İyim exs rakibem. Durmak yok zayıflamaya devamnasılsın eski rakibem yine bomba gibisin maşallah
Ayyy evet ablam ben de artık spor yapmak istiyoruumEvett ben eve geldim, menüler genel olarak güzeldi arada bir kaç cıss olan dışında ama neyse denemedesiniz, adaptasyon süreci diyorum ve birde Cumartesi olunca anlayışla karşılıyorum ama bugün yiyenler, yarın daha daha dikkatli seçsin yemeklerini olur mu kuzular
M Melininannesi15 geçmiş olsun canım bebeğine
koza16 dönüşün muhteşem olacak bakalım gelsin artık şu çarşamba
kvrck ablam valla fenasın he ayrıca bugün menün süper
@Makbule007 kuzum bugün daha iyisin sanırım dağılmış o kara bulutlar
kelebek19 canım her kim öldüyse Allah rahmet eylesin
N Nisaca istersen 3 kilo değil 4 kilo bile verirsin artık bundan sonra gezmek ve cıss yok
N Nana haftasonu sakinliği kuzu bu
@melike06 canım kendine eş arıyormuşsun süper fikir, daha önceden yapıyorduk aslında yine eşleşme yapabiliriz ne dersinperigunlugu
Unuttuğum varsa affedin
Zaten fıstığım menüye dikkat etmeyince anammm içinden bir ben çıkmıyorumAyyy evet ablam ben de artık spor yapmak istiyoruumİsteyince güzel oluyo menülerim bakıcaz bakalım
Haydiiii bakaalıımmmm
Yeniler birbirini kontrol eder ve daha çok katılıp daha çabuk kaynaşırlar, her haftada değiştirin, ikili takımlar halinde yarissinlar.yine eşleşme yapabiliriz ne dersinperigunlugu
arkdaslar suan nobetteyım hastanede ve az önce biri vefat ettı aılesı yakınları aglıyorlar bnde morga yakın calıstıgım yer duyuyorum seslerını Rabbım sabır versın ansız ölüm cok zor ama hayatın bir gercegı cogu zaman unuttugumz Rabbım her an ölüme hazır yaşamayı nasıp etsin bu guzel gunlerımız uzun yıllar sursun beraber ınşallah
slm kızlar iyi akşamlar bugün menüm biraz cıslı sabahtan dışarı çıktık öğle yemeği dışarda yendi akşam dün yapıp sıcak sıcak yemediğim kekin yarım dilimini yedim
bugün kendime cilt bakım ürünleri aldım hem zayıflayıp hemde genç kalmak için göz çevresi kremi bi leke açıcı nemlendirici bi yıkama jeli bi de maske aldım
bu hafta sporumu değiştiriyorum daha doğrusu önümüzdeki üç hafta ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz menülerim de yarın sabahtan itibaren hemen düzene giriyor ya bende bu cumadan sonra hep bi gevşeme oluryor haftasonu anca toparlıyorum yani şu cuma ve haftasonu da diğer günler gibi geçse daha iyi kilo vereceğim
menüm geliyor :
sabah: 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez 1 yumurta domates salatalık roka dereotu 2 zeytin 1 ceviz 3 dilim tam tahıllı ekmek
ara:3 kuru kayısı
öğlen: yarım lavaşa ciğer dürümayran salata
ara: 10 badem
akşam: filiz aşı yemeği(kurutulmuş asma yaprağı bulgur ve soğan ve tahinle yapılan yöresel bi yemek ama sağlıklı)2 dilim tam tahıllı ekmek 1 kase yoğurt yarım dilim kek
ara: 1cennet hurması 1 bardak süt
spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz
su: 3 lt
Yeme kuzum kıskanıyorlar onlar bizi
Hain domdom sen o çıtır baklavaları alıp gelirsen
Ben de çıtır olunca yedirmem kendimi dedim
bende yazayım menüm
SABAH: 2 haşlanmış yumurta cok az maydanoz 50 gr kdar yagsız tulum peynır
2 küçük bardak şekersiz çay
ÖĞLE : 1bardak sogan suyu 1 kepce cok sulu sebze yemegı ( ıkı mınık parca tavuk gogsu domates bıber sogan yedım ve patates bezelye vardı ama onları yemedım zaten pişmemiştı:)
1 küçük tabak salata sonrasında 1 maden suyu
ARA: 1 elma
AKŞAM: yarım ayva ama henuz bıtırmedım. 2 kaşık yogurt ve 1 kucuk kutu süt
Spor: işte oldugum için bol bol merdıven ınıp cıktım boş oldugum azmnlardada yurudum hastane ıcınde:)
SU : 2.5 bıttı yatmaya 3 olur
Menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt (1 tk tarçın)
30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 yumurta-2 domates ile menemen, 3 dlm kızarmış tb ekmeği, 2 dlm peynir ve yeşil çay.
Ara; 8 badem, sade türk kahvesi.
Öğlen; 6 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık ve kırmızı lahana salatası.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt.
Akşam; 1 yoğurt çorbası, 6 yk karnabahar yemeği, 1 dlm tb ekmeği ve salata.
Ara; ½ nar ve 2 yk yoğurt.
Su 2.5 lt su.
iyi geceler sevgili takımım yoğun birgünün ardından ancak gelebildim dişarda olduğum için sağlıklı bir şeyler bulamayınca olanları yemektense hiç yememeyi tercih ettim
ve bir antepli olarak antep baklavasına hayır deyip 1 ısırık aldım üstelikte regliyim çok zordu ama çok şükür atlattım
menümümü veriyorum
SABAH
1 parça simit 1 küçük parça ekmek
1 hş yumurta
5 zeytin
peynir
domates
ÖĞLE VEAKŞAM malasef yok
ARA
biraz çerez
20 dk civarı yürüyüş2.5 lt civarı su
herkese hayırlı akşamlar
Ayyyy bi oynayasim var sorma beni de cagirsaydin keşkemMenü zamanı,
Sabah: 2 dlm tam buğday ekmeği arasına 1 kk peynir (avuçiçi kadar bile değildi)+ 3 zeytin+3 çeri dmates+1 salatalık
Öğlen: 4 ymk kaşığı kapuska+1 kase yogurt+1 avuç kadar fıstık
Akşam: 1 yumruk kadar karnabahar haşlaması+1 kase yogurt+salata
Su: 2.5 lt geçmiştir
Spor: Bugün yok ama halay çektim, çiftetelli oynadım
Kızlar evde ne tur egzersizler yapıyorsunuz.bnm için çok sıkıcı oluyor da hep aynı hep ayni
Bulgur pilavindan dolayimi dedin?karbonhidratı biraz fazla olmuş gibi geldi bana ama
İyim exs rakibem. Durmak yok zayıflamaya devambakalım periliceden önce mezun olmaya çalışıyorum
Sen ne yapiyon ablam, nasıl gidiyor, aile, diyet..
Bulgur pilavindan dolayimi dedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?