Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zalimi sen hala oruclumusun??
neler yiyorsun
birkac gundur yazmamissin

kalkinca kucuk fincan nescafe
kahvalti: yarim domates, yarim salatalik, 1 zeytin, 1 kk peynir

bugun disarida yuruyus yapariz diyordum
ama hava yagmurlu
kizim uyumusken sporumuda yapip geleyim

17 dk var iftara sonrada kahvaltıya börek yapılcak fırının yanında yapışkanlı kağıtlardan vardı onu çıkardı annem orayı temizlicem azar azar yiyorum sahura kadar 3 lt su içiyorum yarım kilodan fazlada sahurda içiyom bugün tarhana çorbası ve azcık makarna yicem

Son düzenleme:
bu arada çok mutsuzum çok bugün doktor kan iğnesi verdi ve kilo kadar aldırır dedi haplarla olacak kanı bekleyecek vaktin yok çok sıkıntı çekersin dedi olmak istemiyorum annem 10 kilo aldı o ilaçlarla ve bu benim 12 haftalık çabam ohaoldumsmileeyvahedigeldismilelmaz:senağlama

Son düzenleme:

allah kabul etsın canım

tatlım gecen hafta bızım takım bıldırımyapamamıstı ya nasıl hesaplıcaz bızım lısteye yardım edermısın tsk ederım

ben bu akşam 1 kutu ton balık.3 domates 1 dilim ekmek. ama kuru fasulye ve pilavın sadece tadına baktımmirmirmirmir

listeye benide alın ne oluuur delikafadulden

****7.TAKIM 174.ETAP ****

zalimi (71,4/71/0,4/0,56
ebtuna (67,4)
pregant (71,0)
sailormoon (67.3)
JJuLiEtt(64.6)
neira(55.5)
tutku2012(66,0)
ayca24(68,3)
cemre2010(64,5)

7,TAKIM TOPLAM KİLO(540,5/%)

kızlar bildirimlerinizi şimdiden yapabilirmisiniz

kızlar 1. 7. ve 9. takım kaptanları paylaşımların bugünden olmasını istiyor siz ne diyorsunuz

Son düzenleme:
****7.TAKIM 174.ETAP ****

zalimi (71,4/71/0,4/0,56
ebtuna (67,4)
pregant (71,0/71,0/0,00/0,00%)
sailormoon (67.3)
JJuLiEtt(64.6)
neira(55.5)
tutku2012(66,0)
ayca24(68,3)
cemre2010(64,5)

7,TAKIM TOPLAM KİLO(540,5/%)

zalimi yeni liste bu degilmiydi
2 arkadas cikmisti listeden
:uhm:

selam kızlar. nihayet gelebildim. sonunda evi yerleştirdim. kardeşimi nişanladık falan filan çok yoğundum. artık öğlenciyim bu yüzden bütün günüm gidiyor. akşamları da erkenden sızıyorum. 4 kiloyu bir haftada vermedim aslında. o koşturmacada yediklerime pek dikkat etmedim. hatta çoğu zamanımı aç geçirdim. okulda çok yoruluyordum. bi baktım 71 olmuşum. inanamadım. spor filan da yapamıyorum ama bu haftasonu koşuya başlıcam işallah tekrar.

liste tamamen değişmiş. birsürü yeni arkadaş gelmiş. hoşgeldiniz kızlar.

zalimicim yani sabah mı yapalım şimdi mi şimdi tartılırsam net sonuc alamıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…