Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin tatlım, dönmene sevindim. Kilon kaç olursa olsun kaldğın yerden devam yarını merakla bekliyorum

Kızlar moralim bozuk. Kendimi zor tutuyorum dolaptaki 1 kase sütlacı yememek için. Ne yapabilirim . ???

Canım aceyip tatlı istiyor
Evet cevap vermek geç kaldım, baktım ki zaten yememişsin. Tebrik ederim. En büyük zayıflığımız bu ve sen bunu atlattın. Duygusal açlık ile yemek yemeye son Saat de geç oldu böyle durumlarda uyumak da iyi bir çare ya da yudum yudum su içmek.

Canım un köftesi suluydu. Yanında bolca salata, ekmek yok ... Bilmiyorum bana uygun geldi diyete. Akşam doyurucu bişeyler yiyemezsem gece çok acıkıyorum da
Un köftesi nasıl birşey bilmediğimden yorum yapamadım ama az yemişsin zaten sorun olmaz sanırım

Arada ki ekmek ne öyle kuzu ya meyve falan yesene Öğlen hani salata+ yogurt. Çiğköfte miktarı az ama hem ödem tutuyor hemde o bulgurlar midede şişiyor. Hele birde hazırsa katkı maddeleri falan derken yemesen daha iyidi.

Ben çok değil 1 sene öncesine kadar gecenin 1 inde çiğköfte dürümleri yerdim ahh ahh nerden nereye. Şimdi ağzıma koymuyorum aylardır.

Tatlısı burada evliler erken kaçıyor. Biz bekarlar hep o sayfa bu sayfa dolaşıyoruz

Hayris sssssssss ay ay neredesin sen vallahi kimi aklımdan geçirsem yazıyor bugün dedim hayrıs bıraktı gitti bizi yazmışsın bak hala seni bekliyorum mezun olmadım çabuk dön ay çok özlemişim kuzum benim

Kız kötu kedi ben de aynen öyleyim her bi yerim sivilce doldu

eneee ne çabuk
kız kvrck yarın az makarna ye bak cumaya geldik
Bak kaşınıyorsun demedi deme

periliçe ben burdayim cıss yok bol su bol spor var
Beni al apla yaaa her işe yararim
Hedeftaşım hoşgelmişsen amaaann insanlarin ne dedigiyle ugraşırsak ölelim daha iyi
Huysuz virjinin bir lafi vardi pek severim
Arkamdan konuşanlar arkami önümden konuşanlar önümü yesin

Evet kızlar az yemek marifet değil doğru beslenmek düzenli beslenmek yediğimizi ne olduğunu bilmek porsiyon kontrolünü yapabilmek sağlıklı yaşamın en önemli yapı taşı biz üzülünce yiyoruz sevinince yiyoruz Kozacim anlatmış gerçekten türk kadınları kendini sevmiyor ama bakıyorum yeni nesil bu konuda çok bilinçli hepinizi bu konuda kutluyorum.

Ay canım ne zeki kızsın
16 yasında birçok hanımdan daha mantıklı düşüncelere sahipsin

selinim ise gittiğimden menü çıkıyor. çok yağlı, kzıartma olmadığı sürece işte yiyorum yemeğimi. akşam arkadaşa uyduk gittik yedik sonrasında bende şiştim :/ .

sonra arkadaş ortamı ne kadar etkili ya. ben de çiğ köfte hiç yemezdim. şimdi yeni yeni yemeye başladım.

içtiğin suyu artır canım

mesaj alınmıştır

valla benim değişim listemde 4 yk nohut 1 dilim ekmeğe eş diye yazıyor ama daha iyi bilenler yazsın cnm emin olamadım şimdi listenin yalancısıyım
glisemik indeksi düşük ekmekten faydalı bir karbonhidrat aynı zamanda protein içeriyor.bağırsaklara faydası var ve birçok vitamini bünyesinde barındırıyor nohut ve kuru fasulye.pirinç gibi yüksek glisemik endekste olmadığı için doyurucu hemen acıktırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…