Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkese hayırlı akşamlar menümü veriyorum
SABAH
2 dlm tam buğ ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates
ARA
5 Fındık
1 elma
ÖĞLE
Ton balıklı salata
ayran 1 küçüçük su böreği
AKŞAM
Közlenmiş patlıcanla yapılan bir yemek söğürme
ayran salata
2.5 lt civarı su 40 dk civarı yürüyüş hayırlı akşamlar

Ben de menümü yazayım
SABAH 2 tavada yumurta 2 dilim suzme peynir 3 zeytin
ARA 1 fincan yeşil çay
ÖĞLE 1 kase yeşil mercimek çorbası 4 5 kaşık et yemeği ayran
ARA 4 5 tane ceviz
AKŞAM 4 5 tane tavuk köftesi
SU 3 gecer
SPOR ebru Şallı hüsran la sonuçlandı yarım saat kondisyon bisiklet i ne biniyorum şimdi.

hocam hiç sebze yeşillik salata yememişssin mesela akşam köfterin yanına çok yakışırdı salata ve ayran afiyet olsun

canım hoşgeldin kaptanımızda uygun örürse neden olmasın

SÜMBÜLLER NERDESİNİZ HANIMLAR MENÜLERİNİZİ GEÇ VERMEYİNDE Bİ BAKALIM CUMANIN GELİŞİ MENÜLERDEN BELLİ OLUR

Menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
Sabah 30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm beyaz peynir, 2 ceviz, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; ½ muz ve 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 1 tane közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ muz, 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 parça ızgara tavuk, yeşil salata, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.

Kahvaltı güzel. Ama istersen kızarmış ekmek olarak tüketebilirsin. Gi düşüyor o zaman.
İkinci arada olan 10 a.fıstığının 5 i ni ilk yemedigin arada tüketebilirdin tabi yanlarında 2 yk yoğurt yada 1 çay bardağı süt harika olurdu.
Öğlende akşamda güzel. Ama benden sana tavsiye kuru meyve yiyeceksen ilk yada ikinci arada tercih et.

menümü yaziyorum
sabah:
1 yumurta, 2 dilim peynir, 2dilim ekmek, 3 zeytin

ara:
6 badem

öğlen :
yemek yoktu bende 1 bardak süt, 1 kase yogurt(tarcinli), 2dilim ekmek, komsuda gün vardi yarim kek bir sigara böreği

akşam :
yarim tabak makarna ve 1 kase yogurt, turp yarim ayva

3litre su, birazdan spor yapicam ve ihlamur icecem

Eveett. Bende yazayım menümü .

Kalkınca bir elma
Sabah; 2 yumurtayla peynirli omlet, bîr su bardağı vişne suyu( şekersiz, ev yapımı), 2 dilim tt ekmek

Ara; 1 mandalina, 3 çubuk susamlı kraker
Öğlen yok, kahvaltıyı geç yapmıştım

Akşam; 2 kepçe yayla çorbası, 2 dilim ekmek, salata

Su; 1,5 l. Yatana kadar 2 olur
Spor; 30 dk. Basit egzersiz

ya benim grup arkadaslarim yok hic piyasada. en bastan yenik durumdayiz iyi mi. bu arada kizlar ne marka baskül kullaniyorsunuz. ben vestel aldim bozuldu. sanirim kiloma dayanamdi

sümbüllerin birtanesi on numara beş yıldızsın :)

Canım benim sadece 1 öğün proteine yüklenme. Öğlen ictigin sütü ilk aran olan 6 badem ile birlikte tüketebilirsin. Akşamdan sonra saat 8-9 gibi süt yada yoğurt tuketirsen daha rahat uyursun ve sen uyusan bile vücudun yağ yakmaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…