Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar mesela Canınız çeken çekmeyen bir şey yiyiyorsunuz, açlığınız yatistiginda yemeği bırakalım
Içinizdeki çocuk ben doymadım ye ye ye diyecek ama porsiyonlari Ömür boyunca küçük tutmalıyız
Ya benim kız kardeşim hiç kilo problemi olmadı , bunun en temel sebebi hiç porsiyon abartma gibi derdi olmadı
Asla bir Hamburger menüyü yiyemez
Her zaman ancak yarısını yer
1 kurabiyeyi yer ve bırakır
Tatlı Zararlı diyoruz da 1 kurabiye kimseye zarar vermez
Porsiyon Kontrolü en öğrenmemiz gereken en önemli şey
Sağlıklı diye tutup 2 tabak sebze yememeliyiz mesela
1 tabak yeterli
1 tabak sebzenin yanına 1 tabak bulgur da yenmez, 2-3 kasık ueterli

callanım sorun zaten porsiyon kontrolü ben ayça kayayı takip ederim bilmem tanırmısın kadın sürekli herşeyi yiyin ama porsiyon kontrollü der aslında onun diyetini yapmak isterdim 5333 ama ben beceremiyom onu denemiştim ama benim menülerde onun menülerine çok benzer.

Aebenim bugün müydü senin doğum günün...kutlu olsuuuun

nihal hanım sizin daha önce bir diyet geçmişiniz var biliyorum ama genede krem peynir yememenizi isterim çok sağlıklı bir peynir çeşidi değil .
öğleni geçiştirmişsiniz yada 2öğünmü yiyorsunuz ?

Shadelima Hoşgeldin...adını kullanıyor Musun burda nickinin pek uzunmuş krem peynir bildiğimiz yağ aslında normal peynir daha uygun olur oda küçük bir parça..öğlen neden yemedin?akşam güzel...su ne kadar içtin? Sorularım bu kadar

canım yaaaa seni bura transfer edelim biz seni sevdik gel rahatsızda olmuyoz bilesin.
Sağol canım bende sizin takımı seviyorum Aynura kaptanımi da seviyorum zaten ama 1. Takımı bırakırsam kaptan yardımcısıyim yardımcısız kalır takim ama size uğramayı seviyorum bende gelirim muhabbete

seviyoruz kontesim ne yapalım yemeği ama çöplük gibi değil seçiçi yeriz ımmmm demeliyiz lezzetli olmalı
canım benim ne yaptın dün çok yoruldunuz demi?
Yoruldum tüm gün..,akşamda sistemden tutanak teyit yaptım...geçti gitti artık..

Teyzesinin minik Kartal'ı iyiyim : )))
Sen 99u Gör ben de 55i göreyim sonra sevinc çığlıkları atalım burada şıkıdım şıkıdım oynayalim

ayy canım inşallah 1. hedefim 1o9 lu bişey olmak ozaman evde bi kutlar oynarız inşallah çoçuklarla ve çok yaklaştım bayağida heyecanlıyım 130 lardan 120 kuttulduğumda nasıl sevindiğimi arkadaşlar bilir şimdi de 110ları hayırlısı ile verirsem sonra menim için milad olan 99 görmek diyet hayatımı ikiye bölüyorum 100 den önce sonra sonra ikinci yarıya geçerim inşllah evet ozaman çığlıkçığlığa oynamayı hakettik inşallah sende 55 görürsün senin için daha erken oynarız
şimdi arkadaşlar ne çok oynuor diyebilir oysa enson hehalde bekarken bi düğü
nde oynamışlığim vardır veya kadın toplantılarında hiç oynamam ama bu durum biraz daha farklı
ne çok yazdım kusura bakma teze olmak böyle bişşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…