Valla yok canım bnde yazıyorum ama kimse yazmiyorYok mu kimseler huu
Valla ben zırt pırt tartılıyorum. Kaç gündür o kadar mutluyumkikendimi merak ediyorum valla
baskül bozuk yoksa zirt pirt çıkardımsimdi meraktan catlicam cumaya kadar tartinmicam ama.
Yemek yapıyorum, eşim, kızım gelir şimdi. Onlara makarna yapıyorum kendimede çorbaNasilsiniz arkadaşlar
Herkesin ölçüsü farklıdır ama 1 tabak yiyebilirsin. Buda 8 ile 6 yk arasında değişirArkadaşlar cook aciktim esim hala gelmedi ymk için onu bekliyorum sebze yemeklerinden ne kdr yiyebiliyorduk aksamlari
Akşama yavaş yavaş toplanırlar. Herkes benim gibi evde oturmuyorValla yok canım bnde yazıyorum ama kimse yazmiyor
Bugün bende evdeydim canım biraz karnibahar ve bamya var ikisinden de yemk istiyorum ondan sordumAkşama yavaş yavaş toplanırlar. Herkes benim gibi evde oturmuyor
4 er yk ye ikisinden de.Bugün bende evdeydim canım biraz karnibahar ve bamya var ikisinden de yemk istiyorum ondan sordum
Tamam canım ama zaten karnibahar okdr yok bile3 tane küçük prca haşlaması üstüne yogurt4 er yk ye ikisinden de.
bende en iyisi hemen bir baskül alayim:)Valla ben zırt pırt tartılıyorum. Kaç gündür o kadar mutluyumki
Nasilsiniz arkadaşlar
fatmanurkaya(128.3 /127.3 /1/%0.78) yeni üye Başlangıç tarihi 25 Haziran, başlangıç kilo: 134.4,hedef kilo: 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?