- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Bugünkide pek olmamış aslındaperigunlugu evet canım haklısın, dünkü menüm berbattı. Ama hastaydım, yemek yapamadım . Bu günkü menüm biraz daha iyi sanki .....
vallahi o kadar çok çaba harcadım ki bugün cıs olmasın diye menümü paylaşırken anlatacağım
çok hoş
papatyalar mikemmel zatencanım fitomilk bi tane bitki karışımından oluşan çay özelliği anne sütünü arttırmak
canım süt olacak diye sağlıksız beslenmemeliyiz yeşl yapraklı sebzelerçok süt yapıyor öğünlerinde sebzeyi arttır asla tek tip beslenme(protein diyeti vs gibi) tüm besin grupları her öğünde yeterli miktarlarda tabağında olsun bi de bol su iç dereotu yeşil soğan bulgur pilavı(kararında olmalı tabiki) maydanoz çok tüketme nane de öyle bi de adaçayı sütü kesiyor ımmm bide diyetisyenim bana fitomilk diye bir çay önerdi onun da çok faydasını gördüm bu süt çaylarının bazıları şeker içeriyor onlardan kullanmamaya öze gözter kullanıyorsan bir de tabiki en az 3 lt su iç en önemlisi bu
cok guzel konusttun valla. fitomilk berde satilir.
d vitaminini niye kullanıyorsun cnm
güzel olur 10 numara olur peynirli
ben 1.4 km diye biliyorum 1 mili ama
çok güzel olmuş cnm heleki çikolatalı gofret olmayışıafiyet olsun
canım akşamda yediklerinin hepsi ekmek değişimi hani ne pişircem diye düşünme ama salatayı arttır çorbayı çıkar ya da ne bileyim çorba varsa pilav olmasın bi de öğle olmadığı halde kahvaltıda zayıff kalmış gibi cnm
çok iyiiyy
börekonun dışında herzamanki gibi örnek menü
öğlen fulll karbonhidrat olmuş 1 dilim olaydı ekmek zaten nohutta çorbada ekmek
rameni bilmiyorum ama diğerleri güzel
cnm cnm cnm
öğlen yemeğinde miktarları yazmamışsın cnm kararında ise hepsi gayet güzel menü
ekmek konusunda bu fikirlere katılıp hem dkan hem karatay diyeti yapmış biri olarak hayatım boyunca ekmeksiz yaşayacağım (pirinçsiz patatessiz ) gibi bir fikre inanmıyorum
güzel olmuş menün cnm o zaman pazartesi jillian başlasııınnnnn
ya ben sebze bulamiyorum. patlican biber mevsim sebzesi değil ama. yemek dogru mu kigelelim benim menüme
sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez dereotu roka domates lahana
ara: 2 mandalina 1 fitomilk
öğlen: 1 közlenmiş patlıcan 2 yeşil biber 1 kırmızı biber 1 kepçe yeşil mercimk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tt ekmek
ara: 10 badem 7 kuru üzüm 1 bardak süt
akşam: sebzeli tavuk (2 köfte tavuğu 2 domates bir biber 1 minik patataes) 5 incecik yaprak sarma
ara: 1 kivi yarım mandalina
akşam misafirlikteydim menüde tavuk pilav yaprak sarma kuru dolma börek vardı çayın yanında un kurabiyesi ıslak kek baklava vardı ve ben tadlarına bile bakmadım
su: 1.5 falan oldu bugüniçcem içebildiğim kadar yatana kadar
spor: şu paylaştığınız zumbanın 30 dksı gerisine gücüm yetmedi
Sende öylesinn canımmmayy kızlar çenem düştü de bir daha söylicem size çok içten ve samimi...
İyi ki varsınız ...
