Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hanımlar yaa aklım sizde kalıyor valla ne güzel kaynatıyorsunuz Ama işim çok yoğun sözde pc başındayım ama bakabiliyor muyum hayır

Antepia27 canım sen 20 kilo vermişsin, bu nasıl bir başarı, nazar değmesin canım , helal olsun

canlarım 17 hazirandaki başlangiç kilom 137.7 idi yani yazın başından beri çok şükür yaklaşık 30 kilo oldu 128 deneme süremin bitim listeye girdiğim kilo o kiloya kadar 3 kilo kendim 6 kiloda takımımdaki deneme süresinde verdim 10 kiloyuda daha önce vermiştim yaklaşık en kilolu halimden 40 kilo eksiğim gerçekten bir rüyada gibiyim çok teşekkürler darısı başınıza bizimde devam edebilmemize tekrar teşekkürler

eve yardimci alsan ve esinin hassas olduhu konulara dikkat etsen yardimciyla beraber aslinda ayrilmana gerek kalmaz ki.

Estağfurullah şaka yaptım sadece.Menulerine hiç bakmadım. Psikopat misin demek sen.beni de yapsana..

masallah yaa darisi hepimize

En hayırlı zamanda da mezun olursun inşallah , takım arkadaşım...

Estağfurullah şaka yaptım sadece.Menulerine hiç bakmadım. Psikopat misin demek sen.beni de yapsana..
Yok canım alınmam zaten Kendime kilo konusunda takıntı yaptığım için işkence ediyorum sen ben gibi olma ya, Kilomuz ne olursa olsun önce kendimizi sevmeliyiz. Kabullenmeliyiz sonra zaten kilo vermek çok daha kolaylaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…