Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim güzel papatyalarıma da günaydınlar.
Kızlar dün menülerinize yorum yapamadım özür
Makbulecim ve nanacım süpersiniz kuzular Bu hafta inş iddialı bi giriş yapmış oluruz.

Günaydın hanımlar,
Bugün hepimiz için çok mutlu bi gün olsun inş. Burda sizlerle moralim düzeliyor, iyi ki varsınız bana da enerji veriyosunuz
Mutlum olur öyle nışanlılıktada evliliktede tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir , üzülme

Yeni üyelerin katılım formu.

ADINIZ:MASUMM

YAŞINIZ: 32

BOYUNUZ: 162

KİLONUZ: 70,8

HEDEF KİLONUZ:58

KİLO ALMA NEDENİNİZ: DİYETLERDE İSTİKRARSIZLIK VE SÜREKLİLİGİ SAGLAYAMAMA

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:GÜZEL GİYİNMEK, POLİKİSTİKOVERİMİ DÜZENDE TUTMAK VE DÜZENLİ REGLİ OLMAK :)

BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 32 YAŞINDA,12YILLIK EVLİİYM 8 YAŞINDA İKİ TANE KÜÇÜK ERKEGİN ANNESİYİM, ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİ ASİSTANLIGI YAPMAKTAYIM,
ÇALIŞMA SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ VE HAFTA SONU EVDEYİM , DİYET YAPMA AÇISINDAN SAATLERDE ÖNEMLİÇÜNKÜ, 2010 YILINDA 98 KİLODAN 64KİLOYA KADAR İNMİŞ BULUNMAKTAYIM, VERDİGİM KİLONUN 10 KİLOSUNU TEKRAR ALDIM VE ALDIGIM 10KİLO İLE BİRLİKTE KALAN KİLOLLARIMIDA ŞUTLAMAK İSTİYORUM...

Mutlum olur öyle nışanlılıktada evliliktede tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir , üzülme

Dün akşam biraz kötü oldum ablacım ama o da haklı, yakında evlenicez, bu nereye kadar böyle gider dedi... Hep dediğim gibi iyi ki varsınız, sizlerle birlikte bugün çok daha iyiyim şükür ki, konuşmaya da başladık sözde erkekler trip atmaz derler ama trip çekiyorum bugün

Ooo süpersin masumcum, çok iyi kilo vermişsin, o zaman ne yeyip içtiysen şimdi de öyle yap Biz senin yanındayız.

Ooo süpersin masumcum, çok iyi kilo vermişsin, o zaman ne yeyip içtiysen şimdi de öyle yap Biz senin yanındayız.

teşekürler cnm , aeben ablamın destegide çok olmuştur zamanında
şimdiide o hep diyordu takıma gel diye zamanı şimdi iöiş demekki .

eski irade ve istikrarımı saglarsam herşey güzel olucak..
bende burdayım cnm hep

Hoşgeldiniz zaten ne zaman buralardan uzaklasirsak hemen geri do uyar o kilolar inşallah verene kadar burda verdikten sonra da koruma topigine geceriz hep birlikte

Peri cadısı takibindeyim ben saldın diye seni unuttum sanma 65 yarışımız devam etmekte gestapooo
Beni takibinden bir iki gün bıraktın gittim @akrep33 'e rakip oldum fazla mı gaza geldim nedir
Tekrardan hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…