Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

7. takıma katılma başvuru formu

adınız:sezer

yaşınız:25

işiniz:ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:kızımın doğumundan sonra görmeye gelenlerin yüzde elliden fazlası önce ''hayırlı olsun'' ''analı babalı büyüsün'' diyeceğine aaaa ''nolmus sana''...''ahh cok kilo almıssın''..''verirsin verirsin''... demeleri beni resmen bunalıma sokmustu ama eşim ve ailemin desteği ile kilolarımı takmamaya basladım cünki kızımı emziriyordum...emzirme hayatımız sona erdikten ertesi gün ani bir giriş aptım diyete..
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): zaten her gören kiloma illa laf ediyordu birde yetmezmiş gibi kendi güzellik sırlarını vermeye basladılar..guclubacismile gıcık seyler...
yanlız en ilginç yorum ''dötün teneke kadar'' olmustu daha bisürü varda aklıma gelmiyo..

ilk başladığınız kilo 85 ile doğuma girdim..bir hafta sonra 73 tüm..süt olsun derken 76 ya cıktım..ben 76 yı baz alıyorum

hedef kilonuz:doğum öncesi kilom 60 ama o zamanda şişko duruyom..
ana hedefim 2 sene önce burdan 52 ile mezun olmustum...yine 52

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba k-fleks ve montignac diyetiyle birazda olsa verdim...
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:ilk zamanlar hep esofman giyerdim ama artık kaldırdım hepsini.normal istediğimi giyiyorum.jean elbise sort ..ama 5 li rakamlara düşeyim mini etek giycem ahtım var
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:hepinizi cook sefiyorum olumunekankayizsmile

ahaaahhaa bu gün editi kaldırana küfür ettim ya bak nasıl geri getirmişler :roflol:

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):gizem

yaşınız:22

işiniz:ev kızısempatiksalakcinni

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:çok sıkıntılı günler geçirdim çok zor oldu benim için bu süreç ortaokul sonda kilo almaya başladım ama son 2 senedir fazla fazla kilo aldım ve bu gidişe kendi başıma çok seferler son vermek istedim sayısını hatırlamayorum o kadar yani 2 kezde diyetisyene gittim olmadı başaramadım sonra burayı buldum kendime gelmeyi başardım her seferinde arkadaşlar çok yardım etti birnevi pohpohladılar buna ihtiyacımda vardı iyi oldu sık sık sinirlerim tepeme çıkıyordu ve bu sorunu engelleme şansım yoktu 95 kilo ile başladım bu yola kaçlara kadar düştüğümü hatırlamıyorum ocak başında başlamıştım nisan sonu bademcik ameliyatı oldum ve ilaçlardan verdiğim kiloları geri aldım 1 buçukda toparlandım diyete tekrar başladım ve şuan bu haldeyim ewet hala şişgoyum ama eskiden daha da şişgoydum

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):eweeeeeet çıldırdığım noktaya gelmiş bulunmaktayız ocakta buraya geldiğimde artık kimseye diyet kelimemesini kullanmamaya söz verdim nasihatları şunlardı
ekmekği azalt al önüne iki dilim gerisini yeme
tabağını yarıya indir
tatlıdan vazgeçeceksin
cips,çikolata,kola yasak
televizyonda gördüm şu kadar zayıflamış lahana suyuyla
internette yazmış biri şunla zayıflamış ne güzel olmuş
sen yapamazsın yıllardır hep aynı şey artık diyetteyim

anlamadığım sinir olduğum nokta kızartma yiyordum mesela yarıya indirsem nolcak tabağı yine yağ deposu
cips kola zaten hayatımda hiç yok saçmaydı çikolata bağımlısıda deildim
ayrıca lahana suyu içtikten sonra 1 yıl lahana turşsu yiyememiştim
tatlıyı bayramdan bayrama yiyordum zaten o da saçma zaten halada bırakmış deilim
diyetisyenim bana 2 dilim ekmek yeter demiyordu

