Perşembe1800
hangi gün canim
Persembe1800
hangi gün canim
tmm almaknistiyordum. kaliteli mi acabaPersembe
İnşallah. Benimki gırgırına, iyi motive ediyor o ayrı. Hepimiz verelim fazlalıkları,canım menün güzel olmuş aman cumaya kadar dikkat edelim diğer çiçekler sümbüllerin rüzgarında kalıp iyice tutunsunlar savrulmamak için
canım men arzum kullanıyorum nazar değmesin menim gibi şişman hatuna iyi dayandı birde heraklıma estikçe tartılırım
canım biraz alıştım birazda fındık fıstık kuru kayısı hurma kuru incir ile atlatmaya çalışıyorum tatlı ihtiyaçımı
bir ara canım tatlı çektiğimde burdaki arkadaşlar dedi incirin içine ceviz koyup kakaoya bulamıştım baklava yesem bukadar lezzetli olmazdı herhalde
canım menün güzel kutlarım
canım takım olarak olalım inşallah sizinle eşleştiğime çok mutlu oldum yarın bugünden daha iyi olmak dileğiyle sevgiler
Arkadaşım geçen yıl aldı memnun du inşaallah iyidir bende aldiricam.tmm almaknistiyordum. kaliteli mi acaba
Arkadaşım geçen yıl aldı memnun du inşaallah iyidir bende aldiricam.
fiyatini bilio musunArkadaşım geçen yıl aldı memnun du inşaallah iyidir bende aldiricam.
22.5 cnmfiyatini bilio musun
Bende mayıs gibi gelmişti o zaman almıştım. 19.90 dı. Duruyor hala kullanmıyorum. İçinde kol çalıştıran lastik var biraz eni geniş onun dışında daha yapamiyorum, kilomdan ötürü kendimi sakatlarim diye korktugum için , 70 lere dusersem sıkılaştırmak için yapacağım.fiyatini bilio musun
Ayy abla çok mutlu oldum söylediğin için Allah razı olsun vallaKızlar bu hafta A101 e plates seti geliyor haberiniz olsun fiyatı da uygun
Amin cnm hepumuzden inşaallah. Sabah erken gidin ama marketin onu sıra oluyor genelde böyle özel ucuz şeyler geldiğinde. Kalmaya bilirAyy abla çok mutlu oldum söylediğin için Allah razı olsun vallaİnşallah bitmez de anneme aldırırım Bir de ağda seti de geliyomuş ısıtıcı makinesi falan ona da çok sevindim
Ben okuldayım abla evde olsam ohoo sabahın köründe gider en önde dururum da artık annem alıcak benim içinAmin cnm hepumuzden inşaallah. Sabah erken gidin ama marketin onu sıra oluyor genelde böyle özel ucuz şeyler geldiğinde. Kalmaya bilir
Öyle ablası. Kaç yasindasinBen okuldayım abla evde olsam ohoo sabahın köründe gider en önde dururum da artık annem alıcak benim içinKısmet yaa ay bulurum inşallah cidden çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?