merhaba güzeller
uyanınca: 3 kuru kayısı 2 ceviz suya ısladım
sabah: 1 kk örgü peynir 1 haşlanmış yumurta 1 tk tahin pekmez roka dereotu domates turp 3 dilim tt ekmek
ara: yok
öğlen: 4 yk kabak yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek salata
ara: 10 antep fıstığı
akşam: 6 yk kabak yemeği 2 köfte kadar tavuk göğsü 2 dilim tt ekmek 2 bardak ayran salata
ara: 20 gr kuru üzüm 1 portakal 1 bardak süt
spor: ebru şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtuluyoruz
su: 3 lt
Menüm
Sabah kalkınca 2 yk yoğurt.
Sabah 30 dakika tempolu yürüyüş.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 dlm beyaz peynir, 2 ceviz, 2 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Ara; ½ muz ve 1 çay bardağı süt.
Öğlen; 1 tane közlenmiş patlıcan, 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; ½ muz, 6 fındık ve sade kahve.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 3 parça ızgara tavuk, yeşil salata, 1 dlm tb ekmeği.
Ara; 2 yk yoğurt.
Su; 2.5 lt.
Bu arada yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, emin olun burda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz
Mutlum olur öyle nışanlılıktada evliliktede tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir , üzülmeGünaydın hanımlar,
Bugün hepimiz için çok mutlu bi gün olsun inş. Burda sizlerle moralim düzeliyor, iyi ki varsınız bana da enerji veriyosunuz
günaydın cnm hersey düzelir merak etme olur düğün arifesinde böyle şeylerGünaydın hanımlar,
Bugün hepimiz için çok mutlu bi gün olsun inş. Burda sizlerle moralim düzeliyor, iyi ki varsınız bana da enerji veriyosunuz
Evet banuşum buraya ve peri gestaposunun özeline yollabayanlar bu baştaki , formu doldurmam mı gerekiyor?
Mutlum olur öyle nışanlılıktada evliliktede tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir , üzülme
Yeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:MASUMM
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 70,8
HEDEF KİLONUZ:58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DİYETLERDE İSTİKRARSIZLIK VE SÜREKLİLİGİ SAGLAYAMAMA
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:GÜZEL GİYİNMEK, POLİKİSTİKOVERİMİ DÜZENDE TUTMAK VE DÜZENLİ REGLİ OLMAK :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 YAŞINDA,12YILLIK EVLİİYM 8 YAŞINDA İKİ TANE KÜÇÜK ERKEGİN ANNESİYİM, ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİ ASİSTANLIGI YAPMAKTAYIM,
ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ VE HAFTA SONU EVDEYİM , DİYET YAPMA AÇISINDAN SAATLERDE ÖNEMLİÇÜNKÜ, 2010 YILINDA 98 KİLODAN 64KİLOYA KADAR İNMİŞ BULUNMAKTAYIM, VERDİGİM KİLONUN 10 KİLOSUNU TEKRAR ALDIM VE ALDIGIM 10KİLO İLE BİRLİKTE KALAN KİLOLLARIMIDA ŞUTLAMAK İSTİYORUM...
Ooo süpersin masumcum, çok iyi kilo vermişsin, o zaman ne yeyip içtiysen şimdi de öyle yapBiz senin yanındayız.
Hoşgeldiniz zaten ne zaman buralardan uzaklasirsak hemen geri do uyar o kilolar inşallah verene kadar burda verdikten sonra da koruma topigine geceriz hep birlikteteşekürler cnm , aeben ablamın destegide çok olmuştur zamanında
şimdiide o hep diyordu takıma gel diye zamanı şimdi iöiş demekki .
eski irade ve istikrarımı saglarsam herşey güzel olucak..
bende burdayım cnm hep
İyi geceler İdolüm Fatmanur
İnşallah. Benimki gırgırına, iyi motive ediyor o ayrı. Hepimiz verelim fazlalıkları,
Sağlıklı ve güzel olacağımız kilolara kavuşalım
iyi nöbetler canım
Hoşgeldiniz zaten ne zaman buralardan uzaklasirsak hemen geri do uyar o kilolar inşallah verene kadar burda verdikten sonra da koruma topigine geceriz hep birlikte
Beni takibinden bir iki gün bıraktın gittim @akrep33 'e rakip oldum fazla mı gaza geldim nedirPeri cadısı takibindeyim ben saldın diye seni unuttum sanma 65 yarışımız devam etmekte gestapooo
Tekrardan hoşgeldin canımYeni üyelerin katılım formu.
ADINIZ:MASUMM
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 70,8
HEDEF KİLONUZ:58
KİLO ALMA NEDENİNİZ: DİYETLERDE İSTİKRARSIZLIK VE SÜREKLİLİGİ SAGLAYAMAMA
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:GÜZEL GİYİNMEK, POLİKİSTİKOVERİMİ DÜZENDE TUTMAK VE DÜZENLİ REGLİ OLMAK :)
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 YAŞINDA,12YILLIK EVLİİYM 8 YAŞINDA İKİ TANE KÜÇÜK ERKEGİN ANNESİYİM, ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİ ASİSTANLIGI YAPMAKTAYIM,
ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ VE HAFTA SONU EVDEYİM , DİYET YAPMA AÇISINDAN SAATLERDE ÖNEMLİÇÜNKÜ, 2010 YILINDA 98 KİLODAN 64KİLOYA KADAR İNMİŞ BULUNMAKTAYIM, VERDİGİM KİLONUN 10 KİLOSUNU TEKRAR ALDIM VE ALDIGIM 10KİLO İLE BİRLİKTE KALAN KİLOLLARIMIDA ŞUTLAMAK İSTİYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?