- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Şeytana uyarsan ahanda böyle olursun, seni böyle yakalarız mutfakta.
Beni kabul ediyor musun yani yardımcı olarakoyyy yerim ben seni...e cevaplamış ya kızlar ondan cevapıamadm tekrar...sen sorularını sor ben şu raporu yapayım cevaplarım...izin ver daaaa
Ay aynuram kendimi size teslim ediyorumvalllaha o şeytanın kafasına bi tane patlatırım neye uğradığını şaşırır haaaaa....bak seni de denetliyorum....dikkat et gebertirim...şu ana klavyelere nasıl çarparak uyazdığımı görsen deyil tatlını tatlının t sini bile ağzına almazsın
Şurda kalmış hedefine 5 kilocuk :) 11 kiloyu verirken nasıl yemediysen bence yolun sonuna gelirkende yemezsin
Bak ne yapalım biliyor musun seninle ? Kendimize önce küçük hedefler koyalım :) mesela bugün başladık diyelim 3 aralıkta 4 kilo verme hedefi gibiAy aynuram kendimi size teslim ediyorum
Ne derseniz o
canım cuma cumartesi pazar menülerin yok...perigunlugu hoşgeldin canım seni gördüğüme çok sevindim .
Aynen yaa harika olur tamamdır pericimBak ne yapalım biliyor musun seninle ? Kendimize önce küçük hedefler koyalım :) mesela bugün başladık diyelim 3 aralıkta 4 kilo verme hedefi gibiözellikle bu şekilde ikili hedeflerde daha etkili olur diye düşünüyorum :) anladığım kadarıyla sende benim gibi can sıkıntısında yada sinirlenince yiyip tatlıya bayılanlardansın azıcık :) (her çeşidi olmasa da).
Sabah tartıldığımda 100 gr vermiştim bende nasıl olduysa :)))
03.12.2015 tarihinde ikimizdende 4er kilocuk gitmiş olsun sen zaten direk mezuniyete uçarsındaaaaa bende işte 65 olurum :)
Yoksa kaçamak mi yaptı nazcim diyeceğim ama bu mümkün degil : )))) hayatta yapmazzzzcanım cuma cumartesi pazar menülerin yok...
Hatta aylık bi spor cetveli gibi bişi vardı, çok kolay hareketler hatta ben pek fazla spor yapmadığım için yürüyüş dışında beni bayağı atağa geçirir diye düşünüyorum açıkcasıAynen yaa harika olur tamamdır pericim
Etipuuff güzeliiiii, puf gibi yumuşacık bi bebişin olacak seninCanlar merhabalar 59 kilo olmusimmm bileallahım sonumu hayretsin
canım burdakı sigara böreyi de ne böyleöğlen yemeğimi yedim, o halde menümü verebilirim
sabah
2 sigara böreği (değişik bi peynir koydum tadı güzel mi diye baktım)
1 yumurta
1 domates
öğlen
1 but tavuk ( martı da olabilir, gerçi martılar tavuklardan daha organik di mi )
salata
yoğurt
akşam
5 köfte
salata
yoğurt
su 2 lt geçer
spor 40 dk yürüyüş
akşam müsait olursam 30 dk falan yine spor yapabilirim
3 gün test yapma canımİnşallah canım,size hamiş hamiş menü yazarım,siz verirken ben geri alırımYa adeti bekleyeyim diyorum,zaten hepi topu 3 gün kaldı,gerçi nasıl geçecek bilmiyorum ama geçecek mecbur. eğer varsa zaten testlerde silik de olsa çıkmaya başlar,çıkmazsa da önümüzdeki maçlara bakarız artık
Kesiiinlikkleee bunu bende defalarcaaaa farkettim, o yüzden demekki büyükler boşuna dememiş, "Nerde hareket, orda bereket"vallahi kızlar kendi adıma spor yapmadan açlıktan ölsem kilo veremiyorum. normalde metabolizma yaptığımız sporun 7-8 katı fazla çalışıyor ama benimki sanırım senelerdir grevde
spor yapınca günde yarım kilo veriyorum nerdeyse ama yapmayınca ibre hareket etmiyor. gerçekten hedefimize ulaşmak istiyorsak en kısa sürede, spora mutlaka yer vermeliyiz...
Ayyy ağzın bal yesin canım,inşallahhhhhValla ovulasyon,gebelik,beta testi falan hiiç birinden anlamam ama inşallaaaah hamilesindir ve içimden bir ses öyle diyorhayırlısııı
Aynen kesinlikle 20li yaslarda açlıkla veriliyor da 25ten sonra yok olmuyorvallahi kızlar kendi adıma spor yapmadan açlıktan ölsem kilo veremiyorum. normalde metabolizma yaptığımız sporun 7-8 katı fazla çalışıyor ama benimki sanırım senelerdir grevde
spor yapınca günde yarım kilo veriyorum nerdeyse ama yapmayınca ibre hareket etmiyor. gerçekten hedefimize ulaşmak istiyorsak en kısa sürede, spora mutlaka yer vermeliyiz...
Amin canım inşllah isteyen herkese nasip eder Rabbim,3 gün test yapma canım
3. Gün yaparsın
Rabbim sana guzel bir evlat nasip etsin insallah
canım cuma cumartesi pazar menülerin yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?