Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen böyle yazdıkça nasıl mutlu oluyorum , bilsen fatmanur ....

Sabah sabah ağlatacanız beni

maşallah allah bizede nasip etsin hem mutlu oldum hem gaza geldim.

herkese günaydın.aeben mesajını yeni gördüm.senin isminde bana yabancı değil.tekrar yarışmaya katıldım öncekinde vedalaşmak zorunda kalmıştık.bu sefer kararlıyım inşallah

Kıyamam , callanım çoçuk 1 tane olunca evhamlar ve tahammülsüzlük daha çok oluyor . En büyük kızımdan sonra ne kadar gözüm korktuysa 5 sene istemedim , tek çoçuk daha zor kızımın üstüne bi damla su düşse hemen üstünü değiştirirdim o derece yani ama 2. Ve 3. Üst üste geldiler çok yazmışındır gece birini emzirirken diğerini ayagımda sallıyordum odun eşimde uyuyordu nerde şimdiki kocalar
Anlıycan 2.3. Olunca hiç bişeye zamanın kalmıyor tahammülsüzğe bile
Genel olarak aslında İnsanoğlu rahat olunca kafaya takıyor

Günaydın güzellikler, bugün perşembe yediklerimize, içtiklerimize dikkat ediyoruz. Cıss yapmıyoruz

Bende gün içinde çok kahve içiyorum, bir onu bırakamadım o kadar da zevkim olsun diye bakalım bugün içmemeye çalışacağım Siz nelerden kısmayı düşünüyorsunuz bakalım

Ablacım ne güzelsin, ne güzel yüreklisin. Sen bize, biz sana inandık. Allah daha çok mutlu olacağın günler göstersin sana ve hepimize. Daha güzel iltifatları alacağın, çoçuklarınla daha mutlu olacağın günler yakındır Örneksin sen herkese

ahahhha spora zamanım yok ama hiç bu aralar ben boş vakit bulunda hemen uyumayı düşünüyorum. vallahi spor aklıma gelmiyor

herkese günaydın.aeben mesajını yeni gördüm.senin isminde bana yabancı değil.tekrar yarışmaya katıldım öncekinde vedalaşmak zorunda kalmıştık.bu sefer kararlıyım inşallah
Monti linkindenmi burdan takımdanmı tanışıklığımız ?
Memnun oldum tekrar görüştüğümüze , bu sefer yarım kalmasın kökten halledelim kilo işini , inşallah

Günaydın cancagızlarım
Ulen sabah uyandigimda resmen midem de kazı çalışmaları vardı
Hemen suyla doldurdum yoksa kahvaltiya hucummm

Dünki mercimek beni şişirdi yahu aslında akşam karbon yemiycektim nerden pişirdim kara şimşegi

Çay soran olmuş , ben pek çey sevmem ne gelirse bazen form çay bazen yeşil çay demlerim tek fincanda bazanda sallama 5.1 yerde . Ilıtır bi dikişte içerim öğğ anlayın yani nasıl hazzetmediğimi ben normal çayıda pek içmem kahvaltıda işte 1 brdak

kısmak ? Bugun sohbet günüm selinim benim of günümm yani . Amacım tekrar 67 li kiloları görmek mercimeği silmek

Listedeki arkadaşlar bugun çok karbon yemeyin

Hadi yaa benim de aynı tahammülsüz luk had safhada.3 buçuk yaşında bir kizim var ve bazen dayanamıyorum. 2. Yi istiyor um ama korkuyorum da. Öyle olacaksa çok mutlu olurum.yavrum yalnız büyüsün istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…