Geçer inşallah, canım. Oluyor öyle dönem dönem iç sıkıntısı...evet cnm bugün eksik kaldı bişiler valla iştahım bile az yaa noldu bende anlamadım sabahtan beri bi tuhafım yarına geçer inşallah
Doğru diyorsun ablam önceki menüleriyle karşılaştırınca zaten belli oluyor. Ben değiştirmeye calışıyor sandıydım.nanam şimdi makbulenin genelde menüsü kabarık olur sütüm azalmasın diye normalden biraz fazla yiyor . yani yorum kişiye göre.. herkese genel yorum yapamıyorum farklı durumları olabiliyor . az çok tanıdıkça yorumlarıda ona göre yapmaya çalışıyorum .
@aebenim benim menüye yorum yapmamışsın
işte bu canımbu arada ben baktim ama
bu arada ben baktim ama doldurulacak forum bulamadim. hazir bir forum var mi. birde sana nasil yollayacam ozelden. ayyy ne cahil hissettim kendimi
Mesela bu gece sahur yapacaksan yarında iftarda orucunu açtıktan sonra o günki sahur ve iftar menünü + gece ve menünü yazana dek olan suyunu sporunu yazarsınArkadaşlar yarın oruç tutmayı düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz. Sahuru ne zaman yiyeyim, hangi yiyecekleri tavsiye edersiniz.
Birdeperigunlugu , ben menü listemi ne şekilde vereyim ?
Tahmini listeye girme tarihleri;
11 Aralık
@mutlu91
@Melininannesi15
@denizkizi_88
18 Aralık
@Makbule007
R reyhan 2004
25 Aralık
@kelebek19
grgn_p
@kvrck
@Iremoz02
@huzursuztombik
Been activianın elmalı tarçınlısı çıkmış ondan aldım bugün yedim deli iştahımı kestiTam da regl günüme geldi yaw bütün iç ve dış organlarim tatliii tatliii diye isyanlar da
iyi akşamlar kızlar
sabah:3 dilim kızarmış ekmek iki kibrit kutusu peynir yeşil çay içtim şekersiz.
öğle:4 kaşık patates yemeği +2 dilim ekmek+yoğurt
akşam: yeşil salata 4 yemek kaşığı kuru fasulye+2 yemek kaşığı pilav
çok su içemediğimi farkettim şu ana kadar ancak 6 bardak su içebildim.
30 dk yürüyüş
eleştirilere açığım.yazarken bende farkettim hatalarımı ama sizden de beklerim.
Menüm:
Kahvaltı:
2 dilim çavdar ekmeğinden peynir ve domatesli tost
Ara:
1 avuç soyalı fıstık,sade nescafe
Ara:
1 mandalin
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak pırasa
1 dilim çavdar ekmeği
Ara:
1 portakal
Spor:Yarım saat yürüyüş(2 milde leslie ceza)
Su:1,75 lt
Menüm :
Bugun proyu az yaptım masus
Sabah : 8:30
2dl yumurtalı tb.ekmek ( yagsız)
Peynir , tere, dom-sal-bib
12:00
Yr. Trab. Hurma, yr. kivi ,yr. Br. Süt
14:
2tb. Yogurtlu karnıbahar hş.
18:30
2 kase yeşil mercimek ( namı deger karaşimşek )
Havuç ...
40 dk yürüyüş
2lt su
2 kupa karışık çaylar..
Menü Zamanı, bence bugün süper oldu
Kahvaltı: 1 yumurta+3 çeri domates+1 salatalık+1 kk peynir
Ara: 1 baardak ayran
Öğlen: 1 tabak salata+1 kase yogurt+2 tane tavuk pirzola
Akşam: 1 yumruk kadar birokoli haşlama+1 kase yogurt+ biraz salata
Su: 2.5 olur yatana kadar
Spor: Bakalım ütüden halim kalırsa
İyi akşamlar hanımlar menümü veriyim
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeğine sürülü labne peyniri
3 bardak çay
Öğlen
1 kase yoğurt içine doğranmış maydonoz dere otu
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
3 4 parça haşlanmış tavuk
3 litre su 2 saat yürüyüş
Sabah 2 dilim beyaz ekmek
1domates 1 biber 1 sogandan yapilmis melemen 3 zeytin kibrit kutusundan az peynir 4 yaprak kıvırcık
Ara şekersiz yesil cay 1 kupa
Ögle yarım armut yarım portakal
Akşam 2 kaşık bulgur pilavı 2 kaşık nohut 1 biber 1 domates 1 salatalik 4 yaprak kıvırcık
Ben bunlarin hepsinden fazlasini bir ögünde yiyordum ama neyse
3 litre su
Spor oğluşla azmaca
Bende menümü yazayım hemen. Bilgisayarım şuan güncelleme yapıyor onu bekliyorum sık giremeyebilirim
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 4 zeytin
Öğlen:
Maydanoz tonbalığı ile salata yaptım.
