- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
kizlar dünkü menum geciktim ama
sabah:
2buyuk dilim peynir
2dilim bugday ekmegi
kupa bardakta tek sekerli cay
öğlen:
8veya 9 tane lahana sarmasi
ara ögün:
armut birde tadina bakmak icin iki kucuk tuzlu kuru pasta
aksam:
tavuklu patates yemegi yogurt 1dilim ekmek
not: spor yapamadim gece uyumamistim ve misafir hazırlığı yaptim. yalniz sizin memulerinizin yaninda benimki felaket duruo
Aşkolsuun ben sana periliçe deyimSen böyle deyince kendimi gardiyan gibi hissettim
ya kahvaltim yine ayni oldu amadaha güzel menülerle bekliyorum bu nedirrr bu nediiirrr, bugün bak yeni bir gün haydi süper bir kahvaltı ile başla cıslardan uzaaaaaakkk
başınsağ olsunHayırlı geceler canlar nasılsınız hepinizi çokk özledim
Perim hayırlı olsun kaptanlığın
Antepia27 öğretmenim canım hedefe az kaldı takipteyim çok sevindim senin adına
Uğradım birazda okumaya çalıştım cumartesi sınav var direksiyon dersleride başladı dedem vefat etti istanbul tarafına gitmek zorunda kaldıkeve döndüm baş sağlığına gelenler oluyor daha yeni boş kaldım uykumda kaçınca yazmak istedim nereye gidersem gideyim ne işim olursa olsun aklımdasınız ben 71 kilo oldum bu arada artık dönmek istiyorum ama birtürlü dönemiyorum bekliyorum acaba dönüşüm ne zaman olacak diye gün bana yetmez oldu bazen başım dönüyor ben o eski buraya başladığım zamandaki boş zamanlarımı istiyorummmm
Neyse herkes uyumuş sanırım herkese hayırlı geceler yeni arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler takımımıza
periii çok az kalmış listeye girmene, yavaş yavaş ver daaaaGeçen hafta: 68.8
Bu hafta: 68
Fark:0.8
Yüzde:1.126 mıydı neydi unuttum :)
Haftaya hedef:67
günaydınlar herkese .
kilom
geçen hafta : 63,0 kg
bu hafta : 62,5 kg
fark : 500 gr
yüzde : 0,80
gelecek hafta hedef : 62,0 kg
Şaka yapıyorum kızAşkolsuun ben sana periliçe deyim
Sen gardiyan hisset kendini
Harbiden ha bu kız milletine de yaranilmiyor ha
lahana sarması da aslında pirinçli olduğu için biraz cıs, sende emziriyordun değil mi ?ya kahvaltim yine ayni oldu amaeyemn bebekle bu kadar yapabildim. ama yukurta yoktu evde :) bide zeytin aklimda onlarida yicem. kuru pastadan baska ciss var mi
Olmaazzzz bu hafta daha çok vermeliyimmmmmmmbaşınsağ olsun
periii çok az kalmış listeye girmene, yavaş yavaş ver daaaa
nazım tebrik ederim, ben diyet yapmadığım için 63,5 kg geldimhaftaya yarıştayız ona göre
Bak ablam sakın üzülme, bu senin suçun değil. Hayat acımasız. Ama lütfen depresyona girme bak. Ben harika isem evrenin suçu yok. Napalim yani, sende başkasını yenersin. Ama senden hâlâ umutluyum. Belki benden sonra ikinci olursun
Vay be selin vay be! Demek öyle he! Tamam tamam sende bana bunu yap başkada birşey demiyorum!Hiç kimse olmasın yanımda tek başıma iktidar olurum ben! Zaten aeben ablada fatma abladan yana. Neyse ya ben susayim zaten destekçim yok. Sana daha önce en sevmediğim kız tipisin demiş miydim? Dediysem de bir daha diyorum !