ilk başladığınız kilo:95

hedef kilonuz:50-55

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:tek başıma çok başladım diyete başaramadım keten tohumu yedim, yeşil çay içtim, sirke içtim ki bunun faydasına inanıyorum, polen kullanıyorum buda çok faydalı oluyor, sandaloz kullandım ama ne yaparsam yapayım en önemli şey kararlılıktı bunuda başardım
aslında başarmadım burada nasıl vakit geçtiğini anlamıyorum çünkü
spor çok önemliymiş bunun farkına vardım ne kadar hareket edersem o kadar daha fazla verdim göbek ve basen hareketlerinin dışında yürüyüşü çok yaparım saatlerce yürür hızlı yürürüm ama sohbetle nasıl geçtiğini anlamam annem saolsun ve oturunca bidaha kalkacak gücü bile bulamıyorum kendimde bazen saatini bile hesaplayamıyorum kilo almamın en büyük sebeplerinden biri hatta kendisi diyebilirim artık vücudumun bağışıklık yaparak sürekli kilo aldırması

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:şuan çok tipsiz giyorum eskiden daha da iğrençti kadın şeyi gibi giydiklerim ama artık düzeliyor üstüme oldu diye sevmediğim bir gömleği giymek zorunda kalmıcam kot giycem zayıflayınca mini kot etek altına diz altı tayt üstüne tşört en özendiklerimden şuan saçımıda uzatcam düzleştircem fıstık gibi olmak istiyorum uf yaaa yaramı kanattım kendi kendime moralim bozuldu yani genç işi şeyler giymek istiyorum salaş kıyafetler senağlama

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:kendime güvenim gelecek kesinlikle şuan herkesten utanıyorum ayağıma giyecek pantalon bulamıyorum bi kaprim vardı fotodakiler işte 2 ay içinde bacakları eridi delindi bu neden oluyor çünkü kalın birbirine sürttükçe maffoluyor herşeyim herkes bana bakıyormuş gibi bir hissim olmayacak beni tanıyanların imrenerek bakması mutlu edecek o zaman da 32 dişim sürekli görünecek sempatiksalakcinni

diğer(eklemek istediğiniz):teşekkürler 7. takım teşekkürler kk. hepicinizi çoooook seviyorum özelliklede beni pohpohlayarak çıtamı düşürmeden zayıflamaya devaö ettiğimi sağladığınız için

Son düzenleme:
zalimi canim anketi firsat bulunca cevaplayacagim
merak ettigim simdi takimda kimler var ve bu cuma listede bende olacakmiyim??

adınız:kendi adim degilde nickim olan Ranayi tercih ediyorum

yaşınız:30

işiniz:suanda calismiyorum

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:20 li yaslarda okul donemi il ve ortam degisimi cok etkilemisti ani kilo almistim ama siki bir diyet ve sporla geri verdim.. suandaki kilolarim dogum sonrasi olusan kilolar ama dogum oncesindede tedavi gordugum icin normal kilomdan biraz fazla bir kilodayken hamile kaldim.. dogum sonrasi kilomu pek umursamamistim ama baktim olacak gibi degil
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): kiloma hic laf eden olmadi cevremdekiler anlayisli insanlar cunku ben hem tedavi donemi gecirdim hemde dogum yaptim kotu elestiren olmadi zaten oyle birseyki kilom aslinda baya fazla ama gostermiyorum kilomu duyan aaa okadar olamassin diyor ama ben eski halimi istiyorum..
ilk başladığınız kilo dogum olacagi gun 89 olmustum nedeni ise, benim yuzde yuz erken dogum riskim vardi ne bulduysam besleyici yedim sadece kizim yeterli kiloda dogsun diye.. Allaha sukur oylede oldu 4 hafta erken gelmesine ragmen kizimin kilosu ve sagligi gayet iyiydi.. neyse dogumdan ciktiktan sonra 84 idim.. diyet oncesi kilomu 79 u baz aliyorum

