- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
İnşallah verebilirim Callancim bugün gene iyiyim cumartesi berbatim ve nobetciydim o gün mahvoldum.
Kesinlikle ekmekle alakalı değil canımYa bişi dicem bugün ilk defa dedim ki hiçbir ögünde ekmek yemeyim şuan açliktan geberiyorum ya menüm de bi problem var ya da ekmek yüzünden
Sınavlara çalışma aşkını nasıl elde ediyosun merak ediyorumGüzel geçtii ablam son kaldı artıkAy benim düşünceli ablam yaa seni çok seviyorum gerçekten Yok ablam artık diyet yapmıyorum zaten, dediğin gibi dikkat etmeye çalışıyorum Sadece spor yapmam lazım onu da yarın başlıycam 3 hafta sınavlarıma kadar yapıp sonra zaten dönem bitiyo rahat rahat yaparım
O yesin makarnaları sen hiiç dert etme
ya ben simdiye kasar nohutu protein diye biliodum. yanlis mi biliomusumvallahi o kadar çok çaba harcadım ki bugün cıs olmasın diye menümü paylaşırken anlatacağım
çok hoş
papatyalar mikemmel zatencanım fitomilk bi tane bitki karışımından oluşan çay özelliği anne sütünü arttırmak
canım süt olacak diye sağlıksız beslenmemeliyiz yeşl yapraklı sebzelerçok süt yapıyor öğünlerinde sebzeyi arttır asla tek tip beslenme(protein diyeti vs gibi) tüm besin grupları her öğünde yeterli miktarlarda tabağında olsun bi de bol su iç dereotu yeşil soğan bulgur pilavı(kararında olmalı tabiki) maydanoz çok tüketme nane de öyle bi de adaçayı sütü kesiyor ımmm bide diyetisyenim bana fitomilk diye bir çay önerdi onun da çok faydasını gördüm bu süt çaylarının bazıları şeker içeriyor onlardan kullanmamaya öze gözter kullanıyorsan bir de tabiki en az 3 lt su iç en önemlisi bu
d vitaminini niye kullanıyorsun cnm
güzel olur 10 numara olur peynirli
ben 1.4 km diye biliyorum 1 mili ama
çok güzel olmuş cnm heleki çikolatalı gofret olmayışıafiyet olsun
canım akşamda yediklerinin hepsi ekmek değişimi hani ne pişircem diye düşünme ama salatayı arttır çorbayı çıkar ya da ne bileyim çorba varsa pilav olmasın bi de öğle olmadığı halde kahvaltıda zayıff kalmış gibi cnm
çok iyiiyy
börekonun dışında herzamanki gibi örnek menü
öğlen fulll karbonhidrat olmuş 1 dilim olaydı ekmek zaten nohutta çorbada ekmek
rameni bilmiyorum ama diğerleri güzel
cnm cnm cnm
öğlen yemeğinde miktarları yazmamışsın cnm kararında ise hepsi gayet güzel menü
ekmek konusunda bu fikirlere katılıp hem dkan hem karatay diyeti yapmış biri olarak hayatım boyunca ekmeksiz yaşayacağım (pirinçsiz patatessiz ) gibi bir fikre inanmıyorum
güzel olmuş menün cnm o zaman pazartesi jillian başlasııınnnnn
mesele o zaten kararında yemek benim eşim de zayıf mesela kilo alamayanlardan onda farkettiğim şey canı ne isterse onu yer ama asla doyduktan sonra bir parçaymış bir lokmaymış yemez ne olursa olsun ben ise dibi görmeden rahat edemem (tabi eskiden bu böyleydi )ya o incecik fransız kadınları ne ekmekler yiyolar yaaaa...
yanında şaraplar , yağlı yağlı peynirleer
ama hatunlar ayarını biliyor işte
Aslında isteyince çooook kolaylıkla yapılabiliyorEvet kesinlikle glisemik indeksinin düşük olması cok önemli
Zaten bizim sorunumuz basit karbonhidratlarla yoksa komleks olanlar tabiki sağlıklı,diyete uygun.
Diyetimize ömür boyu dikkat etmeliyiz, ağzımızdan giren her lokmanın vücuda etkisi var.
