Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamamen katılıyorum.

Arkadaşlar bende menümü veriyorum;

Kalkınca limonlu su, elma
Kahvaltı(10 gibi); tavada yumurta, kk peynir, yarım dilim tt ekmek , bal, tereyağ( bir çay kaşığı kadar)

Ara mandalina

Öğle yok

Akşam; iki kepçe tarhana çorbası, salata, 3 kaşık yoğurt

Ara; 5-6 tane kestane
Gün içinde 3-4 bardak çay

Su ; 2 litreye yakın
Spor; yarım saat yürüyüş

Ayneen öyle canım önlisans mezunuyum, öğretmenlik yapıyorum ve hem aöfde okuyorum hemde öğretmenlik bölümü okuyorum
Alanın ne. Bende. Geçen 3 yıl böyleydim. Normalde gıda müh. Bitirdim ama bölümü bir turlu sevemedim . sonra mezun olunca iş bulamadım. Evlendiğini yıl hayalim olan okul öncesi öğretmenliği ni kazandım. O yıl okula başladım. Hamile kaldım. Diplomayı kiraya verdim haftanın birkaç günü gidiyordum gerçi işe. Sonra çocuk oldu .işe okula devam. Ama ailem çok destek çıktı. Maddi olmasa da manevi.öyle işte cnm. Sonra kocam terfi neyin alınca yurtdışına gönderdiler. Bende bu yoğunlukta atanamayinca ( inşaallah subat atamasinda olur) yanına geldim. Bu boş vakitte biriktirdigim kilolari vereyim oglumla doya doya vakit gecireyim dedim.

Çalışma k çok güzel. Ama kazandığınız parayı da iyi değerlendirin. Şartlar ne olursa olsun sağlığınız iyi olduğunca çalışalım inşaallah. Allah da hayırlı işler versin cumlemize. Bugünde çok sukur ise gidiyorum diyeceğimiz işler.

Ablamlar sevgili adayimi alıp geldi akşam, hâlâ kalkmiyorlar pes artık
Kuzu çocugu mu beğenmedin, yoksa hayatında birini mi istemiyorsun?

Selinanya kuzum hiç biseye canini sıkma ağlamak istedgn herzamn ağla evde yapamiyosan git bi parka otur ağla ama içine atıp biriktirme hiç biseyi sonunda patlamn daha kötü oluyor tecrübeyle sabit
Saol kuzum, evet haklısın biriktirince daha kötü oluyor ama bakalım ne kadar daha gidecek

nana dövüş mü yapıyoz annem
o da üzüldü , o da çok kötü oldu başka seçeneğimiz kalmadı 8 aydır görüşemiyoruz kızlar ve plan bile kuramıyoruz...
çok zor çok
Canım şuan çok üzgünsün anlayabiliyorum, yıllarca verilmiş emek, kurulan hayaller, uzaklığın verdiği özlem bunlar uzar gider. Son 1.5 yıldır bizde farklı şehirlerdeydik biten ilişkimde. Ama şunu biliyorum mesafeler hiç bir şeye engel değil. İsteyen çözüm, istemeyen bahane bulur bu kadar. Bir günlük ya da bir kaç saatlik sevgilisinin yanına gidenleri gördüm. Uzakta olsalar ona bunu hissettirmeyenleri gördüm. Sarılamasa da sesiyle kucaklayanları gördüm ve en önemlisi ne olursa olsun, kaybetmemek için uğraşanları gördüm. Bunları kendi ilişkimde de görüyor olsaydım emin ol bırakmazdım. Bazen bitmesi gerekiyordur ve biter ya da zaten bitmiştir. Sevgi ayrı ama alışkanlıklar bizi bağımlı kılıyor. Daha çok yeni belki barışırsınız bazen ayrılıklar iyidir, çiftlerin brbirini ne kadar sevdiğini, ayrılma nedenlerinin ne kadarda basit olduğunu anlamalarını sağlar. Sadece bunu anlayabilmek için biraz zaman lazım. Hakkınızda hayırlısı olsun fıstığım.