Abla yaa ben buna inanmıyorum açıkçası. Biz de ne kadar kilolu bayan varsa muhakkak onlarda da var. Kii türkler olarak bizde de çook fit bayanlar varya o incecik fransız kadınları ne ekmekler yiyolar yaaaa...
yanında şaraplar , yağlı yağlı peynirleer
ama hatunlar ayarını biliyor işte
Ay ne olur cilt bakımı deme. Açık tenliyim ve yüzüm yazın mahvoluyor. Aldığım kremler, sabunlar hiç işe yaramıyor. Cildimde kuru ha. 1 hafta kadarda izi kalıyor. Ergenlik zamanı bile yüzümde hiç apse olmadı. Ama 20 den sonra regle zamanı ille de çıkar. Hemde en gorunurde olan yere.bende de çıkıyor yaa cilt bakımı diye dünyanın parasını harcadım bissürü bişiler aldıım gene çıkıyor gene çıkıyor
Çok teşekkür ederiim ablacımHadi canım geçmiş olsun, yarını da atlat inşallah :))
İnşallah ablacııım güzel dileklerin içiin çok teşekkürlerBitanem benim senin gibi akıllı zeki bir kızımız var maşallah seni çok iyi yerlerde görmek istiyorumburda hep okumuş kızlarımız var ınanki hepsiyle gurur duyuyorum seninde güzel yerlerde görmek inş kısmet olur bize o günleride görürüz .
benim de öyle işteAy ne olur cilt bakımı deme. Açık tenliyim ve yüzüm yazın mahvoluyor. Aldığım kremler, sabunlar hiç işe yaramıyor. Cildimde kuru ha. 1 hafta kadarda izi kalıyor. Ergenlik zamanı bile yüzümde hiç apse olmadı. Ama 20 den sonra regle zamanı ille de çıkar. Hemde en gorunurde olan yere.
cnm valla ben urfada yaşıyorum burda patlıcan ve biberi her mevsim buursun çünkü urfada her öğünde özellikle kahvaltıda közlenmiş patlıcan bber yenir fırından ekmek alanlar yanında patlıcan biber közletir o nedenle genelde fırınların yanında olan markette mutlaka patlıcan biber bulunur ha tabi mevsiminde tüketmek en güzeli sağlıklı olduğunu sanmıyorum bu mevsimde ama bende çok severimya ben sebze bulamiyorum. patlican biber mevsim sebzesi değil ama. yemek dogru mu ki
Çok teşekkürler ablamKesinlikle ekmekle alakalı değil canımpsikolojik böyle hissediyorsundure
Sınavlara çalışma aşkını nasıl elde ediyosun merak ediyorumSınavında başarılar dilerimm
O yesin makarnaları sen hiiç dert etme
tebriklerrr tebrikleeerrrİyi akşamlar hanımlar abimin asker Mevlüt'ünü de atlattıktan sonra size menümü verme sırası geldi tabi okadar mis gibi yemekler pişerken diyetimi koruduğum için beni tebrik etmelisiniz
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tambuğday ekmeği
4 zeytin
Öğlen
1 kase haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
1 dilim tambuğday ekmeği
Akşam
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1 saat yürüyüş
Abla yaa ben buna inanmıyorum açıkçası. Biz de ne kadar kilolu bayan varsa muhakkak onlarda da var. Kii türkler olarak bizde de çook fit bayanlar varAmaa ne yazık kii Türk kadınları olarak öyle bir yetiştiriliyoruz ki önceliğimiz hiçbir zaman kendimiz olmuyo. Eş, çocuklar, aile, iş bunlar hep bizden önce geliyo ve fedakarlıklarımızın kurbanı oluyoruz Aslında ilk önceliği kendimize versek, kendimiiz mutlu olsak bu güzel enerjimizle çevremizdekilere daha çok yardımcı oluruz.
Merhaba herkese ya cok durgunum bugün. Okulda bazı sıkıntılar yaşadım çok canım sıkıldı.canim hicbisey istemiyo.bazi insanlar neden çok anlayissiz ve vicdansız ki.neyse menumu yazayim da sizi de sikmayayim.
