Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım dün çok yemşsin...ekmeklere bak sen...hatta ve hatta pilavla ekmek yemişsin...olmamış hiç...sana çok güveniyordum ben...cuma günki menünü de bulamadım

kaptanım bu akşam geçen haftalarda iptal olan bebek görmesine gideceğiz çok korkuyorum ısrar kıyamet zorla yemek yedirilmesinden. yemek yemeden gidip orda sağlıklı bulduğum şeylerden mi yesem, yoksa yiyip gitsem tokum mu desem? ama o zaman da ısrar ederlerse napcam ya

canım kesinlikle evde sağlıklı yemeyini yiyorsun ve öğle gidiyorun...cıslara karşı koymanın tek yolu tok olmak...açken hetürlü bahanemiz vardır yemek için....senden güzel bi sonuç bekliyorum..hem spor borcunda var...

CUMA-PAZARTESİ RAPORU
@fatmanurkaya 55mesaj,KUSURSUZ
N Naz 18meaj,3gün spor yapılamış.MEAJ KOTASI AŞIIMAMIŞ VE 1.5SAAT SPOR BORCUN VAR
Sarayca 132 mesaj,cuma günki menü yok,cuma yapmadıysan 30dakika spor borcun oluştu
xpreiaZ 84mesaj,1saat spor borcun var
@nananais73mesaj,KUSURSUZ
@keklik_5841mesaj,cuma menü verilmemiş,1saat spor borcun var
@emnyzk41mesaj,menülerin iç iyi deyil canım haberin olsun
@petitjoueur7 mesaj katılımın çok düşük,2gün menü spor yok
@Iremoz026mesaj müneler bir tane...TEFTİŞİ BIRAKTIM
@tozpembefil41mesaj,KUSURSUZ
@shadelima11mesaj,3gün spor yapılmamaış,1.5saat por borcun oluşmuş....

Beni kabul ediyor musun yani yardımcı olarak

Bak hemen gelir gelmez başladım kırbaç cezası veriyorum en son @aeben ablaya verdim yoldan çıkarıyo diye
DELİMİSİN CANIM NE KABUL ETMESİ...KALDIĞIN YERDEN HATTA GERİSİNDEN DEVAMMM...BİZİ ÇOK İHMAL ETMİŞTİN SON ZAMANLARDA....BU CUMA LİSTEYE GİRMEZSEN SENİ DE O ANNE BAYKUŞUNU DA GEBERTİCEM...

_AYNURA_ kaptanım ben hemen hemen haftanın 4 günü 2 saate yakın spor yapmış oluyorum yinede spor borcum oluyor mu ?

kız sakın yeme o bisküviyiii
Şuan masamda duruyo öyleeceeeee ellemedim bile
perigunlugu gerçekten bıraktın mı kaptanlığı?
Evet bıraktım, öyle olması gerekiyordu
DELİMİSİN CANIM NE KABUL ETMESİ...KALDIĞIN YERDEN HATTA GERİSİNDEN DEVAMMM...BİZİ ÇOK İHMAL ETMİŞTİN SON ZAMANLARDA....BU CUMA LİSTEYE GİRMEZSEN SENİ DE O ANNE BAYKUŞUNU DA GEBERTİCEM...
Bunlar bana gelsin o haldeeeee

O arayı hızlıca kapatıyorum oooyyyy bu cuma mııı o halde ben bi depar atayım ödem mödem ne varsa dökülsün

tamam kaptanım yiyip gideyim o zaman.. hatta sporumu da yapayım 7ye kadar öyle gideyim cumaya son 3 gün!! çok heyecanlıyım bu hafta için

Aaa dur daha qaddar olayım...listeye girdikten sonra seabahara onaylatıcam...yoksa yoookkkk...yardımcı ve kaptan örnek olmalı...kaptan mezun oldu menü vermiyor...senin örnek olman gerek...hatta bi yardımcı daha arıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…