Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amanda betüşüm gelmiş nasılsın şekeropuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ama ben seni tanıyamadım özür:çok üzgünüm:
petüüüüüüüüüüüş sağa tüpürme silimi :dilcikar:
zalimiiiiiiiiiiiiiiiiii eyi geceler üryanda beni gör

nan juju sana tüpürme simili cuma kaç olcaz bakalım haftaya cumaya kesin geççem seni şu an 5 kilo öndesin tadını çıkar :roflol::roflol:

olsuuuun bende tanımıyorumsempatiksalakcinni cuuliiiimin arkadaşısın işteşutarafagitti

petüş takıma girmiyon mu nan...gel yarısalım....

yarıscım merhaba....

hülyacım hosgeldin...

yediklerim... bugün veletcağzım heç durmadı...

sabah 2 tam tahıllı ekmek peynir zeytin...

ara:kızımın kalan cilekli yoğurdu..

akşam 2 tam buğday ekmek. 1 koca tabak bezelye

olsuuuun bende tanımıyorumsempatiksalakcinni cuuliiiimin arkadaşısın işteşutarafagitti

:roflol::roflol: seninde julinin arkadaşı olduğun belli oldu :roflol::roflol:ben petüş bu takımın ilk emektarlarından eski kaptanlarından eski ve yıllanmış üyesi julininde psikoloğu lülülülülülü ve başının belası laelaelaelaelae aklinialirimsmile

yok ben girmiyeyim girince sen yavaşlatırsın beni :roflol: ben dışardan konuk sanatçı olayım sempatiksalakcinni nan bak bugün 69.5 im haftaya cumaya gör bak 5 kilo avns sana :mymeka: :jeyyar: haftaya cumaya gör kaç olcam :dance: hergün koşuyorum seni geçecem :sm_cool:

En zayıf halka benim su anda, 2 anlamda da :)
bugün kizimin ateşi vardı, hala da tam düşmedi, ne yedim ne yaptım kafam karıştı:
sabah: muz, 1 dilim börek
ara: azcik profiterol
öğlen: az yogurt
ara: muz
aksam: patates puresi
ara: muz

slm kizlar

sabah yediklerimi yazmistim
oglen: bir kucuk kase et suyunda haslanmis havuc
ara: bir kucuk kase yogurt
aksam icin pirasa yemegi yapacagim bir porsiyonda ondan yerim
bitki cayimida icer gunu kapatirim..

petüş pardon konuk sanactı ast solistim :roflol: korkuyon dimi nan hadii hadii gircee söylee benim hızıma yetişemicen die puhahahaha

cemre gecmiş olsun sana muz almayı yasaklıyorum bu ne bacım ya 3 muz elinin altında baska seyler bulundur..baktın vakit yok tam tahıllı ekmeğe peynir sür yee

ranacım naber güzel tontii nasıl...

tobis kizim iyi canim
oyuncaklariyla oynuyor suanda

melos nasil?
nerelerdeydiniz bakim bugun
yediklerin zayiflatici, peki sporu ne yaptin??

melisaa cok huyuz 2 gündür ağlama modundan cıkamadı uyumuyoda düzgün..bütün gün kucamda dans ediyoz spor yerine gecermi acep

günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan tükkanınızı ben açtım tembeller julim senmi beni geççen hala uyuyon 6 dan beri ayaktayım 1 saat koştum geldim 15 dakkada mekik çektim hihoyyyt hihoyyyt alkış yapnan nazar değmesin alkisalkisalkis şimdi duşa gircem sonra kahvaltı 1 e doğru yine yürüyerek okula gidip gelecem 14 gibi burdayı hadi kalk anca yetişirsin hızıma :roflol: :roflol: :roflol:

bu arada assolistten herkese günaydınnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan julim dün neyedim onuda yazayım canım

2 dilim etimek sizin teriminizle kibrit kutusu kadar peynir az acılı salça 2-3 zeytin
ara 1 bardak süt
öğlen çorba 1 tabak
ara ayva ve bir topkek :mymeka:
akşam çorba ve ızgara tavuk
yarım armut

he bu arad tikkatini çektimi ekmek hiç yok :lepi: birde 3 litre civarı su sporlarıda yukarda yazmıştım

günaydın arkadaşlar ben bugun sabah az ekmek yedim 1 yumurta az peynir
esmer ekmeğim bitmişti bende normal ekmek yedim malesef ama azıcık :)

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Hülya

yaşınız:27

işiniz:devlet memuru

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:ben hiç zayıf olmadım kilom az olsada hep balık etli göründüm ama 58 i hiç geçmedim ünivesitede okurken çok aktif oldugumdan kiloda almazdım devlet memuru oldum kilo almaya başladım oturmaktan sonra evlilik çocuk derken doğuma 91 kilo le gittim kendi çabalarımlar suan 72 kiloyum ama artık desteğe ihtiyacım var bazen gücüm tükeniyor çünkü

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):her gördüklerinde sana ne olmuş diyorlar bana oldugunu gösterecem zayıflayıp öle gidecem memlekete

ilk başladığınız kilo:72

hedef kilonuz:58

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:ünv de okurken az yiyerek ve kampüste yürüyerek 10 kilo vermiştim 1 yıl sonra geri aldı malesef

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ilk başta üniversitede okurken giydiğim kotlarımı giyicem ondan sonrası allah kerim ama çok şık giyinmeyi planlıyorum inşallh

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime olan güvenim artacak

diğer(eklemek istediğiniz):
11 aylık bir kızım var o büyüdüğünde onunla abla kardeş gibi görünmek istiyorum.ne kadar zayıf olursan o kadar genç gösteriyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…