Boşver sen o insanları, her yerde var malesef onlardan. Ayrıca biz takımda herşeyi konuşuyoruz, senin dertlerin bizi sıkmaz, yormaz aksine sana destek olabilmek için elimizden ne geliyorsa yaparız. İçinde kalmasın, anlat bize eminim rahatlıycaksın tabi sana kalmış birşey. Onun dışında menün güzel bence 2 kaşık makarna da tolere edilebilirMerhaba herkese ya cok durgunum bugün. Okulda bazı sıkıntılar yaşadım çok canım sıkıldı.canim hicbisey istemiyo.bazi insanlar neden çok anlayissiz ve vicdansız ki.neyse menumu yazayim da sizi de sikmayayim.
SABAH 1parca süzme peynir 3zeytin 1parca tam buğday ekmeği 1bardak sut
OGLE 1 kase tavuk suyu çorba 2 kasik yoğurt 4 klasik ispanak yemeği
ARA 1 muz
AKŞAM biraz tavuk döner 2kasik makarna ayran ve maalesef bugün biraz fire var.çok da iyi gidiyodum ama maalesef boyle oldu.
SU 2litre
SPOR aksama kadar hep ayaktaydim hic oturmadim.yorgunluktan spor da yapamadim.
Herkese sevgiler...
Teşekkür ederim amin inşallah kazasız belasız döner evine bi kaç gündür yine şehit haberleri aldıkça dur gitme diyesi geliyo insanınAkşamı ucuz atlatmışsın, tebrik ederim tatlım
Nohut, kuru fasulye içinde protein oranı yüksek bir karbonhidrattır. Bu nedenle yanında çorba ve ekmek tüketilirken daha dikkatli seçilmesi lazım.
Kuzum bak bu da psikolojik. Şuan ne kadar rahat olsan da beynin hep diyetle, ne yesem sağlıklı olur, neleri yememeliyim, diyete başladım kaçamak yapmamalıyım, zayıflamalıyım gibi düşünüyor ve arka planda bunları çalıştırıyor. İster istemez kendini sıkıyorsun bak mesela 1 hafta öncesine kadar yediklerini düşün birde şimdikileri. İçinde bulunduğum durum normal, bende de hala çıkıyor özellikle regl zamanlarımda, çok sıkıntılı olduğumda. Merak etme geçiçek
Hımm nohutlu un köftesi nasıl acaba, 1 kepçe yediğine göre sanırım çokda diyete uygun değilonun dışında gayet güzel
Mevlüt yemeğinin sanırım tavuğu yenilmiş sadeceTebrik ederim kuzum, afiyet olsun
Abine de hayırlı teskereler olsun, Allah tüm askerleri korusun, sevdiklerine bağışlasın. Haince pusu kuranları da bildiği gibi yapsın
Aynen öyle ablam bir de birinin kilolu olması işte sadece ondan kaynaklanmıyor. Yaşadığımız toplum, çevre, aile bunlarda etkiliyo . Mesela çoğu kişi sebze yemeğini yemekten bile saymıyo aperatif gibi geliyo. Ekmekle makarna falan yiyoruz halayok tatlım fransa yemekleri çok ağır ama porsiyonları çok azdır , peynirleri ekmekleri çok meşhur onların, porsiyonları çok küçük ama kuzenim orada yaşıyor birinci ağızdan söylüyorum, bana restorantlarda ki menünün fotolarını atıyordu, yemeye tenezzül etmem ben olsam
mesele sadece kalori karbonhidrat değil işte aslında zayıf olmak bir bütün tatlım ya. orada da illa ki kilolu bayanlar var tabi ki ama obezite listesinde hala en alttalar...
neyi, ne zaman, ne kadar, ne sıklıkla yediğin.. bütün bunlar bir bütün ...
