Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya bişi dicem bugün ilk defa dedim ki hiçbir ögünde ekmek yemeyim şuan açliktan geberiyorum ya menüm de bi problem var ya da ekmek yüzünden
Kesinlikle ekmekle alakalı değil canım psikolojik böyle hissediyorsundure
Sınavlara çalışma aşkını nasıl elde ediyosun merak ediyorum Sınavında başarılar dilerimm
eneeee perigunlugu bu ne diyo kııı bana
ay ben yarın spora da başlıyom sen bittin bacım
O yesin makarnaları sen hiiç dert etme

ya ben simdiye kasar nohutu protein diye biliodum. yanlis mi biliomusum

ya o incecik fransız kadınları ne ekmekler yiyolar yaaaa...
yanında şaraplar , yağlı yağlı peynirleer
ama hatunlar ayarını biliyor işte
mesele o zaten kararında yemek benim eşim de zayıf mesela kilo alamayanlardan onda farkettiğim şey canı ne isterse onu yer ama asla doyduktan sonra bir parçaymış bir lokmaymış yemez ne olursa olsun ben ise dibi görmeden rahat edemem (tabi eskiden bu böyleydi )

Kızlar bende bişi sorcam ayıptır söylemesi ben öküz gibi yerken yüzümde 1 tane sivilce çıkmıyordu, 1 haftadır sağlıklı besleniyom iki tane kocaman sivilce çıktı, siz de oldu mu böyle saçma birşey ?

sinir stres de yok öyle fazla , yok benim bünyede kesin sıkıntı var ya

Aslında isteyince çooook kolaylıkla yapılabiliyor bende eskiden cidden her öğün en az yarım ekmeği gömerdim o yetmezmiş gibi birde gece 12 1 gibi alır katıksız ekmek yerdim ama ani kararla başladığım diyette sadece sabahları tam buğday yada çavdar diyorum.

Ama diğer arkadaşlarında dediği gibi eski beslenme düzenlerini bilmediğimiz için belkide şuanki ekmek sayıları gayet normaldir ama yine de ekmeğin yanında yenilen yemek çok önemli her yemek yanında ekmek yenmez

En çoookta senin kilo durumunu merak ediyorum bu cuma

kız ben 1 dlm ekmek yemeği bırak, ev halkına yiyecek ekmeği ayırır geri kalanın hepsini yerdim , çok değil daha 1 hafta önce
ay gülüyom ffalan ama çok kötü birşey ya
İnşallah hiçbirimiz böyle günler yaşamayız kızlar

Kıızlaarr yarın perşembe, cumaya az kaldııı yarın çoook çoook dikkaaatt. yeme işlerini en geç 6da bitirelim bol bol suya yüklenelim birdeeee denemedeki arkadaşlar sizden çok çok daha dikkat bekliyorum öyle cıslı menülerle gelip listeye girmeyi beklemeyin

beni de merak et banane
bak spor spor diye hergün üstüme geldin yarın hem leslie hem plates yapcam beni de merak et
Aaaa merak etmem mii kuzummm :) ama en çok merak etmemin sebebi makbulenin emzirmesi ve doktorunun verdiği menü ile neler olacak onun için
bende çok merak ediyorum valla bakalım ne olacak birazcık da korkuyorum tartıdaki rakam istediğim gibi olmazsa çok üzülüyorum ben
istediğini tamamen unut, verip vermediğini kontrol et, ona göre bir sonraki hafta menülerine dokunuşlar yaparsın

eneee ne çabuk
kız kvrck yarın az makarna ye bak cumaya geldik

Regle zamanlarında azcik bende çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…