Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyyy yerim ben seni...e cevaplamış ya kızlar ondan cevapıamadm tekrar...sen sorularını sor ben şu raporu yapayım cevaplarım...izin ver daaaa
Beni kabul ediyor musun yani yardımcı olarak

Bak hemen gelir gelmez başladım kırbaç cezası veriyorum en son aeben ablaya verdim yoldan çıkarıyo diye

Ay aynuram kendimi size teslim ediyorum
Ne derseniz o

Ay aynuram kendimi size teslim ediyorum
Ne derseniz o
Bak ne yapalım biliyor musun seninle ? Kendimize önce küçük hedefler koyalım :) mesela bugün başladık diyelim 3 aralıkta 4 kilo verme hedefi gibi özellikle bu şekilde ikili hedeflerde daha etkili olur diye düşünüyorum :) anladığım kadarıyla sende benim gibi can sıkıntısında yada sinirlenince yiyip tatlıya bayılanlardansın azıcık :) (her çeşidi olmasa da).

Sabah tartıldığımda 100 gr vermiştim bende nasıl olduysa :)))

03.12.2015 tarihinde ikimizdende 4er kilocuk gitmiş olsun sen zaten direk mezuniyete uçarsındaaaaa bende işte 65 olurum :)

Aynen yaa harika olur tamamdır pericim

Hemen geçmişten kendimi buldum ve geldim :) C CallanPinckney bak isteyince nasılda yapıyormuşum bendeee

21 KASIM - 28 KASIM 2014
***7.TAKIM 389.ETAP*** Etap Birincisi
perigunlugu(84.9/81.3/3.6/4.24)yeni üye.hedef kilosu 60

1 Mayıs- 8 Mayıs 2015
***7.TAKIM 412.ETAP***onuncu
perigunlugu(67///%)kilosu sabit, izne ayrıldı

Haftaya 1 kiloya yakın vermişim ve ne hale gelmişim ne güzeeel, bunları yapabildiysem bence devamını da yapabilirim diye düşünüyorum Bu hafta emin değilim ancak haftaya mutlaka listedeyim azmettim artık bu kilolar gidecek ve hedef kilomu revize edip 55 yapııppp öyle mezun oliiiciimmm

Şuan ise 436. etaba gelmişiz vay beee, hemde yazıklar olsun bana bunca zaman boşa geçirmişim resmen yaaa

canım burdakı sigara böreyi de ne böyleo akşam yaptınmı sporu?cuma günki menünü de bulamadım

vallahi kızlar kendi adıma spor yapmadan açlıktan ölsem kilo veremiyorum. normalde metabolizma yaptığımız sporun 7-8 katı fazla çalışıyor ama benimki sanırım senelerdir grevde
spor yapınca günde yarım kilo veriyorum nerdeyse ama yapmayınca ibre hareket etmiyor. gerçekten hedefimize ulaşmak istiyorsak en kısa sürede, spora mutlaka yer vermeliyiz...

3 gün test yapma canım
3. Gün yaparsın
Rabbim sana guzel bir evlat nasip etsin insallah

Kesiiinlikkleee bunu bende defalarcaaaa farkettim, o yüzden demekki büyükler boşuna dememiş, "Nerde hareket, orda bereket"

Aynen kesinlikle 20li yaslarda açlıkla veriliyor da 25ten sonra yok olmuyor

canım cuma cumartesi pazar menülerin yok...

aaa yazmamışmıyım ne kadar terbiyesizim hemen yazayım kaptanım ALLAHTAN bir ajandaya not alıyorum .

cuma
sabah 2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
1 parça haşlanmış tavuk but
salata
ayran

akşam
taze fasülye
yoğurt

su 2 litre
spor yok

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
ile peynirli tost
domates
salatalık

öğlen yok

akşam
yumurtalı ıspanak
yoğurt

su 2 litre spor yok

pazar

2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
beyaz peynir
söğüş salata

öğlen yok

akşam
etli patlıcan yemeği
yoğurt

su 2,5 litre
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…