- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
valla bilemedim sadece patates akşama çok uygun değil gibi geldi ama emin de değilim iyi gibi de kötü gibi de ama genel olarak salata yoğurdu eksik bu menününGeçmişi bitirdim şükür. Şimdi bende menümü yazayım.
Kalkınca( 7,5 gibi) bir elma
Kahvaltı; 1,5 yumurta. 2 tatlı kaşığı kadar ev yapımı acılı ezme, bir dilim ekmek, bir bardak ballı, limonlu ılık su.
Öğlen; 2 dilim tam tahıllı ekmek arasına zeytin ezmesi, bir portakal
Akşam; bir orta boy fırında közlenmiş patates( üzerine biraz zeytinyağı, nane, pulbiber)
Su; 3 litreye yakın
Spor; maalesef yapamadım
sana göre az br men olmuş makbulem bol süt için bol salataslm kızlar nasılsınız valla ben bi tuhafım bugün sabahtan beri içimde bir sıkıntı yorgunluktan ölüyorum böyle psikolojik olarak kötüyüm sebebini de bilmiyorum neyse menümü vereyim bari
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka biber dereotu 1 bardak süt
ara: 1 ısırık simit
öğlen: 4 yk patlıcan yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: yok
akşam: 2 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: 20 gr kuru üzüm 10 badem 1 bardak süt
spor ebruli program tekrarı yarım saat yapabildim
su: 2 lt içildi yatana kadar 1 lt daha içilir
evet cnm bugün eksik kaldı bişiler valla iştahım bile az yaa noldu bende anlamadım sabahtan beri bi tuhafım yarına geçer inşallahsana göre az br men olmuş makbulem bol süt için bol salata
Evet meyve yiyebilirsiniz sadece Perşembe akşamları 5'den sonra birşey yemek yok, ki Cuma sabahı güzel eksiler görelimHadi yaa meyve yiyebilir muyuz.ben akşam 7 gibi hersey bitecek zannettim. Çok mutlu oldum şimdi.
12'den önce yatmayınca birde evet gelişim 7'yi buluyor anca oluyorBu saatte spor? Valla bravo sana Selin.
Hayır diyelim hayır olsun canımslm kızlar nasılsınız valla ben bi tuhafım bugün sabahtan beri içimde bir sıkıntı yorgunluktan ölüyorum böyle psikolojik olarak kötüyüm sebebini de bilmiyorum neyse menümü vereyim bari
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates roka biber dereotu 1 bardak süt
ara: 1 ısırık simit
öğlen: 4 yk patlıcan yemeği 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara: yok
akşam: 2 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: 20 gr kuru üzüm 10 badem 1 bardak süt
spor ebruli program tekrarı yarım saat yapabildim
su: 2 lt içildi yatana kadar 1 lt daha içilir
Tabiiki canım iyi gecelerkızlar sizden bugüncük izin istiyorum hiç iyi hissetmiyorum gidip yatıcam çok az paylaşım oldu bugün ama telafi ederim inşallah yarına iyi geceler
Ablam akşam salata eklese tam olacakmış gibi bana. sen neden az dedin. Meyve olmadığı için mi?sana göre az br men olmuş makbulem bol süt için bol salata
Merhaba canım hoşgeldiinnmeb bende geldim
Merhaba canım hoşgeldiinnhep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı inşallah
İlk sayfada kurallarımız var bi oku istersen kabul edersen ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla gönderebilir misin
hos buldumm☺tabiki yollarim. ama yarin yapsam olur mu bebe cok fena şuandaMerhaba canım hoşgeldiinnhep beraber güzel güzel vereceğiz kilolarımızı inşallah
İlk sayfada kurallarımız var bi oku istersen kabul edersen ilk sayfadaki formu doldurup hem buraya hem bana özel mesajla gönderebilir misin
Benim uykum varSlm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
Tabiikii canımmmrb bende geldim
hos buldumm☺tabiki yollarim. ama yarin yapsam olur mu bebe cok fena şuanda
İyi akşamlar ablam, iyiyiz Allaha şükür. Sen nasılsın, annen baban iyidir inşallah.Slm hayırlı akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir?
bu arada ben baktim amaBenim uykum varsen nasılsıın ?
Tabiikii canımm
bu arada ben baktim ama doldurulacak forum bulamadim. hazir bir forum var mi. birde sana nasil yollayacam ozelden. ayyy ne cahil hissettim kendimimrb bende geldim
hos buldumm☺tabiki yollarim. ama yarin yapsam olur mu bebe cok fena şuanda
nanam şimdi makbulenin genelde menüsü kabarık olur sütüm azalmasın diye normalden biraz fazla yiyor . yani yorum kişiye göre.. herkese genel yorum yapamıyorum farklı durumları olabiliyor . az çok tanıdıkça yorumlarıda ona göre yapmaya çalışıyorum .Ablam akşam salata eklese tam olacakmış gibi bana. sen neden az dedin. Meyve olmadığı için mi?
valla bilemedim sadece patates akşama çok uygun değil gibi geldi ama emin de değilim iyi gibi de kötü gibi de ama genel olarak salata yoğurdu eksik bu menünün
Valla bende farkındayım , patates iyi olmadı ama . Akşama yemek yapamadım, kahvaltı tarzı birşeyler yapınca , en iyi ihtimal o gibi göründü gözümeAkşama karbon olmayaymış iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?