Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

perigunlugu evet canım haklısın, dünkü menüm berbattı. Ama hastaydım, yemek yapamadım . Bu günkü menüm biraz daha iyi sanki .....
Bugünkide pek olmamış aslında yarın daha bir menü ile bekliyorum seni çok geçmiş olsun canım
eneee ne çabuk
kız @kvrck yarın az makarna ye bak cumaya geldik

Henüz listeye girme zamanı gelmeyen arkadaşlarımızda var ama gelenlerde ooohhh listeye giriyoruz hemen diye düşünmesinler menüleri çok çoook önemlii

ya ben sebze bulamiyorum. patlican biber mevsim sebzesi değil ama. yemek dogru mu ki

Bu günkü menüm

Sabah aç karnına limonlu ılık su
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, kkpeynir , 2 dilim tt ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez

Öğlen; domates çorbası( 1 kase), yoğurt( 5 yemek kaşığı )

Ara ; yarım nar, bir mandalina

Akşam; bir kepçe nohutlu un köftesi, salata,

Ara ; 2 bardak limonlu çay

Su ; 2 litreye yakın
Spor; yarım saat yürüyüş

ya o incecik fransız kadınları ne ekmekler yiyolar yaaaa...
yanında şaraplar , yağlı yağlı peynirleer
ama hatunlar ayarını biliyor işte
Abla yaa ben buna inanmıyorum açıkçası. Biz de ne kadar kilolu bayan varsa muhakkak onlarda da var. Kii türkler olarak bizde de çook fit bayanlar var Amaa ne yazık kii Türk kadınları olarak öyle bir yetiştiriliyoruz ki önceliğimiz hiçbir zaman kendimiz olmuyo. Eş, çocuklar, aile, iş bunlar hep bizden önce geliyo ve fedakarlıklarımızın kurbanı oluyoruz Aslında ilk önceliği kendimize versek, kendimiiz mutlu olsak bu güzel enerjimizle çevremizdekilere daha çok yardımcı oluruz.

bende de çıkıyor yaa cilt bakımı diye dünyanın parasını harcadım bissürü bişiler aldıım gene çıkıyor gene çıkıyor
Ay ne olur cilt bakımı deme. Açık tenliyim ve yüzüm yazın mahvoluyor. Aldığım kremler, sabunlar hiç işe yaramıyor. Cildimde kuru ha. 1 hafta kadarda izi kalıyor. Ergenlik zamanı bile yüzümde hiç apse olmadı. Ama 20 den sonra regle zamanı ille de çıkar. Hemde en gorunurde olan yere.

İnşallah ablacııım güzel dileklerin içiin çok teşekkürler Ay inşallah tıpı kazanırım da burası olmasa bile sana numaran var muhakkak yazarım Ay düşüncesi bile çok güzel

benim de öyle işte

İyi akşamlar hanımlar abimin asker Mevlüt'ünü de atlattıktan sonra size menümü verme sırası geldi tabi okadar mis gibi yemekler pişerken diyetimi koruduğum için beni tebrik etmelisiniz
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tambuğday ekmeği
4 zeytin

Öğlen
1 kase haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
1 dilim tambuğday ekmeği

Akşam
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1 saat yürüyüş

ya ben sebze bulamiyorum. patlican biber mevsim sebzesi değil ama. yemek dogru mu ki
cnm valla ben urfada yaşıyorum burda patlıcan ve biberi her mevsim buursun çünkü urfada her öğünde özellikle kahvaltıda közlenmiş patlıcan bber yenir fırından ekmek alanlar yanında patlıcan biber közletir o nedenle genelde fırınların yanında olan markette mutlaka patlıcan biber bulunur ha tabi mevsiminde tüketmek en güzeli sağlıklı olduğunu sanmıyorum bu mevsimde ama bende çok severim

Çok teşekkürler ablam Nasıl mıı ohoo dur sayayım sana Tıp fakültesini kazanıp doktor olabilmek, okulda iyi bir başarı gösterebilmek, karne , annem babam Kısaca geleceğim içiin yapıyorum 4 yıl çalışıp derslere istediğim mesleği ve yaşamı kurmak için Ama daha 10.sınıfım ben seneye ygs de çalışmaya başlıycam bir de 12.sınıf var onu hatırlatmıyorum bi dee of anam of yanii

tebriklerrr tebrikleeerrr

Merhaba herkese ya cok durgunum bugün. Okulda bazı sıkıntılar yaşadım çok canım sıkıldı.canim hicbisey istemiyo.bazi insanlar neden çok anlayissiz ve vicdansız ki.neyse menumu yazayim da sizi de sikmayayim.
SABAH 1parca süzme peynir 3zeytin 1parca tam buğday ekmeği 1bardak sut
OGLE 1 kase tavuk suyu çorba 2 kasik yoğurt 4 klasik ispanak yemeği
ARA 1 muz
AKŞAM biraz tavuk döner 2kasik makarna ayran ve maalesef bugün biraz fire var.çok da iyi gidiyodum ama maalesef boyle oldu.
SU 2litre
SPOR aksama kadar hep ayaktaydim hic oturmadim.yorgunluktan spor da yapamadim.
Herkese sevgiler...

yok tatlım fransa yemekleri çok ağır ama porsiyonları çok azdır , peynirleri ekmekleri çok meşhur onların, porsiyonları çok küçük ama kuzenim orada yaşıyor birinci ağızdan söylüyorum, bana restorantlarda ki menünün fotolarını atıyordu, yemeye tenezzül etmem ben olsam
mesele sadece kalori karbonhidrat değil işte aslında zayıf olmak bir bütün tatlım ya. orada da illa ki kilolu bayanlar var tabi ki ama obezite listesinde hala en alttalar...

neyi, ne zaman, ne kadar, ne sıklıkla yediğin.. bütün bunlar bir bütün ...

noldu ki
o insanlardan bende de çok var

Akşamı ucuz atlatmışsın, tebrik ederim tatlım

ya ben simdiye kasar nohutu protein diye biliodum. yanlis mi biliomusum
Nohut, kuru fasulye içinde protein oranı yüksek bir karbonhidrattır. Bu nedenle yanında çorba ve ekmek tüketilirken daha dikkatli seçilmesi lazım.

Kuzum bak bu da psikolojik. Şuan ne kadar rahat olsan da beynin hep diyetle, ne yesem sağlıklı olur, neleri yememeliyim, diyete başladım kaçamak yapmamalıyım, zayıflamalıyım gibi düşünüyor ve arka planda bunları çalıştırıyor. İster istemez kendini sıkıyorsun bak mesela 1 hafta öncesine kadar yediklerini düşün birde şimdikileri. İçinde bulunduğum durum normal, bende de hala çıkıyor özellikle regl zamanlarımda, çok sıkıntılı olduğumda. Merak etme geçiçek

Hımm nohutlu un köftesi nasıl acaba, 1 kepçe yediğine göre sanırım çokda diyete uygun değil onun dışında gayet güzel

Mevlüt yemeğinin sanırım tavuğu yenilmiş sadece Tebrik ederim kuzum, afiyet olsun

Abine de hayırlı teskereler olsun, Allah tüm askerleri korusun, sevdiklerine bağışlasın. Haince pusu kuranları da bildiği gibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…