Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecmis olsun cnm, evet bilirim , cok kötü.
ama bi yandanda kilo almamak icin süper oluyor.
bulantilar dogumdan sonra geciyor ama kilolar kaliyor :)
ben yandim, sen yanma :))

selam millet ne var ne yok?
aslı nenn dümnyayı götürüyon ohh valla..ağzını burnunu ısırıcam heeee bi de utanmadan 2 magnum yemişsin puuuuuuu...önümüz bayram kızım daha bunun baklavası var böreği var..cıks olmaz..yeme accuk...
hangi okula gidiyon nerden ev tuttunuz diyiver akiim,olmadı özelden yaz olmazsa,merak ederim ben...
şu taşınma telaşında verirsin inşallah kilocukları...

ayça sana ne oldu canım hayırdır inşallah?

gecmis olsun cnm, evet bilirim , cok kötü.
ama bi yandanda kilo almamak icin süper oluyor.
bulantilar dogumdan sonra geciyor ama kilolar kaliyor :)
ben yandim, sen yanma :))

ben ilkinde 4. aya kadar çok kötü istifra etmiştim.ama bulantım kesildi..düzgün beslenmeye başladım..yani abartı değil..hamile listelerindeki gibi..bir baktım bir ayda kaç kilo almışım..mideye bişey girmye girmeye girince birden depo yaptı vücut herhalde.

ohh be sonunda açıldı özledim sizi kızlar ya hatta baktım faceden falan açsanızda konuşsak diye sınavım çok güzel geçtiğini bugün anladım birinden 63 almam gerekiyordu hesaplarıma göre 80 alıyorum diğerinden 48 almam gerekiyordu 63 falan alıyorum ohh be rahat bir bayram geçircem 75 kiloyum kızlar bayramda mutlaka alcam eminim yani hemde adım gibi tatlılar falan derken ama bayramdan sonra bütün sıkıntılarıma geride bırakmış biri olarak sahalara büyük bir hırs ve azimle geri dönüyorum
iftar mönüm 3 kaşık bulgur salatalık domates soğan

merhaba kızlar bugün yediklerim şöyle
sabah kahvaltı yumurta 2 dilim peynir 3 zeytin 1bardak çay....
öğle patates kızartma 10 tane ...
akşamda 2 kaşık domatesli pilav...
2 litre su...

selam kızlar,şükür site düzelmiş...
gizemcim tebrikler canım..oohh ne güzel bayramda için rahat olursun...
ben de dün biraz fazla kaçırdımarkadaşlarla toplanmıştık,tatlılara dayanamadım valla üzgünüm
ayçincim bayram telaşesi unutulabilir,inşallah bu hafta bildirim olmaz,haftaya daha güzel sonuçlar veririz...
öpüyorum hepinizi...iyi bayramlar

sabah tartıldım 200 gr vermişimdelikafadulden
inşallah böyle devam ederim....
bakalım bayramda napacaz....

slmlar kızlar
çok yorgunum pazara gittim geldim
daha öncesinde sarma yaptık
akşama sadece tatlı yapılacak
şu mübarek arefe gününden allah hepinizin duasını kabul etsin
hepimiz istediğimiz bize yakışan kilolara ulaşalım
AAAAMMMMMİİİİNNNNN!!!!!!!!

bugün 1 kadayıf 1 şambali yedim

sabah kahvaltı az simit domates ve boyoz

öğlen-akşam bir oldu bulgur

çikolatalar dolap bekçisi canım isterse yerim

slm kızlar hepimize güzel bayramlar diliyorum...bayramda malum herkes yoğundur fırsat olmuyo tabi nete..neyse ben ramazanın son günü itibariyle 66.2 yi gördüm tabi bayramda bu kiloyu koruyabildiğimi sanmıyorum ama bakalım en azından bu da bişeydir zaten tartılmıyorum kesinlikle korkuyorum deliler gibi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bakalım bayram sonu ne ka almış olacağım üfff napayım tatlılar değil de beni çikolatalar bozuyo açıkçası eşime saklattım çikolataları da basküle yaptığımı şimdi de çikolataya yapıyorum göz görmeyince gönül katlanır hesabı..bi de iştahlıyım ki bu aralar sormayın valaaa neyse çizelgeme işleyeyim de belki motivasyon olur 66 yı ...
salı günü diyetisyen randevum var bakalım o ne diyecek?
hadi bakalım son güne de geldik ama hepimize şeker tadında bi bayram olmuştur inşallah kızlar...ptesi görüşürüz...a.s.:1hug:

valla kızlar tartılmaya korkuyorum tek tük de olsa çikolata yedim:kedi:
bugün yarım tabak barbunya pilav yedim..
sabah gözleme yedim kendim yaptım yarım...

eweeeet nerden başlasam bilmiyorum
en iyisi hiç başlamayım benaklinialirimsmile
tuvalet tıkandı ,evi yakıyorduk az daha , tuvalet olmadığından annanemde kaldık, bayram gezmelerimiz iptal oldu , gelenleri geri çevirdik
neyse bugün biraz çıktık ziyaretlere
gelelim tatlı ve tartı olayına
75 kiloydum sanırsam en son

bayramın birinci günü
1 kadayıf , 1 şambali

ikinci gün dondurma

üçüncü gün
4 baklava bir evde, 3 baklava bir evde, 2 kadayıf, 1 şambali , 1 lor tatlısı

ve belki söylemişimdir regl zamanı ramazan sonuna denk geldi sınav vardı falan

ilaçla geciktirdik ve bugün olmaya başladı gibi

sanırım ödem vardı oda gitti

nedendir bilmem kilo almadım

73 kiloyum şuan bu bir mucize

alsamda onları hemen eritmeye başlamam lazım

kurbana fit olmam şart

ikisi çıtırlaşmışsın dedi

biri tombişim dedi

üzüldüm ama o kadar uğraşa bişey diyemiyorum artık

2 ay 10 gün sonra daha çıtır olmalıyım olmayız

slm kızlar..
gizemcim tebrik ediyorum seni müthişsin...:))hihoyyytvereliniortaka.s.
benim bugün saçma sapan yeme olayında son günüm yarından itibaren tekrar başlıyorum yürüyüşlerime ve dengeli beslenmeme...inanamazsınız kızlar canım deliler gibi çukulata çekiyo zorum baklavayla börekle değil o küçük çukulatalar var ya hani misafirlere ikram ettiğimiz onlardan kudurmuş gbiyim resmen..bi de pilav yedim epeyce tavuklu falan..offff o kadar uğraş çabala sonra 2 gün dikkat etme hoooppp hemen gelsin kilolar vicdan azapları psikolojim bozuldu gene valaaa....neyse yarın sabahtan tartılıp hemencecik çeki düzen vermeliyim kendime...hani derler ya hep yarın başlıyorum diye nedense bugün içimde en ufak bi istek yok yarına biraz daha hırslanırım umarım..
bu hafta bildirim olmadı sanırım ki gerçi verdiydim ama verdiklerimi hemen almış olabilirim..neyse çok uzattım kızlar hadi yarına görüşelim inşallah kolay gele hepimizeee...

zeynep kıyamam canım ya çikolata isteğide bende yok biriktirdim zati 5 yere gittik tuvalet yüzünden neyse bugün regl oldum yarın diyete başlıyorum bakalım ne olacak
büyük bir boşlukta hissediyorum kendimi alsanaalsanasmile

ay yediklerime baktımda ne kadan fazla yemişim neyse ki regl şişliği varda psikolojim bozuldu
bide şu edit butonu yok cinler tepeme çıkıyor of ya
şikayetçiyim edit butonunu kaldıranlardankaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…