hedef kilonuz:57 kilo benim oldukca zayif durdugum bir kilo.. ama 60 kiloyu hedefliyorum
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba benim metobolizmam cok zayif mumkun mertebe az yemem ve spora asilmam benim tek kurtulusum daha oncede soyledim sagliksiz biliyorum ama kisa vadede kilo vermek istiyorum. arada kucuk kacamaklar yaparak ayakta durabilirim diyorum..
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:tek istedigim onceden giydigim kiyafetlerimin icine girebilmek.. soyle boyle olsun diye illaki bir istegim yok
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:oncelikle kendine guveni geliyor insanin.. salina salina yurumek istiyorum

pazartesi yediklerim:

sabah 1 yumurta beyazi 4 tane uzum
ara 2 kucuk kraker
oglen 3-4 kasik cok az yogurt soslu haslanmis bezelye havuc
ara bir kucuk kase meyve salatasi
aksam iki kibrit kutusu buyuklugunde yagsiz tuzsuz firinda salmon baligi
ara 3 tane uzum

spor malesef spor yapamadim cok az twister cevirdim
kizim cok huysuzdu dis huysuzlugu sanirim hep kucaktaydi
uyumadida firsatta vermedi

****7.TAKIM 174.ETAP ****

zalimi ( 71,4
ebtuna ( 67,4)kendi isteği ile ayrıldı
pregant ( 71,0
sailormoon ( 67.3
JJuLiEtt( 64.6
neira( 55,5)kendi isteği ile ayrıldı
tutku2012( 66,0
ayca24( 68,3
cemre2010( 64,5

7,TAKIM TOPLAM KİLO( 473,1 %)

sabırsızlıkla bekliyorum diyetisyenden dönmeni
cuma güü listeye alsakmı acaba seni dur bi eski kaptana sorayım o daha iyi bilir cuma tartılmışsın sonuçtabilmiyorumkismile
juliette, aslında haklısı. ama ben 71.5 dan 64 e indim, sanırım biraz sıkıldım diet yapmaktan, bi de zor kilo verdiğim için adapte olamıyorum. beni bi hizaya soksanız iyi olacak :)
eğer sıkıldım deyip bırakırsan toparlandığında çok pişman olursunohaoldumsmile
tamam juli
kaptan zalimi degil mi
birde kurallari iyice okumam bu isi siki tutmam gerekiyor
yeni yila kadar butun kilolari vermem lazim
onumde 3 ay var
her hafta 1.5 kilo vermeyi baz alirsak olacak gibi
bu topik yardimiyla insallah..
mucize olur bu yani her hafta 1.5 kilobilmiyorumkismile
hayy bu editi kaldıranın....................................................
lülülülülülülülülülülülü
diyetimde kızaartma hiç yemiyorum kardeşim sık sık yapıyor halbuki bol bol karşımda yiyo , polen yiyorum çok faydalı oluyor zayıflamada ama bağırsak çalıştırıcı etkisi var:bbo:, ayrıca hiç yemememekle deil sürekli yiyerek zayıflarsın unutmasositososito,sirkeli suyunda faydasını gördüydüm bıraktım ramazandan beri içmiyorum , en çokta sıcağa yakın ılık su yapıyor sürekli onu içiyordum tokluk hissi için çok önemli hem zayıflamaya yardımcı , su içmek çok önemli 2,5 lt su içmezsem rahatsız olurum çok seviyorum zaten su içmeyi bundandırda ödem pek olmuyor suyu yeterli içersek ödem olmazmış sürekli ayakta durmuyorsak tabi
birde şeker ve sekerli şeylerden uzak duruyorum cay ve kahveye dahi atmıyorum...ekmek tam tahıllı tüketiyorum... yesil çay ve form cayı içiyorum
ekmeği çok severim dayanamadığım ve vazgaçemediğim tek lezzet delikafadulden ama zaten kola gazoz çay neskafe zaten hayatımda hiç içmiyorum sadece kahve ve süt içerim ama karıştırmadan fal da var işin ucundaaklinialirimsmile tabi bunlarıda zaten diyetten öncede şekersiz içerdim halada öyle
geçmiş olsun tatlım
çok geçmiş olsun çok üzüldüm anladığım kadarıyla diyete devam edeceksin aramıza katılacaksın değilmiopuyorumnanaktan
şekercik ama keşke yesen sürekli çünkü yediğimiz zaman çalışıyor metabolizmamız
5 kişilik yerimiz var