Hayırlı geceler canlar nasılsınız hepinizi çokk özledim
Uğradım birazda okumaya çalıştım cumartesi sınav var direksiyon dersleride başladı dedem vefat etti istanbul tarafına gitmek zorunda kaldıkeve döndüm baş sağlığına gelenler oluyor daha yeni boş kaldım uykumda kaçınca yazmak istedim nereye gidersem gideyim ne işim olursa olsun aklımdasınız ben 71 kilo oldum bu arada artık dönmek istiyorum ama birtürlü dönemiyorum bekliyorum acaba dönüşüm ne zaman olacak diye gün bana yetmez oldu bazen başım dönüyor ben o eski buraya başladığım zamandaki boş zamanlarımı istiyorummmm
Neyse herkes uyumuş sanırım herkese hayırlı geceler yeni arkadaşlarda hoşgelmişler sefalar getirmişler takımımıza
Geçen hafta: 68.8
salı günü :95
bugün:94,5
verilen:0,5 kilo
hedef:92
Hayırlı sabahlar kızlar.sabah heyecan la tartıya çıktın ve güzel bir sonuç gördüm
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80
Gerci benim Sabiti 79 du. Bunları son 1 ayda dikkatsizlik ten aldım.biraz dikkat edince hemen gitti şükür. Şimdi başladığım yere geri döndüm yani.
Herkese günaydın..
Geçen hafta; 62,5
Bu hafta; 61,7
Fark; 800 gr
Yüzde; 1,28
Arkadaşlar oruçluyken kilo vermek daha mı zor aceba?
Veee ilk bildirim
Salı 86.0
Bugun 84.1
Fark 1.90
Yüzde 2.02 (yanlış hesaplamadiysam)
Vee sıra bende
Geçen Hafta: 56.6
Bu Hafta: 56.1
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0.883
günaydın canlar,
Gecikmeden kilo bildirimimi yapayım.
Geçen Hafta: 80.00
Bu Hafta: 79.30
Fark: 700 gr.
Yüzde: 0.875
günaydınlar herkese .
kilom
İnşallah bu hafta biraz daha fazla verebilirsem haftaya listedeyimsenin desteğe ihtiyacınmı var tek başına bütün takıma yetersin şaka bir yana süper bir hafta süper bir rekabetticanım menim
gel artık arkadaşım özledik seni
işte kaptanımızdan örnek bir bildirim kutlarım harikasııııın
canım kutlarım süper sonuç
irem hocam kutlarım
canım süper vermişssin harikasın
canım kutlarım çok güzel sonuç ayrıca enerjin espri anlayışın harika
vaaav harika bir sonuç yardımcımısdan süpersin canım
kutlarım canım çok güzel vermişssin
canım kutlarım asıl sonuç haftaya seni takip ediyorum 1 hafta gr diğer hafta 1.1 kilo gidiyor bu 1.1 nasıl ayarlıyorsun oda süper kutlarım canım
perim imzada ki çizelgen güzel olmuş,İnşallah bu hafta biraz daha fazla verebilirsem haftaya listedeyim
ewet benim oglan 8aylik. dogru pirincte cissti dimiŞaka yapıyorum kız) bana gardiyan değilde gestapo diyolar bu takımda hep
lahana sarması da aslında pirinçli olduğu için biraz cıs, sende emziriyordun değil mi ?
Bişi sorcam
Ben her hafta cumartesi ya da pazar gününü fastfood günü yapsam ve bir ögün fastfood yesem olmaz mi
Serpilim basın sağolsun canım allah rahmet etsin mekanı cennet olsun . Çok özledik sizleri inşallah toparlanıp en kısa sürede dönmeni diliyorum kuzulari öp .sınavındaki başarılar dilerimHayırlı geceler canlar nasılsınız hepinizi çokk özledim
Vicdansiz obur kediyaa kuzum fastfood sadece kilo için kötü değil ki çok sağlıksız ve alışkanlık yapıyo , yedikçe canın ister unut bence
Geçen hafta: 68.8
salı günü :95
bugün:94,5
verilen:0,5 kilo
hedef:92
Dünki menünü şimdide yazabilirsin canımakşamda bugünki menünü yazarsın :)
Hayırlı sabahlar kızlar.sabah heyecan la tartıya çıktın ve güzel bir sonuç gördüm
Geçen hafta 82.5
Bu hafta 80
Gerci benim Sabiti 79 du. Bunları son 1 ayda dikkatsizlik ten aldım.biraz dikkat edince hemen gitti şükür. Şimdi başladığım yere geri döndüm yani.
