Ayyy kekliğim inşallah olur ya!!!! seni çok iyi anlıyorum tabiki hayal kırıklığı yaşamak istemiyor insan ama umut da hep bir köşede duruyor. İnşallah bize çok güzel haberler verirsin. Ama bence artık böyle muallakta kalmaktansa git bi hcg ölçtür derimKız heyecan yapmak istemiyorum,olumlu da düşünmemek için çaba gösteriyorum ama adeti beklemek istiyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
Arkadaşlar adetime 3 gün falan kaldı,ama yoğun akıntım ve sağ kasığımda batmaya ve adet sancısına benzer ağrı vardı,ovülasyon testlerinin gebeliği önceden gösterdiğini söylüyorlar,bizzat arkadaşımınkini öyle öğrendik,eve gidince test yaptım ve neredeyse pozitif gibi,gebelik yaptım ama negatif,sabah baktım ki gebelik koyulaşmış,hemen tekrar ovülasyon yaptım daha da koyu çıktı ama gebelik yaptım çıktım evden en son negatifti,karışık durumlar içindeyim yani,ne olur dua edin de bebişime kavuşayım artık!
Selam kızlar nasılsınız
inşallah kekliyim yaa inşallah listeye girmede seni hamilelik topiklerine postalarızzzz...ama bence de kesinlikle beta testi yaptır..varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından umutlanmazsın bebeyim..Kız heyecan yapmak istemiyorum,olumlu da düşünmemek için çaba gösteriyorum ama adeti beklemek istiyorum,hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
İnşallah canım,size hamiş hamiş menü yazarım,siz verirken ben geri alırıminşallah kekliyim yaa inşallah listeye girmede seni hamilelik topiklerine postalarızzzz...ama bence de kesinlikle beta testi yaptır..varsa çıkar yoksa da bilirsin en azından umutlanmazsın bebeyim..
Oooohhhh ne güzeeeel yaaayedim yemeğimi misss. karnım tok, sırtım pek, artık havamdan geçilmez benim
Çok merak ettim nerde çalışıyosun ya söylesene beni de alsınlar ne güzelmiş böylekızlar bizim iş yerinde bu sene 12 çeşit yemek çıkıyor,
bu gün
ana yemek
ıspanak yemeği-yoğurtla beraber
taze fasülye
tavuk sote
orman kebabı
ara yemek
şehriye pilavı
makarna
çorba
börek
salata olarak
ayran (ben yoğurt aldım)
havuç-kırmızı lahana salatası
tatlı
elma
bunlardan 3 çeşit seçme hakkın oluyor
illaki 3 çeşidi bana uyuyor, sorun şu ki, ocak 2016 dan itibaren sadece 3 çeşit çıkacak...
Gelicem gelicemde gıcık öğrencilerim şuan itibariyle koca bi paket bisküviyi sırf bana almışlar psikopatlar yahemen menü vereyim
sabah
sucuklu yumurta
2 dil . çavdar ekmeği
1/2 kk kadar peynir
1 domates
öğlen
orman kebabı
salata
yoğurt
akşama
tavuk haşlama
salata
yoğurt
su 2 lt geçer
spor 40 dk yürüyüş
akşam fırsatım olursa 1 saat jillian nmtz yapacağım
perigunlugu bana böyle öğünlerle geeeeeel
tabi bitanem nasıl istersen...İnşallah canım,size hamiş hamiş menü yazarım,siz verirken ben geri alırımYa adeti bekleyeyim diyorum,zaten hepi topu 3 gün kaldı,gerçi nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek mecbur. eğer varsa zaten testlerde silik de olsa çıkmaya başlar,çıkmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız artık
Valla ovulasyon,gebelik,beta testi falan hiiç birinden anlamam ama inşallaaaah hamilesindir ve içimden bir ses öyle diyorArkadaşlar adetime 3 gün falan kaldı,ama yoğun akıntım ve sağ kasığımda batmaya ve adet sancısına benzer ağrı vardı,ovülasyon testlerinin gebeliği önceden gösterdiğini söylüyorlar,bizzat arkadaşımınkini öyle öğrendik,eve gidince test yaptım ve neredeyse pozitif gibi,gebelik yaptım ama negatif,sabah baktım ki gebelik koyulaşmış,hemen tekrar ovülasyon yaptım daha da koyu çıktı ama gebelik yaptım çıktım evden en son negatifti,karışık durumlar içindeyim yani,ne olur dua edin de bebişime kavuşayım artık!
seni de kokocaman tebrik ederim...bakalım özel mesaj yerime yazılmaktan kurtulacakmıın saraycam...7.takımın en yalancı üyesianladım canım :) hakkında hayırlısı olsun
Selaaaammm :) dorişin maceralarını özlediiiimmmSelam güzeller
oyyy yerim ben seni...e cevaplamış ya kızlar ondan cevapıamadm tekrar...sen sorularını sor ben şu raporu yapayım cevaplarım...izin ver daaaaSevgili kaptan benimle ilgilenir misin azıcık_AYNURA_ sana dün bi sürü soru sordum ya
Yakında sopasıyla kovalayacak beni aynuraaa yürüüü gittt başımın belası diyerek
Şeytana uyarsan ahanda böyle olursun, seni böyle yakalarız mutfakta.Ya kızım cok ağlıyor ben de cok sinirliyim şeytan diyor git tatlı ye
Bugün yazacağım ben deyok yok yediklerim hiç öyle az değil sabah kahvaltısında yediğim ekmeği görsen kocaman 2 dilim öğlenki salatada koca bir kase ... yazdığın yiyecekleride hiç sevmem dermişim rakibem ama bu sefer yemiycem belki ideal kiloya gelince tadımlık olabilir . sende yaz bakalım menünü görelim neler yemişsin .
valllaha o şeytanın kafasına bi tane patlatırım neye uğradığını şaşırır haaaaa....bak seni de denetliyorum....dikkat et gebertirim...şu ana klavyelere nasıl çarparak uyazdığımı görsen deyil tatlını tatlının t sini bile ağzına almazsınYa kızım cok ağlıyor ben de cok sinirliyim şeytan diyor git tatlı ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?