Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba arkadaşlar, herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun. bayram bizim eve gelemedi bu sefer. benim ayağımdaki dikiş kötüledi, bi de kızımcım hastalandı, o yüzden biz bayramdan bişi anlamadık. diet de güme gitti maalesef neyse yarın tekrar başlıyorum dietime.

bende yarından itibaren ciddi olarak başlıyorum yeniden diyete...

herkese selaaaaaaaaaaamm a.s. a.s.
yedik içtik geldik hepimiz......

bayramda toplam 4 baklava 1 bardak kola 2 dilim beyaz ekmek ve patates kızrtması yidim....
kaçamaklarım bunlar.. bunlaarın haricinde devam ettim diyete ama ne aldım ne verdim..en son 65.5 görmüştüm bakalım cuma ne görücez

sezercik bu kadarcıkmı yediklerin ebooo kendimi fil hissettim

yarın bende bomba gibi sahalara geri dönüyorum

günydın kızlarrrrrr

yedik gezdik geldik sezerin dediği gibi:)===

ben bayramda pek kaçırmadım nasıl oldu anlamadım ya:)))))))
eşimin memleketine gittik çok koşuşturmaca geçti ama tuvalet problemimden dolayı tartılamadım yarın tartılıp bakıcam artık hatta kilo vermiş olmalıyım ama emin olamıyorum bu pis bünyeye karar olmaz.

cemremiydi geçmiş olsun haSTA GEÇİREN

selam kızlar...
valla bnm bugünkü yediklerim sabah kahvaltı ama azıcık hiç cnm istemedi..
öğlen 2 dilim börek...
1 bardak çay...
1 elma...1mandalina...

kızlar bn o kadar şişkoyum ki aç gibi yerim sonrada pişman olup kusarım sakın siz bunu yapmayın şuan cezamı çekiyorum =(

eVet yarışçı benim o teşekkür ederim.
Bugün yediklerim:
sabah: yarım simitpeynir, zeytin ezmesi
ara: yovita
öğle: 3 sigara böreği
aksam: çorba, 4 kasık makarna, yarım porsiyon et
ara: 2 incir
ve cikolataaaaaa (((

günaydın arkidişler....

dün ki yidiklerim..
sabah:3 ince dilim tam buğday ekmeği labne peyniri ve sekersiz ahududu receli 1 kasık ve süt
öğlen:1 dilim tam bğday..üstüne salca süürdüm galiba unuttum....
akşam:salata nohut yemeği 1 dilim ekmek
kaçamakk cikolataaaaaaaaaaa

anam amma ekmek yemişim heeeee 5 dilim akannehir

selam arkidişlera.s.
şuana kadar bugün yediklerim
sabah 2 dilim normal ekmek 2peynir 3 zeytin salatalık domates
öğle 1 tane milföy börek
akşamda balık ve salata yiyeceğim...balık fırında yapacam...
bol bol su...2 tane de şeker yedim yaaeyvahedigeldismile

kızlaaaar dönemiyorum diyete ya nasıl başarcam ben bu işi tost yedim bugünde hep evdekilerin suçu sofrayı donatıp kaldırıyorlar benide sinir oluyorum bir şekilde başlamam lazım artık bayrama az kaldı sayılı gün var şurda kaç hafta 6 hafta falanmı var 7haftamı 5 kilo versemm süper olur

bırdayız......
tatilden döndük ya heryer heryerde pc acık ama bi yandan iş bi yandan melisa bakmaya pek vakit yok....

bugün ki yediklerim..
sabah 2 dilim tam buğdağ 1 kasık ev yapımı salca ve labne
öğlen elme
ara armut ve leblebi
akşam:1 dilim tam buğday ve 3 adet köfte...

naber zalimcim..basladın mı bakalım...ben bayramdan sonra hala adapte olamadım nedense...off b,i sihirli değnek olsada beni zayıflatsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…