Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Suyun az olmuş, peynirli börek şekerli çay oof offf

Maşallah yaa gene çok güzel bir menü. Kiskaniyo rum valla.
Düzen oturtmak çok önemli. Bende onu yapmaya çalıştım. Başta ölçü ile yemek gorunce azcik göründü gözüme ama tabaklarım doluyor hep

Perikiçe, periliçe, periliçe.. Hani örnek menü? Hani ön tekerlek nereye giderse arka tekerlekte oraya gider sözümüz? Aeben ablaya beni ornek al derken bu menüyü mü kast etmiştin

Eee o benim şimdiki menüyü perşembe örnek almış ya zaten gerçi yazmadı bile
Dediğimi yapın yaptığımı yapmayın

Sabah
1 haslanmis yumurta
Kibrit kutusukadar peynir
3 zeytin
Domates salatalik nane dereotu
3dilim kepek ekmek

Ara
Mandalina 1 tane

Ögle
Karnabahar haşlaması üzerine yogurt

Ara
Zencefilli kabuk tarçınlı şekersiz çay

Akşam
Balık buğulama
Salata
1 dilim kepek ekmek

Bu sefer oldu galiba okeyto

3 litre su
Yarim saat yürüyüş ve gün boyu oglusla dans dans dans

Kahvaltın zayıf diyeceğim ama ortada bir kahvaltı göremedim yahu. Canimcim kaç kiloydun sen?

olmuşş olmuuuşşş

ya yemek yemege firsst bulamayinca borekle gecistirdim malesef. bir daha olmaz perilicem

Allahim bugünleri de görebilecek miydim
Olmuş dedi bana olmuusss
ayy koptum kıız bu lafına
İşte ornek kaptanimiz kendini dusunmez hep üyeleri zayiflasin, ideal kilolarına ulassin ister
Kendini düşünmez olur muuu yaaaa ama arada böyle jest veriyo kendine çünkü yarın sınavı var

kizlar ya bu mevsimde domates salatalik zararli degil mi. benim canim cok istio esim almiuor bir türlü mevsim sebzesi olmadigi icin
Ben çeri domatesin azıcık büyüğünü alıyorum marketten. İçinde çok güzel, tadida. Hem haftalarca kalıp bozulmayanlardan değil. Yani anca dolapta 1 hafta dayanıyor.

Hayat siniyor mu nedir , su diyete basladim hersey aksi gidiyo, is ask , bu nedir yaa
Oglen corba ictim , yogurtlu ispanak yedim bu arada :)
Kuzucum önceden yemekle duygusal açlığı bastırıp, sinirli üzgün anımızda yemeğe sarılıyorduk. Şimdi yemek seçim dışı kaldığı için olaylar üstüne üstüne gelir. Diyete başlarsın önünde cıss lar uçuşur. Bir nevi murphy kanunları işleme başlar. Ama geçicek hepsi sadece çok uzun süre aç kalma
bol kmaalori yakmalar nişan pastasına dikkatttt
Yaa kuzu bana nişan pastası falan vız gelir artık, aylar sonrasından hayır demeyi ve irademe sahip çıkmayı öğrendim pasta tabağını elime bile almadım

Bir sürü cıss lı menü vardı yorum yapmadım ama bu ne ya !! Yarın sınavının olması bahanen olamaz. Sana yapmak istediği --> 1 saat yürüyüş de kurtarmaz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…