Antepia27 hocam idolümsün
Yapar o bazen beni bile unutuyorBallı tuzun bizi terketti
eve yardimci alsan ve esinin hassas olduhu konulara dikkat etsen yardimciyla beraber aslinda ayrilmana gerek kalmaz ki.Değerli grup arkadaşlarım. Dünden beri çok kötüyüm çok zor zamanlar geçiriyorum. Eşim pilot ve haftasonu evdeydi ancak ben çok yoğun çalıştığımdan dolayı evin düzeni biraz kaçık. O da çok titiz olduğundan çok mutsuz olduğunu söyledi. Ve işi bırakırsam daha mutlu olabileceğini de söyledi. 2 gecedir uyku uyumuyorum. Bu sene yeni terfi alıp özel bir okulda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Ama çok mutsuz oldum şuan çok karamsarım. O yüzden birkaçgündür yokum ve sanırım biraz izninizi isteyeceğim. Bir kaç gün olmayabilirim. Sevgiyle kalın. Dua edin.
Estağfurullah şaka yaptım sadece.Menulerine hiç bakmadım. Psikopat misin demek sen.beni de yapsana..Ahaha abla işte siz kilo verince ben arada kaynayacağım
Vallahi hava atmıyorum sadece açıklama ihtiyacı hissettim. Sonra bunlar çok az yiyor deyip, sizin yedikleriniz fazla görünmesin diyeAzcık psikopatta olabilirim.
kendimi merak ediyorum valla
masallah yaa darisi hepimizecanlarım 17 hazirandaki başlangiç kilom 137.7 idi yani yazın başından beri çok şükür yaklaşık 30 kilo oldu 128 deneme süremin bitim listeye girdiğim kilo o kiloya kadar 3 kilo kendim 6 kiloda takımımdaki deneme süresinde verdim 10 kiloyuda daha önce vermiştim yaklaşık en kilolu halimden 40 kilo eksiğim gerçekten bir rüyada gibiyim çok teşekkürler darısı başınıza bizimde devam edebilmemize tekrar teşekkürler
En hayırlı zamanda da mezun olursun inşallah , takım arkadaşım...canlarım 17 hazirandaki başlangiç kilom 137.7 idi yani yazın başından beri çok şükür yaklaşık 30 kilo oldu 128 deneme süremin bitim listeye girdiğim kilo o kiloya kadar 3 kilo kendim 6 kiloda takımımdaki deneme süresinde verdim 10 kiloyuda daha önce vermiştim yaklaşık en kilolu halimden 40 kilo eksiğim gerçekten bir rüyada gibiyim çok teşekkürler darısı başınıza bizimde devam edebilmemize tekrar teşekkürler
Vuuuuu harikaaaaaaaaaayAA KIZLAR dayanamicam söyleyeceğim,
sabah kahvaltıdn sonra tartıldım ben, cuma günü 91 dim şu an tok karnına 89.5 im
Çok iddialıyım çoookk
Yok canım alınmam zatenEstağfurullah şaka yaptım sadece.Menulerine hiç bakmadım. Psikopat misin demek sen.beni de yapsana..
Neden olmasın canikom...Vuuuuu harikaaaaaaaaaa
Haydiiii bakalımmmmm akrep kaptanımm heyecanla bekliyorumm
Acaba önümüzdeki haftada takımlar arası mı yarışsak ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?