Küçük bi parça peynir
Ara
1 kuru kayısı
Akşam:
Omlet
Yine peynir
Salata
20 dk kadar sonra 2 kuru kayısı
Ayyy bugün resmen full yumurta peynir yedim ama cidden dünden beri peynir istiyo canım hep anlamadım nedendir. Akşamda annem pek diyete uygun olmayan kızartma tarzı şeyler yapmış geç saate kalmasın diye böyle oldu mecbur
2 lt su içtim 30 dk yürüyüş ve karışık bitki çayımı içicem
Akşam yemeğini 6da yedim artık fiks saatim 6 daha geçe bırakmıyorum hiç
Ve ütü yapıldı gelindi, babam sağolsun 2-3xl giyince çevir o yan çevir bu yana ütüle ütüle bitmiyorVee saat daha 10 bile değil yarım saat spor yapabilirim
Yaa bu site bana Gıcık lik yapıyo. Az önce internetten kıyafetler bakmıştim. Sonra almaktan vazgeçtim. Biraz daha zayıflayıp ca daha küçük bedenini alıcam diye.simdi de Reklamlarda onu gösterip duruyo bana.46 değil 42 sini alıcam inşallah
Ablikoşoo hoşgeldin, menün gayet iyiydi tamam o sosyete mantısı olmamış ama izinlisin ya birşey demiyorumSlm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Valla kolay gelsin canım, inşallah tez zamanda biter ütün. Ayrıca karışık çay için Lipton'un var 5i 1 yerde diye onu önerebilirim ya da aktarlarda hazır karıştırılmış olanları var bir tane şu yuvarlak top gibi bitki çatı demleme aparatından alırsın yoksa eğer çok daha sağlıklı olur. Ayrıca bu anneler niye böyle yaÜtü deme bana şimdi eve geldim işten ve az sonra ütünün başına geçicem
Karışık bitki çayı ne içiyorsun cnm? Ya ben de iş yerinde siyah çay çok içebiliyorum alternatif bulmam lzm
Dün gece annemle alışveriş merkezine gittik bi elbise beğendim streç bişey sana küçük biraz olmadı yakışmadı senin belden aşağın biraz varya ondan heralde demez mi
Hoşgeldin aramıza, artık formu yarın doldurunca tanırız senimrb bende geldim
sosyeteye takılmasan iyimişBende bugün menümü yazayım dövün beni dovunyerden yere vurun
Sabah
1 dilim tb ekmeği 1 yumurta kk peynir 2 zeytin roka domates biber
Öğlen
Yoğurt 2 kaşık yulaf 3 4 badem 2 kayısı bikaç dilim elma
Akşam
Küçük kase pırasa yemeği sosyete mantısı 1 tane yanliz 5 te yedim
2.5 lt su spor yapmadım ama akşama kadar ev temizledim
Şimdi çay içiyorum 4 5 tane fındık yedim
Hımm tarhana cipsini hiç duymamıştım. Evet araların çok olmuş ama bunların saatleride önemli tabi. Ne sıklıkla ara yaptığın. Genel olarak zararlı birşey yok gibi ama activia'yı tercih etmiyorum ben açıkcası. Hem kalorisi çok hemde katkı maddeli falan. Onun yerine keten tohumlu yogurt daha iyi olabilirdi bence ya da bağırsak çalıştırsın falan diyeyse başka çözümler bulabiliriz. Birde akşam gayet güzelmiş sonrasına o erikleri yemeseydin iyiydi.Hemen menümü paylaşıyorum.
