Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam biraz daha sabırlı ol lütfen, geçecek bu zamanlar 300 gr az bi rakam değil, seni zayıflatacak basamaklardan biri sadece

Hayırlı cumalar güZeller
Herkesi tebrik ediyorum çık güzel kilolar vermişsiniz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
@fatmanurkaya ablam hiç üzülme en azından ipin ucu hala sende biz tutamıyoz ksrays la
Serpil seninde başın sağolsun Sınavı'nda da başarılar ben ehliyeti 18 yaşımı doldurur doldurmaz aldım o Zaman sınavdan 20 dk da çıkmıştım şimdi zorlaştırdılar sanırım başarılar
yasom7272 bitanecik ablam geçmiş olsun sizleri özledim şu tartıma bi pil alıyım bide şu temizliği bitireyim dönücem

***7.TAKIM 443. ETAP***

fatmanurkaya(108.9/108.6/0.3/%0,28)
Naz(63/62.5/0.5/%0,79)
nananais(86.9/86.2/0.7/%0,81)
Shadelima(73.2/72.3/0.9/%1,23)

Tozpembe(79.9/79.7/0.2/%0,25)
mutlu91 (80/79.3/0.7/%0,88)
yeni üye, başlgnç tarihi 25 Kasım, başlangıç kilo 81,1 hedef kilo 58

7.TAKIM ORTALAMASI: %

Oy oy ahum sabah seni habini serpili aklımdan geçirmiştim serpil le sen yazmışsın çok şükür haber aldık.
Oğlum grip olmuştu bana sattı köfte hor fena grip oldum bizimkilere bulaşmasa bari ben çekerim de onlar yaşlı hastalar ağzım yüzüm bağlı geziyorum.
Ahum artık dönün lutfen

Ara ara bakıyorum çok güzel kilolar verilmiş emziren bi arkadas var galiba eve bi gideyim de akşam hem alıntı yapacağım hem tüm geçmişi okuyacağım hemde listemi paylaşırım tekrar kızlar

hos bulduk tabiki elestiri yapin cok sevinirim. inan salatayi oyle seviyorum ki ama oglumdan dolayi yapamiyorum. aslinda salata yerine direk yesillik yiyeym salata yapmak sart degil.

Yaa bu kilolarını gördükçe bir heves ettim anlatamaaamm
İnsallah sende baya vermissin genelde dahada verirmisin canm diyorum ya bn kilo vermiş olarak gitmiyorum iğne ve ilaçların etkisiyle oluşan şişlik indi sadece bnm şimdi başlıyor diyetim inşallah bundan sonrasını kolay verebilirim sizlerinde yardım destek ve uyarilarinizla

hos bulduk tabiki elestiri yapin cok sevinirim. inan salatayi oyle seviyorum ki ama oglumdan dolayi yapamiyorum. aslinda salata yerine direk yesillik yiyeym salata yapmak sart degil.
Sevgili elif şu bir gerçekçi insan yeterki istesin kendine zaman bulur bunu unutma mesela oğlunu uyuyunca saklama kapları var tazeliğini koruyan ona yap dolaba koy nezaman yemek yiyeceksen ozaman çıkar yağla limonla kolay olur.yeterki işte canım tabiki salata yapmasana yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…