SABAH 1parca süzme peynir 3zeytin 1parca tam buğday ekmeği 1bardak sut
OGLE 1 kase tavuk suyu çorba 2 kasik yoğurt 4 klasik ispanak yemeği
ARA 1 muz
AKŞAM biraz tavuk döner 2kasik makarna ayran ve maalesef bugün biraz fire var.çok da iyi gidiyodum ama maalesef boyle oldu.
SU 2litre
SPOR aksama kadar hep ayaktaydim hic oturmadim.yorgunluktan spor da yapamadim.
Herkese sevgiler...
neyse kızlar ben yatar yarın okul var iyi geceler
Akşamı ucuz atlatmışsın, tebrik ederim tatlımgelelim benim menüme
sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez dereotu roka domates lahana
ara: 2 mandalina 1 fitomilk
öğlen: 1 közlenmiş patlıcan 2 yeşil biber 1 kırmızı biber 1 kepçe yeşil mercimk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tt ekmek
ara: 10 badem 7 kuru üzüm 1 bardak süt
akşam: sebzeli tavuk (2 köfte tavuğu 2 domates bir biber 1 minik patataes) 5 incecik yaprak sarma
ara: 1 kivi yarım mandalina
akşam misafirlikteydim menüde tavuk pilav yaprak sarma kuru dolma börek vardı çayın yanında un kurabiyesi ıslak kek baklava vardı ve ben tadlarına bile bakmadım
su: 1.5 falan oldu bugüniçcem içebildiğim kadar yatana kadar
spor: şu paylaştığınız zumbanın 30 dksı gerisine gücüm yetmedi
Nohut, kuru fasulye içinde protein oranı yüksek bir karbonhidrattır. Bu nedenle yanında çorba ve ekmek tüketilirken daha dikkatli seçilmesi lazım.ya ben simdiye kasar nohutu protein diye biliodum. yanlis mi biliomusum
Kuzum bak bu da psikolojik. Şuan ne kadar rahat olsan da beynin hep diyetle, ne yesem sağlıklı olur, neleri yememeliyim, diyete başladım kaçamak yapmamalıyım, zayıflamalıyım gibi düşünüyor ve arka planda bunları çalıştırıyor. İster istemez kendini sıkıyorsun bak mesela 1 hafta öncesine kadar yediklerini düşün birde şimdikileri. İçinde bulunduğum durum normal, bende de hala çıkıyor özellikle regl zamanlarımda, çok sıkıntılı olduğumda. Merak etme geçiçekKızlar bende bişi sorcam ayıptır söylemesi ben öküz gibi yerken yüzümde 1 tane sivilce çıkmıyordu, 1 haftadır sağlıklı besleniyom iki tane kocaman sivilce çıktı, siz de oldu mu böyle saçma birşey ?
sinir stres de yok öyle fazla , yok benim bünyede kesin sıkıntı var ya
Hımm nohutlu un köftesi nasıl acaba, 1 kepçe yediğine göre sanırım çokda diyete uygun değilBu günkü menüm
Sabah aç karnına limonlu ılık su
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, kkpeynir , 2 dilim tt ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez
Öğlen; domates çorbası( 1 kase), yoğurt( 5 yemek kaşığı )
Ara ; yarım nar, bir mandalina
Akşam; bir kepçe nohutlu un köftesi, salata,
Ara ; 2 bardak limonlu çay
Su ; 2 litreye yakın
Spor; yarım saat yürüyüş
Mevlüt yemeğinin sanırım tavuğu yenilmiş sadeceİyi akşamlar hanımlar abimin asker Mevlüt'ünü de atlattıktan sonra size menümü verme sırası geldi tabi okadar mis gibi yemekler pişerken diyetimi koruduğum için beni tebrik etmelisiniz
Sabah
2 dilim peynir 1 dilim tambuğday ekmeği
4 zeytin
Öğlen
1 kase haşlanmış tavuk
1 bardak ayran
1 dilim tambuğday ekmeği
Akşam
1 tabak patlıcan
1 kase yoğurt
Salata
3 litre su 1 saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?