
Tatlı Zararlı diyoruz da 1 kurabiye kimseye zarar vermez
Porsiyon Kontrolü en öğrenmemiz gereken en önemli şey
Sağlıklı diye tutup 2 tabak sebze yememeliyiz mesela
1 tabak yeterli
1 tabak sebzenin yanına 1 tabak bulgur da yenmez, 2-3 kasık ueterli
Aebenim bugün müydü senin doğum günün...kutlu olsuuuunKızlar sonunda 40 oldum
Çocuklar sabah hep öpüp kutlamışlardı ama başka bişi beklemiyordum . Kutlamam genelde eh yaşlanıyoruz işteküçük cadım çiçek almış gelmiş . Sonrasında beklentim yoktu yani
Hele o pastayı eve nasıl soktular bilmiyorum eşim almış ama kapıyı ben açmiştım elinde bişi yoktu
Hediyede çok sevdiğimi bildikleri için ebru seti almışlar ,:) ay dünyalar benim oldu 40 ka girdiğimi unuttum diycem nerdeyse
nihal hanım sizin daha önce bir diyet geçmişiniz var biliyorum ama genede krem peynir yememenizi isterim çok sağlıklı bir peynir çeşidi değil .Bugünkü menüm:
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 haşlanmış yumurta,yeşil biber
Ara:1 nescafe,3 keten tohumlu light bisküvi
Akşam:4 şiş,közlenmiş biber domates,1 bardak ayran
Spor:Yarım saat yürüyüş
Shadelima Hoşgeldin...adını kullanıyor Musun burda nickinin pek uzunmuşBugünkü menüm:
Kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,krem peynir,1 haşlanmış yumurta,yeşil biber
Ara:1 nescafe,3 keten tohumlu light bisküvi
Akşam:4 şiş,közlenmiş biber domates,1 bardak ayran
Spor:Yarım saat yürüyüş
Sağol canım bende sizin takımı seviyorum Aynura kaptanımi da seviyorum zaten ama 1. Takımı bırakırsam kaptan yardımcısıyim yardımcısız kalır takimcanım yaaaa seni bura transfer edelim biz seni sevdik gel rahatsızda olmuyoz bilesin.
O kadar iştahlısınız ki yersiniz vallaboğaları unutmayınnnnnnn bu takımda boğada çokkkkkkk ihtiraslı çekici bi okadarda oburyeriz sizi akreplerrrrrrr
seviyoruz kontesim ne yapalım yemeği ama çöplük gibi değil seçiçi yeriz ımmmm demeliyiz lezzetli olmalıO kadar iştahlısınız ki yersiniz valla
Yoruldum tüm gün..,akşamda sistemden tutanak teyit yaptım...geçti gitti artık..seviyoruz kontesim ne yapalım yemeği ama çöplük gibi değil seçiçi yeriz ımmmm demeliyiz lezzetli olmalı
canım benim ne yaptın dün çok yoruldunuz demi?
hakkımızda hayırlısı nediyelim siyaset yapmayacamYoruldum tüm gün..,akşamda sistemden tutanak teyit yaptım...geçti gitti artık..
Diyecek bişey yok diyelim...hakkımızda hayırlısı nediyelim siyaset yapmayacam
Bende kovayım, üstünüze su döker hepinizin ateşini alırımboğaları unutmayınnnnnnn bu takımda boğada çokkkkkkk ihtiraslı çekici bi okadarda oburyeriz sizi akreplerrrrrrr
Teyzesinin minik Kartal'ı iyiyim : )))
Sen 99u Gör ben de 55i göreyim sonra sevinc çığlıkları atalım burada şıkıdım şıkıdım oynayalim
Bir kovada bendenBende kovayım, üstünüze su döker hepinizin ateşini alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?