Canlarım, menülerinize tek tek yorum yapamadım ama genel olarak Perşembenin şanına yakışır menüler vardı. Önüne pasta, börekler serilip de yemeyenleri tebrik ediyorum inanın bu savaşınıza değecek. Sabah güzel güzel eksiler görürüz, yine derece yaparız inşallah. Allah kalplerimize ferahlık versin, hepinizi seviyorum

alışveriş mi tasarruf mu alışverişse o konuda yardımcı olabilirim en sevdiğim, yok tasarrufsa bilen birini bulursak benimde bir iki tavsiyeye ihtiyacım olabilir
Alışveriş bayanlara verilmiş doğuştan bir yetenek

Bilgisayar öğretmenliği okuyorum canım, önlisabs bölümümdw bilgisayar programcılığıydı.
Aynen katılıyorum iyi değerlendirmek lazım ama işte ne ezip geçebiliyorum ne de kabullenebiliyorum

Kuzu çocugu mu beğenmedin, yoksa hayatında birini mi istemiyorsun?
Canım çocuk zayıf, ablam evlenmeden öncede tanıyordum, zaten enistemgilden. İstemiyorum öyle, ama ablam kesip atmamam için gözüme gözüme sokuyor. Benden taş catlasin 6 cm uzun -ki ben hafif topuklu giymistim. ben yüksek topuklu giyinmeyi çok seviyorum.- yinede boyu iyi ama zayıf yahu. Ablam zaten zayifliyorsun diyor. Yoktanda anlamıyor ki.

Çok güzel cnm inşaallah bitirirsinde atanirsin. Ya da özel bile olsa iyi bir işin olur. Aile tabiki de bir kenara atılmaz . gerçekten ihtiyaçları varsa yardım edilmeli. Ama hiç kimse evladım bana maddi destek sağlamalı diye dünya ya getirmiyor ya da getirmemeli. Mesela bi arkadaşımın anne babası da emekli nerden Baksan 2000 lira net para giriyor eve. Hala evladından para istiyor böyle bi mantık yok.bir arkadaş çok iyi yazmış ana baba rahat edecek diye özel ihtiyaçlarını karşılayacak diye içki gibi kumar gibi sus gibi çocuk destek çıkmalı yok artık yanı. Ama insanın kendi ana babası sonuç ta bide nasıl evlat atolamazsa ana baba da atilamiyo.

Rabbim kimseyi ne evladıyla ne de ana babasıyla imtihan etmesin.

Ama sana da diyorum. Bu hatta öncelikle ne yaparsan yap Allah rızası için kendin için yap.

Bak cnm sen bilirsin ama zayıf olsun boşver. Atik olur enerjik olur. Boyu da boşver az topuklu giyersin onun yanında.
İmanlı mi.çalışmayı seviyor mu. Sevmeyi seçilmeyi değer vermeyi verilen degere karşılık göstermeyi biliyor mu saygılı mi. Önemli olanlar bunlar. Benim esim nisanliken diyetteydi o zmn birçok şey daha iyidi evlenince epey kilo aldı haliyle insanın yaşam kalitesi düşüyor. Ben her zmn kiloludum ama her zaman aktif. Boyunda benden sadece 3 cnm uzun bende 3 cm topuk kullanıyordum. İlk yıllar taktim boy konusuna ama şimdi umrumda değil. İstediğim topuğu giyiyorum. Zaten uzun hatun moda :) şaka bi yana dış görünüş ten ziyade farklı güzelliklerde de ara cnm. Bir arkadaşım bnm gibi topluydu ama şuan eşi olan kişi aşırı zayıf.o da ilkbas yok öyle yok böyle dedi.ama şimdi çok mutlu. Eşi çok değer veriyor. Bide acik kel. Ama huyu güzel demek. Önemli olan da bu inan.

Ablam, göz var yahu, tipinde değilim zaten öyle birisine ihtiyacimda yok zaten. Bana merhametli biri lazım. Ama onunla el ele gezemem sokaklarda. Ya 80-85 olsa anlayacagim ama abla taş catlasin 70 kilodur. Hem ben önce zayıflayıp öz guvenimi toplayıp ruhumu doyurmak istiyorum. Önce o kadar okudum, işimi elime alayım, paramı kazanayim, özgürce rahat rahat zayıf gezmenin tadını cikarayim. Öyle koca buldun üstüne atla mantığını benimsiyemiyorum. Evlenmekte, sevgili de istemiyorum daha. Ama umursayan yok. Hem evlensekte gelip benimle yaşayacak tipede benzemiyor.

O zmn ayrı tabi. İnşaallah hem zayıflar hem iyi bir ise baslarsin.