Sabah:
TB sandviç ekmeği arasında
1 dilim hindi füme
1 dilim light kaşar
Domates
Salatalık
Acı biber
Marul
Ara:
3 adet acılı ve keten tohumlu tarhana cipsi (ağır olduğundan çok tıkıyor. Mlife markası migroslarda var ama pek güsel değil)
Öğlen:
6 kaşık kadar susuz Etli türlü
1 dilim Kepek ekmeği
Ara:
1 küçük yerli muz
Ara:
Elmalı tarçınlı activia yoğurt
Akşam:
6 yemek kaşığı Taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 salatalık
Gece:
3 adet mürdüm eriği
Bugün yoğun ve uzun bir gün olduğundan biraz fazla öğün yaptım ama anca doydum
Valla kolay gelsin canım, inşallah tez zamanda biter ütün. Ayrıca karışık çay için Lipton'un var 5i 1 yerde diye onu önerebilirim ya da aktarlarda hazır karıştırılmış olanları var bir tane şu yuvarlak top gibi bitki çatı demleme aparatından alırsın yoksa eğer çok daha sağlıklı olur. Ayrıca bu anneler niye böyle yaÇat diye söylüyorlar ama merak etme çok uzun sürmez bu bol geldi, bir küçük bedenini dene demesi. Ama o streç gibi elbiseler kim giyerse giysin her tarafı çıkarıyor
Hımm tarhana cipsini hiç duymamıştım. Evet araların çok olmuş ama bunların saatleride önemli tabi. Ne sıklıkla ara yaptığın. Genel olarak zararlı birşey yok gibi ama activia'yı tercih etmiyorum ben açıkcası. Hem kalorisi çok hemde katkı maddeli falan. Onun yerine keten tohumlu yogurt daha iyi olabilirdi bence ya da bağırsak çalıştırsın falan diyeyse başka çözümler bulabiliriz. Birde akşam gayet güzelmiş sonrasına o erikleri yemeseydin iyiydi.
Ben mümkün olduğunca kuru üzüm, kuru erik,kurutulmuş elma vb gibi şeylerin gece geç saatte ya da miktar olarak çok yenilmesini doğru bulmuyorum. Çünkü meyveler kurutulduğunda içinde ki şeker miktarı artıyor onun yerine miss gibi mevsim meyveleri var tercih edebileceğimiz. Nacizane fikrimdir.
İçinde tarçın yok diye biliyorum, ben tarçını sevmem deYaaaa o zaman hemen gidip deneyeyim. Tarçınlı falansa içebiliyorum ama başka türlü ağır geliyor midem bulanıyor bitki çaylarından.
Annem bugün de aynı tip bir gaf yaptı. Pazara gittim kalem eteklere baktım ama bedeni yoktu sana alayım dediÖldürecek beni yahu
Neyse cnm dediğin gibi inşallah tez zamanda tam tersi durumlarla karşılaşacağım ve buradan da paylaşacağım
Buarada arkadaşlar kayınvalidem aktardan paketli kutulu poşet çay almış gizlice zayıflamak için üstünde arapça yazılar falan var yeşil paketli amaaaannnn haaa. geçen haftayı hastanede geçirdi fenalaştı 1 hafta kaldı. Çay konusu açılmışken söyleyeyim dedim. aman dikkat! Çok popülermiş bu aralar.
Yaa evet başkaları yerken, bakmak çok kötü ama bir zaman sonra nefsin de terbiye oluyor ki gayet güzel kurtarmışsın o zaman. Ben nedense kuru sandım eriğicanım 2 saatte bir falan olabildi aralarım millete kek poğaça geldi yediler karşımda hep ben tarhana cipsi kemirdim
Mürdüm eriğine kadar herşey iyiydi bence de ama kurutulmuş değil annem pazardan bulmuş (gerçi o da kesin buzhane falandır bu mevsimde)Asla dayanamıyorum ama naaapıyım bütün kaseyi yememek için kendimi çok zor tuttum çok seviyorum
Geceden bi bardak suya 2 kuru kayısı koyup, sabah aç karnına onu içip, kayısıları yiyebilirsin. Keten tohumlu yogurtta bağrsak çalışımını hızlandırıyor, ayrıca günde 2 fincan yeşilçay da rahatlatır. Birde tabi bol su. Önerebileceklerim bular sanırım.Selinanya bağırsak problemi yaşıyorum her diyet yaparken ondan activia ihtiyacı duyuyorum. Dediğin gibi aslında kalorisi çok yüksek. Başka bir öneriniz var mı probiyotik tarzında denediğiniz doğal birşeyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?