Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Boşver sen o insanları, her yerde var malesef onlardan. Ayrıca biz takımda herşeyi konuşuyoruz, senin dertlerin bizi sıkmaz, yormaz aksine sana destek olabilmek için elimizden ne geliyorsa yaparız. İçinde kalmasın, anlat bize eminim rahatlıycaksın tabi sana kalmış birşey. Onun dışında menün güzel bence 2 kaşık makarna da tolere edilebilir

Teşekkür ederim amin inşallah kazasız belasız döner evine bi kaç gündür yine şehit haberleri aldıkça dur gitme diyesi geliyo insanın

Aynen öyle ablam bir de birinin kilolu olması işte sadece ondan kaynaklanmıyor. Yaşadığımız toplum, çevre, aile bunlarda etkiliyo . Mesela çoğu kişi sebze yemeğini yemekten bile saymıyo aperatif gibi geliyo. Ekmekle makarna falan yiyoruz hala Ya bir de şu var sağlığımız için değilde gerçekten trend için bile kilo alıp veriyoruz. Şuan herkes zayıflamaya çalışıyo zayıf olmak rövaçta 10 yıl sonra kadının balık etlisi moda olsun çoğu kişi kilo alır zaten O yüzden dediğin gibi ömür boyu porsiyon kontrolündense anlık davranıyoruz hep yaşam biçimi değilde kısa süreli oyunmuş gibi davranıyoruz bu kilo meselelerine. Amma bizler bilinçliyiiz bu takımdaki herkes öyleee bu yüzden bunu başaracağımıza inanıyorum canı yürekten

İyi geceler 7. Takımın gülleri çıtırları
Kesin dönüş yaptım. Bu uzuuuun tatilde neler yaptığımı anlatmak isterdim ama kayda değer bişey yapmadım dinlendim. Diyeti bırakmayacaktım tek hedefim oydu onu da malum ameliyat vs derken sporu bıraktım önce. Sonra da birazcık iştahım açılmış olabilir
İzne ayrıldığımda 61 lerdeydim sanırım. En son o ara tartıldım zaten. Bi tartım bozuldu önce. Onu hallettim derken ben kaçtım tartılmaktan

Yarın sabah tartılır yazarım buraya da.
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler. Herkes uyumuştur. Neyse nöbetçiniz geri döndü neyse ki

Hoşgeldiiiiiin ablacııııım Özledik seniii

Kızlar moralim bozuk. Kendimi zor tutuyorum dolaptaki 1 kase sütlacı yememek için. Ne yapabilirim . ???

Canım aceyip tatlı istiyor
Ablam evde tarçın varsa tarçınlı süt iç. O da yoksa sütün içine çok az kakao koy iç Lütfen stresi kendi bünyenden çıkarma, kendin için yeme o sütlacı

Hoş bulduuuuk. Ben de özledim hepiniziiiii. Bi türlü fırsat bulamadım. Aslında fırsat vardı da ben kaçtım herhalde. Neler yaptınız anlat bakem. Var mı yaramaz bi durum
Artık gitmeek yok o zamaan Yok valla herşey güzel eski üyelerin çoğu gitti yeni arkadaşlarımız var Bir de aynura abla işe başladı kaptanlığı gizem ablaya devrettti Perişko kaptan oldu, selin abla da yardımcısıı

Çok sevindim herkesin iyi olmasına
Neyse bu gecelik kaçayım ben de işe başladım Akşam 4'ten 10 a kadar çalışıyorum. Hemi de pizzacı da
Yoruldum azcık dinleeyim. İyi geceler kuzuuum

Çok sevindim herkesin iyi olmasına
Neyse bu gecelik kaçayım ben de işe başladım Akşam 4'ten 10 a kadar çalışıyorum. Hemi de pizzacı da
Yoruldum azcık dinleeyim. İyi geceler kuzuuum
Ovvv kolay gelsiiin ablaam iyi çalışmalar Ayy pizzacımıııız yaaa zor valla durum İyi geceler ablam

Canım un köftesi suluydu. Yanında bolca salata, ekmek yok ... Bilmiyorum bana uygun geldi diyete. Akşam doyurucu bişeyler yiyemezsem gece çok acıkıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…