Bende iyim sukur abla zayıfladıkça daha mutlu oluyorumiyiyiz cnım hamdolsun sen nasılsın
Ben de menümü yazayım
SABAH 2 tavada yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 1 kase yeşil mercimek çorbası 4 5 kaşık et yemeği ayran
ARA 4 5 tane ceviz
AKŞAM 4 5 tane tavuk köftesi
SU 3 gecer
SPOR ebru Şallı hüsran la sonuçlandı yarım saat kondisyon bisiklet i ne biniyorum şimdi.
Selam kızlar. Ben de araniza katılmak istiyorum yeniden yeniden diyorum çünkü eskiden de bir dönem yarismistim burada aeben ablam ile de yıllardır monti topiginde yazisiyoruz
Deneme haftasından sonra listeye girebilirum inşallah
Al al ... Ben kilomu eksik görünce çok mutlu oluyorum.bende en iyisi hemen bir baskül alayim:)
ya ben olsam hergün yazardim@perigunlugu canım sen listedeki başlangıç kilomu değiştirde biraz daha sevineyim burda buldum başlangıç kilomu
kızlar meni kınamayın görmemiş bir kilo vermiş gibioldum ama ne yapayım bu konuda çok mutluyum
Kahvaltı güzel. Ama istersen kızarmış ekmek olarak tüketebilirsin. Gi düşüyor o zaman.merhaba güzeller
uyanınca: 3 kuru kayısı 2 ceviz suya ısladım
sabah: 1 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk tahin pekmez roka dereotu domates turp 3 dilim tt ekmek
ara: yok
öğlen: 4 yk kabak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata
ara: 10 antep fıstığı
akşam: 6 yk kabak yemeği 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 dilim tt ekmek 2 bardak ayran salata
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt
spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz
su: 3 lt
canlarım 17 hazirandaki başlangiç kilom 137.7 idi yani yazın başından beri çok şükür yaklaşık 30 kilo oldu 128 deneme süremin bitim listeye girdiğim kilo o kiloya kadar 3 kilo kendim 6 kiloda takımımdaki deneme süresinde verdim 10 kiloyuda daha önce vermiştim yaklaşık en kilolu halimden 40 kilo eksiğim gerçekten bir rüyada gibiyim çok teşekkürler darısı başınıza bizimde devam edebilmemize tekrar teşekkürler
Canım benim sadece 1 öğün proteine yüklenme. Öğlen ictigin sütü ilk aran olan 6 badem ile birlikte tüketebilirsin. Akşamdan sonra saat 8-9 gibi süt yada yoğurt tuketirsen daha rahat uyursun ve sen uyusan bile vücudun yağ yakmaya devam edermenümü yaziyorum
sabah:
1 yumurta, 2 dilim peynir, 2dilim ekmek, 3 zeytin
ara:
6 badem
öğlen :
yemek yoktu bende 1 bardak süt, 1 kase yogurt(tarcinli), 2dilim ekmek, komsuda gün vardi yarim kekbir sigara böreği
akşam :
yarim tabak makarna ve 1 kase yogurt, turp yarim ayva
3litre su, birazdan spor yapicam ve ihlamur icecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?