- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
eweeet sira benim muhtesem menumde
sabah:
2dilim suzme peynir. 2 zeytin bir duble cay rek sekerli
ara öğün : 2 mmandalina ve badem
öğlen :
cisssspeynirli börek
akşam :
etli taze fasulye 2dilim ekmek 1bardak tarcinli süt mandalina 1.5lt su spor olarak akşama kadar oğlumu kucagimda gezdirdimbirde ceviz buyuklugunde peynir helvasi
Süper olmuş canımmperigunlugu nasıl menüm canım:)
Düzen oturtmak çok önemli. Bende onu yapmaya çalıştım. Başta ölçü ile yemek gorunce azcik göründü gözüme ama tabaklarım doluyor hepMaşallah yaa gene çok güzel bir menü. Kiskaniyo rum valla.
Perikiçe, periliçe, periliçe.. Hani örnek menü? Hani ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider sözümüz? Aeben ablaya beni ornek al derken bu menüyü mü kast etmiştinBende yazayım menümü pek olmadı gündüz ama akşam dengeledim sayılır
Sabah:
Kalkar kalkmaz geceden bir bardak suya koyduğum 4 kuru kayısı yedim ve suyu içtim.
Eki Görüntüle 1715781 Bunlardan yaptım ama netten bulduğum resim bu, daha ufak halk ekmeklere
2 tane ekmek içi yumurta (yukardaki)
bir parça peynir 4 5 zeytin
domates, salatalık
işte biiirr cııss burdaki azıcık patates kızartması
Öğle:
1 tabak etli kurufasulye
yarım simit
Akşam:
ee cıs yemişim düzeltmek lazım :))) 2 mandalina 1 elma
2 lt su içtim. 1 saat yürüyüş yaptım. karışık bitki çayımı içeceğimve su içtiğim şişenin içine çubuk tarçın koydum artık öyle içiyorum
Eee o benim şimdiki menüyü perşembe örnek almış ya zaten gerçi yazmadı bileDüzen oturtmak çok önemli. Bende onu yapmaya çalıştım. Başta ölçü ile yemek gorunce azcik göründü gözüme ama tabaklarım doluyor hep
Perikiçe, periliçe, periliçe.. Hani örnek menü? Hani ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider sözümüz? Aeben ablaya beni ornek al derken bu menüyü mü kast etmiştin
Kahvaltın zayıf diyeceğim ama ortada bir kahvaltı göremedim yahu. Canimcim kaç kiloydun sen?eweeet sira benim muhtesem menumde
sabah:
2dilim suzme peynir. 2 zeytin bir duble cay rek sekerli
ara öğün : 2 mmandalina ve badem
öğlen :
cisssspeynirli börek
akşam :
etli taze fasulye 2dilim ekmek 1bardak tarcinli süt mandalina 1.5lt su spor olarak akşama kadar oğlumu kucagimda gezdirdimbirde ceviz buyuklugunde peynir helvasi
olmuşş olmuuuşşşSabah
1 haslanmis yumurta
Kibrit kutusukadar peynir
3 zeytin
Domates salatalik nane dereotu
3dilim kepek ekmek
Ara
Mandalina 1 tane
Ögle
Karnabahar haşlaması üzerine yogurt
Ara
Zencefilli kabuk tarçınlı şekersiz çay
Akşam
Balık buğulama
Salata
1 dilim kepek ekmek
Bu sefer oldu galiba okeyto
3 litre su
Yarim saat yürüyüş ve gün boyu oglusla dans dans dans
ya yemek yemege firsst bulamayinca borekle gecistirdim malesef. bir daha olmaz perilicemSuyun az olmuş, peynirli börek şekerli çay oof offf
Suyun az olmuş, peynirli börek şekerli çay oof offf
Allahim bugünleri de görebilecek miydimolmuşş olmuuuşşş
İşte ornek kaptanimizEee o benim şimdiki menüyü perşembe örnek almış ya zaten gerçi yazmadı bile
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın
Üç gün boyunca fazladan , yarım saat sporkabul kaybedenin cezası ne olsun
ya yemek yemege firsst bulamayinca borekle gecistirdim malesef. bir daha olmaz perilicem
Allahim bugünleri de görebilecek miydim
Olmuş dedi bana olmuusss
Kendini düşünmez olur muuu yaaaaİşte ornek kaptanimizkendini dusunmez hep üyeleri zayiflasin, ideal kilolarına ulassin ister
aslında mantıken eşin doğru diyor mevsimi olmadığı için haliyle yarardan çok zararı vardırkizlar ya bu mevsimde domates salatalik zararli degil mi. benim canim cok istio esim almiuor bir türlü mevsim sebzesi olmadigi icin
Aynen, bizde çok almıyoruz.. Her şey mevsiminde...kizlar ya bu mevsimde domates salatalik zararli degil mi. benim canim cok istio esim almiuor bir türlü mevsim sebzesi olmadigi icin
Kk da okuduğum bir başarı öyküsüü ama gerilerde kalmıştı canıım dur bakayım bi bulunca eklerimcanımcım hangi yazıymışşş oooo bizimle de paylaşabilir misin kii :)
Ben çeri domatesin azıcık büyüğünü alıyorum marketten. İçinde çok güzel, tadida. Hem haftalarca kalıp bozulmayanlardan değil. Yani anca dolapta 1 hafta dayanıyor.kizlar ya bu mevsimde domates salatalik zararli degil mi. benim canim cok istio esim almiuor bir türlü mevsim sebzesi olmadigi icin
Kuzucum önceden yemekle duygusal açlığı bastırıp, sinirli üzgün anımızda yemeğe sarılıyorduk. Şimdi yemek seçim dışı kaldığı için olaylar üstüne üstüne gelir. Diyete başlarsın önünde cıss lar uçuşur. Bir nevi murphy kanunları işleme başlar. Ama geçicek hepsi sadece çok uzun süre aç kalmaHayat siniyor mu nedir , su diyete basladim hersey aksi gidiyo, is ask , bu nedir yaa
Oglen corba ictim , yogurtlu ispanak yedim bu arada :)
Yaa kuzu bana nişan pastası falan vız gelir artık, aylar sonrasından hayır demeyi ve irademe sahip çıkmayı öğrendimbol kmaalori yakmalar nişan pastasına dikkatttt
Bende yazayım menümü pek olmadı gündüz ama akşam dengeledim sayılır
Sabah:
Kalkar kalkmaz geceden bir bardak suya koyduğum 4 kuru kayısı yedim ve suyu içtim.
Eki Görüntüle 1715781 Bunlardan yaptım ama netten bulduğum resim bu, daha ufak halk ekmeklere
2 tane ekmek içi yumurta (yukardaki)
bir parça peynir 4 5 zeytin
domates, salatalık
işte biiirr cııss burdaki azıcık patates kızartması
Öğle:
1 tabak etli kurufasulye
yarım simit
Akşam:
ee cıs yemişim düzeltmek lazım :))) 2 mandalina 1 elma
2 lt su içtim. 1 saat yürüyüş yaptım. karışık bitki çayımı içeceğimve su içtiğim şişenin içine çubuk tarçın koydum artık öyle içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?