Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız heyecan yapmak istemiyorum,olumlu da düşünmemek için çaba gösteriyorum ama adeti beklemek istiyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Ayyy kekliğim inşallah olur ya!!!! seni çok iyi anlıyorum tabiki hayal kırıklığı yaşamak istemiyor insan ama umut da hep bir köşede duruyor. İnşallah bize çok güzel haberler verirsin. Ama bence artık böyle muallakta kalmaktansa git bi hcg ölçtür derim

hakkında hayırlısı olsun canım . ALLAH dileyen isteyen herkese nasip etsin . kan testi yaptırsan mı acaba

Kız heyecan yapmak istemiyorum,olumlu da düşünmemek için çaba gösteriyorum ama adeti beklemek istiyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
inşallah kekliyim yaa inşallah listeye girmede seni hamilelik topiklerine postalarızzzz...ama bence de kesinlikle beta testi yaptır..varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından umutlanmazsın bebeyim..

inşallah kekliyim yaa inşallah listeye girmede seni hamilelik topiklerine postalarızzzz...ama bence de kesinlikle beta testi yaptır..varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından umutlanmazsın bebeyim..
İnşallah canım,size hamiş hamiş menü yazarım,siz verirken ben geri alırım Ya adeti bekleyeyim diyorum,zaten hepi topu 3 gün kaldı,gerçi nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek mecbur. eğer varsa zaten testlerde silik de olsa çıkmaya başlar,çıkmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız artık

yedim yemeğimi misss. karnım tok, sırtım pek, artık havamdan geçilmez benim
Oooohhhh ne güzeeeel yaaa
Çok merak ettim nerde çalışıyosun ya söylesene beni de alsınlar ne güzelmiş böyle
Gelicem gelicemde gıcık öğrencilerim şuan itibariyle koca bi paket bisküviyi sırf bana almışlar psikopatlar ya

tabi bitanem nasıl istersen...

Valla ovulasyon,gebelik,beta testi falan hiiç birinden anlamam ama inşallaaaah hamilesindir ve içimden bir ses öyle diyor hayırlısııı

Sevgili kaptan benimle ilgilenir misin azıcık _AYNURA_ sana dün bi sürü soru sordum ya

Yakında sopasıyla kovalayacak beni aynuraaa yürüüü gittt başımın belası diyerek
oyyy yerim ben seni...e cevaplamış ya kızlar ondan cevapıamadm tekrar...sen sorularını sor ben şu raporu yapayım cevaplarım...izin ver daaaa

Bugün yazacağım ben de

Ya kızım cok ağlıyor ben de cok sinirliyim şeytan diyor git tatlı ye
valllaha o şeytanın kafasına bi tane patlatırım neye uğradığını şaşırır haaaaa....bak seni de denetliyorum....dikkat et gebertirim...şu ana klavyelere nasıl çarparak uyazdığımı görsen deyil tatlını tatlının t sini bile ağzına almazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…