Hoşgeldiiiiiin ablacııııımİyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kesin dönüş yaptım. Bu uzuuuun tatilde neler yaptığımı anlatmak isterdim ama kayda değer bişey yapmadım dinlendim. Diyeti bırakmayacaktım tek hedefim oydu onu da malum ameliyat vs derken sporu bıraktım önce. Sonra da birazcık iştahım açılmış olabilir
İzne ayrıldığımda 61 lerdeydim sanırım. En son o ara tartıldım zaten. Bi tartım bozuldu önce. Onu hallettim derken ben kaçtım tartılmaktan
Yarın sabah tartılır yazarım buraya da.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Herkes uyumuştur. Neyse nöbetçiniz geri döndü neyse ki
Hoş bulduuuuk. Ben de özledim hepiniziiiii. Bi türlü fırsat bulamadım. Aslında fırsat vardı da ben kaçtım herhalde. Neler yaptınız anlat bakem. Var mı yaramaz bi durumHoşgeldiiiiiin ablacııııımÖzledik seniii
Ablam evde tarçın varsa tarçınlı süt iç. O da yoksa sütün içine çok az kakao koy içKızlar moralim bozuk. Kendimi zor tutuyorum dolaptaki 1 kase sütlacı yememek için. Ne yapabilirim . ???
Canım aceyip tatlı istiyor
Artık gitmeek yok o zamaanHoş bulduuuuk. Ben de özledim hepiniziiiii. Bi türlü fırsat bulamadım. Aslında fırsat vardı da ben kaçtım herhalde. Neler yaptınız anlat bakem. Var mı yaramaz bi durum
Tmm cnm öyle yaptım tarcinli süt iciyorum şimdi 2 tane de badem attım agzima iyi geldiAblam evde tarçın varsa tarçınlı süt iç. O da yoksa sütün içine çok az kakao koy içLütfen stresi kendi bünyenden çıkarma, kendin için yeme o sütlacı
Kızlar moralim bozuk. Kendimi zor tutuyorum dolaptaki 1 kase sütlacı yememek için. Ne yapabilirim . ???
Canım aceyip tatlı istiyor
Çok sevindim herkesin iyi olmasınaArtık gitmeek yok o zamaanYok valla herşey güzel eski üyelerin çoğu gitti yeni arkadaşlarımız var Bir de aynura abla işe başladı kaptanlığı gizem ablaya devrettti Perişko kaptan oldu, selin abla da yardımcısıı
Süpersiin abla iştee buTmm cnm öyle yaptım tarcinli süt iciyorum şimdi 2 tane de badem attım agzima iyi geldi
Saol ablam desteğin içinSüpersiin abla iştee bu
Ovvv kolay gelsiiin ablaam iyi çalışmalarÇok sevindim herkesin iyi olmasına
Neyse bu gecelik kaçayım ben de işe başladım Akşam 4'ten 10 a kadar çalışıyorum. Hemi de pizzacı da
Yoruldum azcık dinleeyim. İyi geceler kuzuuum
Saol ablam desteğin içinkendim ve oğlum için yemedim bunun içinde çok mutluyum :)
Canım un köftesi suluydu. Yanında bolca salata, ekmek yok ... Bilmiyorum bana uygun geldi diyete. Akşam doyurucu bişeyler yiyemezsem gece çok acıkıyorum daAkşamı ucuz atlatmışsın, tebrik ederim tatlım
Nohut, kuru fasulye içinde protein oranı yüksek bir karbonhidrattır. Bu nedenle yanında çorba ve ekmek tüketilirken daha dikkatli seçilmesi lazım.
Kuzum bak bu da psikolojik. Şuan ne kadar rahat olsan da beynin hep diyetle, ne yesem sağlıklı olur, neleri yememeliyim, diyete başladım kaçamak yapmamalıyım, zayıflamalıyım gibi düşünüyor ve arka planda bunları çalıştırıyor. İster istemez kendini sıkıyorsun bak mesela 1 hafta öncesine kadar yediklerini düşün birde şimdikileri. İçinde bulunduğum durum normal, bende de hala çıkıyor özellikle regl zamanlarımda, çok sıkıntılı olduğumda. Merak etme geçiçek
Hımm nohutlu un köftesi nasıl acaba, 1 kepçe yediğine göre sanırım çokda diyete uygun değilonun dışında gayet güzel
Mevlüt yemeğinin sanırım tavuğu yenilmiş sadeceTebrik ederim kuzum, afiyet olsun
Abine de hayırlı teskereler olsun, Allah tüm askerleri korusun, sevdiklerine bağışlasın. Haince pusu kuranları da bildiği gibi yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?