sabırsızlıkla bekliyorum diyetisyenden dönmenitamam gizemcim korkunun ecele faydası yok verememiş çıkacağım ama napalım artık bi dahaki sefere inşallah...
yediğimize içtiğimize karışanşlar daha çok yakın çevreden oluyo zaten samimiyetten dolayı istediklerini söyleyebileceklerini zannediyolar tavsiye veriyolar gıcık gıcık üfff ben de çok sıkılıyorum bööle muhabbetlerden artık ama kadınlar genel olarak ya kıyafet ya da diyet konuşuyo zaten uzak durmak lazım böyle ortamlardan gerçekten de...insan sinirlendiğiyle kalıyo kimisi de jülinin dediği gibi önüne yığıyo yemekleri amaaan canım yarın başlarsın faln diyolar o da ayrı bi dert en iisi sır gibi saklamak:)))
cuma güü listeye alsakmı acaba seni dur bi eski kaptana sorayım o daha iyi bilir cuma tartılmışsın sonuçtabilmiyorumkismilemerhaba arkadaslar a.s
bir haftadir sizi takip ediyorum
ve nihayetinde diyete basladim
gec bile kaldim
9 aylik kizim var ve dogum kilolarindan acil kurtulmayi hedefliyorum
suan malesef 77 kiloyum 60 kiloya inmem lazim
diyete 79 ile uc gun once cuma gunu basladim
2 kilo gitti bile dahada gidecek azmettim
bu topikte birkac onceden tanidigim arkadaslarim var
juliett tutku ayca, ayni donem dogum yaptik
araniza alirsaniz bende bu yarisa katilmak istiyorum
eğer sıkıldım deyip bırakırsan toparlandığında çok pişman olursunohaoldumsmilejuliette, aslında haklısı. ama ben 71.5 dan 64 e indim, sanırım biraz sıkıldım diet yapmaktan, bi de zor kilo verdiğim için adapte olamıyorum. beni bi hizaya soksanız iyi olacak :)
mucize olur bu yani her hafta 1.5 kilobilmiyorumkismiletamam juli
kaptan zalimi degil mi
birde kurallari iyice okumam bu isi siki tutmam gerekiyor
yeni yila kadar butun kilolari vermem lazim
onumde 3 ay var
her hafta 1.5 kilo vermeyi baz alirsak olacak gibi
bu topik yardimiyla insallah..
lülülülülülülülülülülülühayy bu editi kaldıranın....................................................
diyetimde kızaartma hiç yemiyorum kardeşim sık sık yapıyor halbuki bol bol karşımda yiyo , polen yiyorum çok faydalı oluyor zayıflamada ama bağırsak çalıştırıcı etkisi var:bbo:, ayrıca hiç yemememekle deil sürekli yiyerek zayıflarsın unutmasositososito,sirkeli suyunda faydasını gördüydüm bıraktım ramazandan beri içmiyorum , en çokta sıcağa yakın ılık su yapıyor sürekli onu içiyordum tokluk hissi için çok önemli hem zayıflamaya yardımcı , su içmek çok önemli 2,5 lt su içmezsem rahatsız olurum çok seviyorum zaten su içmeyi bundandırda ödem pek olmuyor suyu yeterli içersek ödem olmazmış sürekli ayakta durmuyorsak tabikizlar diyetinizde dikkat ettiginiz puf noktalar neler
ben universite donemi birden kilo almistim
sicak su icerek ve yuruyus yaparak vermistim hepsini
simdi ise kizcem duzenli spor yapmami engelleyecek gibi
surekli ilgi oyun istiyor
uykuya gittiginde kar olacak benim icin
bol bol twister cevirmeyi dusunuyorum
birde evimde sabit bisiklet var
bacaklara kuvvet deyip asilacagim..
yemek konusunda da benim metabolizmam cok zayif
zayiflamam icin hic yememem lazim
sagliksiz olacak ama cesitim fazla olmayacak ve cok az yiyecegim
ekmeği çok severim dayanamadığım ve vazgaçemediğim tek lezzet delikafadulden ama zaten kola gazoz çay neskafe zaten hayatımda hiç içmiyorum sadece kahve ve süt içerim ama karıştırmadan fal da var işin ucundaaklinialirimsmile tabi bunlarıda zaten diyetten öncede şekersiz içerdim halada öylebirde şeker ve sekerli şeylerden uzak duruyorum cay ve kahveye dahi atmıyorum...ekmek tam tahıllı tüketiyorum... yesil çay ve form cayı içiyorum
geçmiş olsun tatlımselam kızlar..
geçn hafta yorgan döşek yatttım çok fena grip oldum..cuma günü dr a gittim bildirimi unutmuşum..
jyliiyle konuşduk bildirimde bulunamadığım için ayrılsammı diye düşündüm ama ipin ucunu brakırım ayrılsamda..
takımdan ayrılmamaya ve sıkı sıkı asılmaya karar verdim..hergün gelip yediklerimide yazmaya çalışıcam..
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler..hep birlikte inceliriz inşallah
çok geçmiş olsun çok üzüldüm anladığım kadarıyla diyete devam edeceksin aramıza katılacaksın değilmiopuyorumnanaktanslm kızlar.
ne güzel bugün diyete başlayacaktım. hemde çok kararlıydım ta ki sbah okula gidene kadar. okulda ders anlatamadım ve apar topar doktora gittim ve sonuç yüz felci. yine prednol. ama bu sefer bana kilo olarak dönmesine izin vermeyeceğim. tabi bu moral bozukluğu ile ne kadar diyet yapılabilir ne kadar spor yapılabilir bilmiyorum ama deneyeceğim yinede.
normalde su, tuz, şeker, hamurlu şeyler yasak. su dışında diğerleri iyi ama baklım.
bugün yediklerimi de yazayımda;
7.30 gibi bir kase müsli, 1 bardak yeşil çay
15,30 gibi önce bir armut, 4-5 tane küçük dolma, yoğurt, salata, 1 dilim kepek ekmeği
18.00 gibi 1 mandalina
şekercik ama keşke yesen sürekli çünkü yediğimiz zaman çalışıyor metabolizmamızsabah 1 yumurta,1 muffin,çok az peynir,
öğlen 1köfte az sebze yanında
akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık bezelye..birazda üzüm.
aram yok malesef unutuyorum hepçok plansız yiyorum ya mutfağa giriyorum ne yesem diye bakarken önüme ne çıkarsa onu yiyorum bunu değştirmem lazım
5 kişilik yerimiz var
sürekli bir uyku hali mevcut üstümde 1 saat yürüdüm geldim yine uyukluyorum ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?