Herkese günaydın..
Geçen hafta; 62,5
Bu hafta; 61,7
Fark; 800 gr
Yüzde; 1,28
Arkadaşlar oruçluyken kilo vermek daha mı zor aceba?
Veee ilk bildirim
Salı 86.0
Bugun 84.1
Fark 1.90
Yüzde 2.02 (yanlış hesaplamadiysam)
Vee sıra bende
Geçen Hafta: 56.6
Bu Hafta: 56.1
Fark: 500 gr.
Yüzde: 0.883
günaydın canlar,
Gecikmeden kilo bildirimimi yapayım.
Geçen Hafta: 80.00
Bu Hafta: 79.30
Fark: 700 gr.
Yüzde: 0.875
günaydınlar herkese .
kilom
Günaydınnn canım grubummm!! Sayenizde bu sabaha çok mutlu uyandım. Hemde aranıza salı akşamı katılmama rağmenn! Herşey için çok teşekkürler!
İnternette bir sıkıntı olduğundan bilgisayardan giremiyorum o yüzden alıntı yapamadım telefondan da ama koptuğum mesajlar var.Hemen geçeyim paylaşımıma
Geçen hafta: 76.6 (çarşamba sabahı)
Bu hafta: 75.1
Fark: 1.5
Yüzde: 1.95
Gelecek hafta için hedef kilo: 73
Güzel bir gün geçirelim inşallah.
Saraycam benimki yemediği için kilo alıyor akşama aç geziyor yese dedimki yiyorda kilo alıyor onun cüssesinde birinin 1 2 ekmeği yarım tepsi böreği yer ama bizimki aç geziyor. Bakalım ins verirse bizde bu kabustan kurtuluruz .canım seni anlıyorum, bende de var morbit obez yolunda 2 yeğenim ve abim
geçen ist. gittim, abimlere çıktım, yeğenim akşam akşam kendine krep yapıyordu, neredeyse 10-15 adet yaptı ve bi güzel yediler, bir şey diyemiyorum, zamanında çok konuştum çünkü, artık diyet kelimesine tahammülü yok gibi
evet bende hep kiloluydum ama kendimi frenliyodum bir süre sonra, daha 22 yaşında gencecik, kilosunu bilmiyorum ama 100 vardır
bi sihirli değnek olsada, sağlıklı beslenmeye başlayabilseler keşke
Teşekkür ederimmmperim imzada ki çizelgen güzel olmuş,
Unutma ki zoor ama imkansız değil
Günaydın herkese ^^
ya kızlar ilk güne baya bi kötü başladım.
Dün boğazlarım acıyodu biraz bu sabah bi kalktı burun boğaz falan iptal, grip oldum sanırım zor nefes alıyorum.
Halbuki leslie ve plates yapıcaktım, kim bilir daha kaç gün yapamicam.
sonra kalktım sıcak su koydum kendime limonlu içeyim diye bi baktım evde limon yok, yeşil çay yaptım yanınıza geldim..
ayrıca tartıda 91 kilo çıktım bugün.
Zorlu süreç zor başladı yani
Hatta bu konuda sana @Makbule007 daha iyi yardımcı olurewet benim oglan 8aylik. dogru pirincte cissti dimi
Vicdansiz obur kedi
Bi kere zararli olan hersey cok guzel tamam mi
Hamburger patates kola fistikli baklava
Offfff of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?