Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız takım arkadaşım. Sen çok yaşa emi.ne guldurdun beni.okocana da ayrıca teessufleryani.gorecek onlar bizi sen merak etme.

günaydın fındık fıstıklaar
perigunlugu bebeğim sabah spor yaparım diye kalktım ama burnum falan tıkları zor nefes alıyorum aşırı imkansız şu an
bu hafta iyileşicem nasıl olsa , sonra bomba gibi bir spor programım olcak bak sana söz leylaykımm

Ama kaptanım haftanın 1 gününü boş geçmek gerekmiyomuydu ben öyle biliyodum
Çok ağır sporlardan bahsetmiyorum zaten canım ben bile ilk başladığımdan beri sadece 1 ay spor salonuna gitmiştim gerisi hep yürüyüşle verdim 15 - 20 dk yürümek bile yeterli bence.
Hadi bakalımmm sabırsızlıkla bekliyorum bu hafta biz birinci olmalıyııızz

ayyy çok zor bir durum canım eşin biraz da seni düşünmeli ama bence

Günaydın herkese hayırlı yeni bi hafta geçirelim

güzel kilo vermişsiin selincim tebrik ettim

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR SEVGİLİ TAKIMIM BOL EKSİLİ BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH

AAAMİİİNN

ahahaha o nedir yaa
kız ben de bi ara kilo vermiştim 72 e falan inmiştim 3 sene oluyor, o zaman görüştüğüm bir çocuk vardı, bana dedi ki ' bak sayemde eridin kadına benzedin ' dedi, ayrıldım bende tabi , sonra da yine kilo aldım

Aileni durumunu bir sen biliyorsun burada bana yorum yapmak düşmez en dogru karari sen vereceksindir
Ama surda bir muhabbetimiz var o yuzden kendimde de birkac yorum yapma hakkimi kullanmak istiyorum izninle
Şimdi kuzucum ben çalışmiyorum eşim doktor önceleri çalişiyordum düşüklerim olunca eşim ayrilmami istedi durumumuz iyi çalişma evde yemek pişsin ev temiz olsun dinlen dedi kabul ettim
Ama köpekler gibi pişmanim ev temiz yemek var ama ben de ne özgüven kaldi ne sinir ne stres
Şuan ne mi yapiyorum senin evine de sana da başlarim dedim tabi içimden
Ders calismaya basladim ev daginik mi evet daginik ama temiz temizlikle daginiklik ayni sey degil daginik olabilir ama temiz
Bazen yemek yapmiyor muyum evet yapmiyorum
Gecen esim dedi ki bu ne hal bütün gün evdesin
Dedim ki birak ben karin olayim sen durumun iyiyse eve bi yardimci al ben de rahatliyim hiç kusura bakma ben kendi ayaklarimin üzerinde durucam

senin mesleğin nedir cnm

Vicdansiz selin yaktin I Iremoz02 la beni hain kasimpatiymis hih
Ahaha abla işte siz kilo verince ben arada kaynayacağım

Dimi yaa.benim hedefim sen gibi olmak selin. Sen daha ne diyet yapıp da hava atıyorsun bize.
Vallahi hava atmıyorum sadece açıklama ihtiyacı hissettim. Sonra bunlar çok az yiyor deyip, sizin yedikleriniz fazla görünmesin diye Azcık psikopatta olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…