Ben aslında her şeyden az az yiyebilen ,dengeli beslenen insanları cok taktir ediyorum
Sadece benim gibi sıkıntı streste karbonhidratı deli gibi yiyen, ekmeğe tatlıya saldıran birinin,yani azaltması mümkün olmayan biri için kesmenin daha kolay olduğunu düşünüyorum,bunu ifade etmeye çalışmıştım işin özünde :)))
En çoookta senin kilo durumunu merak ediyorum bu cumagelelim benim menüme
sabah: 3 dilim tt ekmek 1 kk örgü peyniri 1 tk tahin pekmez dereotu roka domates lahana
ara: 2 mandalina 1 fitomilk
öğlen: 1 közlenmiş patlıcan 2 yeşil biber 1 kırmızı biber 1 kepçe yeşil mercimk çorbası 1 kase yoğurt 1 dilim tt ekmek
ara: 10 badem 7 kuru üzüm 1 bardak süt
akşam: sebzeli tavuk (2 köfte tavuğu 2 domates bir biber 1 minik patataes) 5 incecik yaprak sarma
ara: 1 kivi yarım mandalina
akşam misafirlikteydim menüde tavuk pilav yaprak sarma kuru dolma börek vardı çayın yanında un kurabiyesi ıslak kek baklava vardı ve ben tadlarına bile bakmadım
su: 1.5 falan oldu bugüniçcem içebildiğim kadar yatana kadar
spor: şu paylaştığınız zumbanın 30 dksı gerisine gücüm yetmedi
mesele o zaten kararında yemek benim eşim de zayıf mesela kilo alamayanlardan onda farkettiğim şey canı ne isterse onu yer ama asla doyduktan sonra bir parçaymış bir lokmaymış yemez ne olursa olsun ben ise dibi görmeden rahat edemem (tabi eskiden bu böyleydi )
vallahi o kadar çok çaba harcadım ki bugün cıs olmasın diye menümü paylaşırken anlatacağım
çok hoş
papatyalar mikemmel zatencanım fitomilk bi tane bitki karışımından oluşan çay özelliği anne sütünü arttırmak
canım süt olacak diye sağlıksız beslenmemeliyiz yeşl yapraklı sebzelerçok süt yapıyor öğünlerinde sebzeyi arttır asla tek tip beslenme(protein diyeti vs gibi) tüm besin grupları her öğünde yeterli miktarlarda tabağında olsun bi de bol su iç dereotu yeşil soğan bulgur pilavı(kararında olmalı tabiki) maydanoz çok tüketme nane de öyle bi de adaçayı sütü kesiyor ımmm bide diyetisyenim bana fitomilk diye bir çay önerdi onun da çok faydasını gördüm bu süt çaylarının bazıları şeker içeriyor onlardan kullanmamaya öze gözter kullanıyorsan bir de tabiki en az 3 lt su iç en önemlisi bu
d vitaminini niye kullanıyorsun cnm
güzel olur 10 numara olur peynirli
ben 1.4 km diye biliyorum 1 mili ama
çok güzel olmuş cnm heleki çikolatalı gofret olmayışıafiyet olsun
canım akşamda yediklerinin hepsi ekmek değişimi hani ne pişircem diye düşünme ama salatayı arttır çorbayı çıkar ya da ne bileyim çorba varsa pilav olmasın bi de öğle olmadığı halde kahvaltıda zayıff kalmış gibi cnm
çok iyiiyy
börekonun dışında herzamanki gibi örnek menü
öğlen fulll karbonhidrat olmuş 1 dilim olaydı ekmek zaten nohutta çorbada ekmek
rameni bilmiyorum ama diğerleri güzel
cnm cnm cnm
öğlen yemeğinde miktarları yazmamışsın cnm kararında ise hepsi gayet güzel menü
ekmek konusunda bu fikirlere katılıp hem dkan hem karatay diyeti yapmış biri olarak hayatım boyunca ekmeksiz yaşayacağım (pirinçsiz patatessiz ) gibi bir fikre inanmıyorum
güzel olmuş menün cnm o zaman pazartesi jillian başlasııınnnnn
En çoookta senin kilo durumunu merak ediyorum bu cuma
bende çok merak ediyorum valla bakalım ne olacakEn çoookta senin kilo durumunu merak ediyorum bu cuma
Aaaa merak etmem mii kuzummm :) ama en çok merak etmemin sebebi makbulenin emzirmesi ve doktorunun verdiği menü ile neler olacak onun içinbeni de merak et banane
bak spor spor diye hergün üstüme geldin yarın hem leslie hem plates yapcam beni de merak et
bende çok merak ediyorum valla bakalım ne olacakbirazcık da korkuyorum tartıdaki rakam istediğim gibi olmazsa çok üzülüyorum ben
Kıızlaarr yarın perşembe, cumaya az kaldıııyarın çoook çoook dikkaaatt. yeme işlerini en geç 6da bitirelim bol bol suya yüklenelim birdeeee denemedeki arkadaşlar sizden çok çok daha dikkat bekliyorum öyle cıslı menülerle gelip listeye girmeyi beklemeyin
Regle zamanlarında azcik bende çıkıyor.Kızlar bende bişi sorcam ayıptır söylemesi ben öküz gibi yerken yüzümde 1 tane sivilce çıkmıyordu, 1 haftadır sağlıklı besleniyom iki tane kocaman sivilce çıktı, siz de oldu mu böyle saçma birşey ?
sinir stres de yok öyle fazla , yok benim bünyede kesin sıkıntı var ya
valla benim değişim listemde 4 yk nohut 1 dilim ekmeğe eş diye yazıyorya ben simdiye kasar nohutu protein diye biliodum. yanlis mi biliomusum
bende de çıkıyor yaa cilt bakımı diye dünyanın parasını harcadım bissürü bişiler aldıım gene çıkıyor gene çıkıyorRegle zamanlarında azcik bende çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?