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):cemile

yaşınız:33

işiniz:kimya müh. ama doğumdan sonradan beri ev hanımı

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: Boyum 1.63, hamile kaldığımda 53 kg dim, ilk aylar mide problemlerim oldu ve 49 a indim. Ocak ayında dogum yaptım, 69,5 kiloyla doguma girdim, doğumdan sonra 61 dim. Ancak süt yapicam diye 71,5 kiloya kadar çıktım, su anda 64.5 kiloyum. Hayatımda hiç 56 kiloyu gecmemistim, hiçbir kıyafetim olmuyo, moralim bozuk. Çok az yememe rağmen kilo da veremiyorum, zaten benim bünyem hep böyleydi, fazla yemem, yersem de hemen kilo alırım.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): çok kötü yorum almadım. kayınpederimin çok şişmanladığımı söylemesine sinir olmuştum.

ilk başladığınız kilo: 71.5

hedef kilonuz:50

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:kafama göre :)

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: iğrenç giyiniyorum, dediğim gibi hiçbir kıyafetim olmuyo. çok çirkin hissediyorum kendimi

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: en azından dolabımdaki kıyafetlerimi giyebilicem, iğrençlikten kurtulucam.

diğer(eklemek istediğiniz): bir süredir diet yaptığım için sıkılmıştım ama bu yazılar iyi geldi, tekrar dietime geri döndüm, teşekkürler...

selm arkadaşlar biz oğlumla bugün ilk defa 12 de kalktık haliyle tüm günümüz aksıcak..kahvaltıyıda yeni yaptık sayılır..

1 dilim ekmeğe yağ bal
çok az peynir
1 kupa şekersiz çay
birde utkunun kahvaltısına koyduğum yumurtanın beyazı (atılmasın diye) :)

anketi doldurucam ama şu anda vaktim yok..belki oğlumu dr a götürcem ordanda pazara gitcez..

arada yemeye çalışıcam bundan sonra..

slm kızlar şu anket işi iyi olmuş açıkçası insanın kafası karışıyo çünkü..ben de fırsat bulursam doldururum bugün bugün işler biraz yoğun kızlar hareketli oldukça sabahtan beri koşturuyorum valaa gerçi iyi de oluyo boş oturmak insanı daha çok sıkıyo çünkü..
yürüyüşlerime tam gaz başladım tekrar...
bugünkü diyetisyen randevumu erteledim perşembeye aldım gizemcim çünkü adetliyim ve yoğun bi gün geçiriyorum fırsatım olmayacak gibi duruyo...

akşam yediklerimi yazayım bu arada:
6 kaşık taze fasulye
1 dilim ekmek
ne yazık ki bunu yazdığım için çok üzülsem de 1 tabak soslu makarna(tomato: hem ekmek hem makarna yememeliydim ama nefsime hakim olamadım ne yazık kikafamçokkarıştı
2 kaşık yoğurt
bolca salata

ara:
1/2 dilim pasta

bugün sabah:
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
1 kupa çay
domates salatalık
2 ad zeytin

ara:
1 ad. incir

sürekli bir uyku hali mevcut üstümde 1 saat yürüdüm geldim yine uyukluyorum ohaoldumsmile

sürekli bir uyku hali mevcut üstümde 1 saat yürüdüm geldim yine uyukluyorum ohaoldumsmile

canim izmirde havalar nasil?
yasadigim eyalette genellikle orasiyla ayni oluyor hava
dun yagisliydi bugunde oyle yuruyuse cikamiyoruz
sen nerde yuruyorsun evdemi disaridami??

juli canim dun demistin ya melosun karsina geciyorum oynuyorum falan
ben hic beceremem ama actim muzigi gectim karsisina hopladim zipladim:))
vildosun keyfi yoktu yerine geldi bende su icinde kaldim
ayy bu bebeler huysuzken bizler spor yapamazken iyi bi yontem
tesekkur ederiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…