@obur kedi
Yat güzel bir uyku çek rabbim sizi ayirdiysa emin ol daha iyisini cikaracaktir karsina

N Nisaca
Süper yazmışsin muhteşemsin

N Nana
Kuzum esim evlendigimizde 65 kiloydu simdi 90
Ben yakisikli severim ama pekte yakisikli degil
24 yasinda yeniyeni sinavlara giriyorum universite botti kpss den guzel bi puan almisim ahanda bizimkiler hadi evlen bunla yok istemem falan ama dinlemiyorlar ki
Esimle görüştüm istemem seni dedim neden dedi
İş dedim evlenince olur dedi
Sinav dedim evde çaliş seni kursada göndereyim dedi
Ne dediysem cevap buldu
Hayda dedim evlendim
Sonuç
Diplomali ev hanimi
Evlendikten sonra ev yemek eşinin ailesi senin ailen arkadaşlar komşular temizlik çocuk inan bana ne derse ne işe firsat kalmiyor
Boşveeerrrr sen önce isteklerini yap icinde uhde kalmasin koca nasil olsa bulunur

perigunlugu
Kuzum benim kardesim calisiyor ama arada evdekilere destek olur bizimkilerinde hic istedigini gormedim
Hatta evlendi annemler ona para veriyor maaşı yetmiyomuş

Tipini beğenmediğin, gerçekten içine sinmeyen biriyle evlenme
Bu benim şahsi görüsüm
Elbet beğeneceğin, karakteri düzgün sağlam insanlar da karsına cıkar insallah

bendede hasimoto var.o cok etkiler mi acaba kilo verisimi
günaydın elifçim dün erkenden bayıldığım için sorunun cevabını şimdi yazayım . haşimatonun nedemek olduğunu biliyorsundur vucudun orkestra şefi troid artık çalışmıyordur yada düzensiz çalışıyordur. tabi bu nedemek vucudunda dalgalanmalar ödemler kilo artışı vsvs. evet haşimato kilo veriminde etkili ama düzenli sağlıklı beslenir sporunu yaparsan verebilirsin tabi diğer insanlar gibi çok hızlı veremesende onlar 1 kilo verebilirken bizler 500 600 grlara razı olmalıyız gerçi ben hiç acele etmedim benim yaşımda sizlerden büyük buda etkili tabi yaş faktörü ama hiç veremessin demiyorum verebilirsin ama gerçekten çok çokkk SABIRLI SABIRLI.......... olman gerekiyor. sabrını sınıyor kilo verirken ben aylardır hiç kilo vermedim ama yılmıyorum bak hala burdayım aylardır kilo vermedim dediysem burda 15 kilo toplamda 20 kilo verdim 5 kilom daha var yani sizlerde verebilirsiniz. önemli olan sabretmekkkkkkk........

nana dövüş mü yapıyoz annem
o da üzüldü , o da çok kötü oldu başka seçeneğimiz kalmadı 8 aydır görüşemiyoruz kızlar ve plan bile kuramıyoruz...
çok zor çok
Cnm sizin evlenmemeniz için engel neydi
Sonuçta ikinizde çalışıyorsunuz, bir yolunu bulup aynı sehirde yasayabilirdiniz
Ben eşimle 1 sene ayrı sehirlerdeydik, o zaman eşim değildi tabi
İkimizin de ayda 10 civarı nöbeti oluyordu, onun 1 nöbeti 36 saat, benim 1 nöbetim 24 saat sürüyordu, biz yine de her fırsatta konusuyorduk, mesajlaşıyorduk, örneğin yemek molasında konuşuyorduk
Mesafeler yoğunluklar bahane bence
Tabi eğer evlenmeyi düşünüyorsan
Evlenmeyi düşünmüyorsan, uzak mesafe ilişki zor tabi ama ucunda evlilik varsa sadece geçmesi gereken bir süre anlamına geliyor
Bir de olaya cok yönlü bakarsak çiftler bazen catusır ayrılır ama sonra barısabilir, belki sizinki de böyle bir durumdur, seni gerçekten seviyorsa sana geri döner be evlilik teklif eder
Beni yanlış anlama ama wgatsuptan ayrılan biri okadar da üzülmüyordur, orada potansiyel sevgili adaylarını görmüştür ve uzuk mesafe ilişki istrmiyor olabilir
Erkekler bizim gibi düşünmezler, ddüz mantıktırlar,ondan hiç empati yapma, onun için hiç üzülme , kendini ve duygularını koru, biraz bencil ol yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…