Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğle akşama salata yoğurdunu eklemeyi unutma
Aşk olsun sınavlarım var demedim mi sana Yarın matematik sınavım var
Biliyorummm kıızzz takılıyorum sanaaaa
Kraker altınbaşakta olsa olmasa daha daha iyi sanki
Aaaaaa kabak tatlısı oldu muuu hiiiççç
Bende palamutu temizleyip fırınlardım

Gerçi hafta sonuda değil ama yemek yapıyorlar herhalde. Gerçi kaptanimiz pek hamarat değildir ama belki o da yumurta yapıyordur
Ölüyü diri ettinşz gözü bana diktiniz
Patates pilav kuru fasulye off offff diyorummmm

İşte benim kankam yaaaaaa
Sosyete mantısı tanesi büyüktü sanırım yanlış hatırlamıyosam deüil mi

Suyu arttırdın mı oldu bu iş ama yinede yürüyüşte olsa yapsan daha iyi olur
Labne biraz yağlı bir peynir aslında ama onun dışında menü geyet güzel

Evet bir tekerlek kadar 4 /1 yufka ve içinde kiyma

Kız hiç karbon yok menünde
Güzel ama hergün böyle olmasın

Cahillik te son demim belki ama pko ne?
polikistik over sendromu olarak geçiyor canım.

yumurtalıklarda kist nedeniyle adet düzensizliği, kilo alımı, vücutta tüylenme bazı insanlarda insülin direncine neden oluyor. neden oluştuğu maalesef bilinmiyor.şu anda kızların büyük bir çoğunluğunda bulunuyor. ilaç tedavisi ve diyetle tedavi edilebiliyor.

kelebek19 soğan kürü çok etkili . pek çok arkadaşım yaptı. faydasını gördü. bunun yanında omega 3 kaynağı olarak ceviz, balık (hamsi, somon), koyu yeşil yapraklı sebzeler (özellikle semizotu) ve keten tohumuda ( 1 tatlı kaşığı salata veya yoğurda ekle) diyetinde bulundurursan çok daha iyi olacaktır.

Afiyet olsun öğlene yeşillik salata iyi olurdu ama genel anlamda güzel

inşallah bende öğrenirim
Sabırlı olup pes etmezsen 2-3 haftaya çoktan alışmış olursun. Ama benden sana bir tavsiye; sabah kahvaltıda domates peynir bile yesen bir tabağa özenerek doğrayıp , özenle hazırla herşeyi. Gor önce gözün doyacak. Ben büyük kahvaltı tabağına özenle koyuyorum zeytinlerimi , domateslerimi, peynirlerimi. Böylece dünyanın en güzel kahvaltısı oluyor benim için. Sindire sindire yiyorum (en az 20 dakika kalkmam başından acelem yoksa ) , tabi diğer öğünler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…