Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar hanımlar gece kızım hastalandığı için hiç uyutmadım sabah 7 de uyudum öğlen 2 buçukta uyandım ondan öğlen ve kahvaltı birlikte oldu menümü veriyim

Öğlen
2 dilim peynir
2 dilim tambuğday
3 bardak çay

Ara
1 portakal

Akşam
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

4 litre su 1 saat yürüyüş

perigunlugu
Kuzu ben anlamadim tam istegini
Yani ben bekarken ne hayal ediyodum simdi ne durumdayim mi olay
Yok canım yani mesela bekarken eve ne kadar para veriyodunuz ? yada tamamını verip siz mi harçlık alıyorsunuz gibi sormak istediğim.
Ama sonuç olarak sana "al obur kedi bu miktar sana ait gerisinin kararı bizde" denmiyor değil mi ?
Aslında olaya kötü yanından bakmak istemem pek ama uzaklaşmanın ilk belirtileri gibi sanki. tabii detayını sen daha iyi bilirsin
sabah hiç olmamış canım keşke bişiler yiyebilseydin

canım içinde ne kadar çok şey biriktirip yüklenmişssin ne denir bilmemki her yaşın kendine göre zorlukları ve güzellikleri var herhalde sen kalbi çok temiz bir genç kızsın RABBİM gönlüne genişlik versin inşallah

Anladım canım teşekkür ederim
Ahh canım söylenecek pekte birşey yok aslında, bu süregelen bir süreç aslında, sadece biraz daha gecikmeli oldu sende, ama yinede herşeyin başı zaman, zaman, zamaan.... Biz nelere göğüs gerdik bu da öyle olacak

Vaayyyyy

Menü güzel

Cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Sormamdaki asıl sebep şuydu, annem borç var şu var bu var diyerek işe başladığım ilk zamandan beri (2008 yılı) maaşımı (aynı zamanda evdeki herkesin) kendisi alıyor sadece bana ufak bir miktar harçlık veriyor. Fakat ben ne zaman isyan etsem ve evdeki borçların bir miktarını bana ver onları ödeyeyim üzerime düşeni yapayım ama maaşımın idaresi bende olsun desemde maalesef kabul etmiyor. Bu durumda canımı çok sıkmaya başladı. Acaba sadece bizde mi böyle yoksa benim gibi var mı diye merak ettim.

peri aynı durumdayız canım her ay elime kalan 200 lira sadece

bendede hasimoto var.o cok etkiler mi acaba kilo verisimi

kızlar tolgayla ayrıldık ağlaya ağlaya mutfağa koştum gofret yedim biraz kusura bakmayın, yeme krizim geldi resmen daha da yerdm birşeyler ekmek flan ama yemedim , çok kötü hissediyorum kendimi, 3 yıllık ilişki whatsapp dan bitti...

Canım ne desem bilemiyorum, hayırlısı olsun demekten başka birşey bulamıyorum daha iki dk önce yorum yapmıştım bu konu ile ilgili uzaklaşmaya çalışıyor diye düşünmüştüm keşke hiç haklı çıkmasaydım ama vardır bunda da bir hayır canım

Hadi yaa diyet de yapmışsındir tabi dimi.bu arada Hazır miyiz kankicim yarın 1. Olup da bütün çiçekleri kiskancindan soldurmaya
Tabi kanki o dönem burada takiliyordum yine
Ayipsin kuzu ya ezer geçeriz bunlari

İnsanoglu iste nekadar elde edersen et daha fazlasini istiyorsun
Daha geçen gün ev hanimi olan komşumun üzerinde polo gördum eşime koştum suna bak ya kadin ev de oturuyo arabasi var polo giyiyo falan diye dertlendim
Adamcagiz yazik peşimde dolaniyo sana polo dan bisiler alalim diye nasil vicdan azabi cektim anlatamam
Insanin yaptigi en kötü şey içine atmaktir
Olay ani patlayip birakacaksin yoksa maalesef sen ona nokta koymadikca o seni mahvedecek
Nefsinle savaşma o herseyi ister sen onu da yola getirmeyi bilirsin ben inaniyorum

perigunlugu
Kuzucan ben cok az calistim onda da kendim yedim
Ama sana eşimden örnek vereyim
Biz evlenmeden önce evin elektrik su telefon mutfak erzagi kardeşinin okul masrafi falan hep bu karsilamis yani kendine bisi kalmamis
Butun maasi eve getirip birakiyormus kendi istedikce ona harçlik veriyorlarmis
Tabi biz evlendigimizde 5 kuruş parasi yoktu cebin de hala cok kizgin ailesine

Ben evliyim ama iş yerindeki bekar kızların idaresi kendi ellerinde ve bir miktar yardım ediyorlar eve

Ah kuzu ya bunlar hep bitirme senaryolari kafalari bu kadar calisiyor iste
Kendine haksizlik etme
Ben ne yaptim deme
Eziyet etme
Yaşanmaliymiş ve bitmeliymiş okey

Kızlar menüm

Doğum günü yemekliymis aynı zaman da bu süper oldu :)

Sabah geç kalktim yine
Ilık suya limon
1 tane küçük akıtma(krep)
Domates peynir

Öğle yok haliyle

Akşam
1 tavuk but
2 yk pilav
3 yk patates püre
3 yk taş kebap
Salata
1 yk rus salatası ( merak ettim de Rusya da rus salatasını)

Pastadan sadece 1 çay kaşığı tattım
1 kuru incir
4 badem
Şekersiz çay

2 bardak lahana suyu

2 litre su
35 dk plates

Bu kadar

Amin ablacım

Öyle canım herşeyin ilacı zaman, ohoo zamanla neler geçmedi ki bnlar da geçer

Kuzu hiç üzülme, çünkü onca yıldan sonra mesajla bitirmişse ona dökülen bir damla bile yazık olur. Sakin ol, ağla ama bunu yaparken 5 dakika sonra pişman olacağın şeyler yeme. Hepsi geçiyor şuan çok çok yeni. Allah güç kuvvet versin, bir an önce alsın kalbinden sevgisini

Heyyy ağlamayı kes ve ona ne kaybettiğini göstermek için totonu kaldır. Bitti diye ağlayan kızları gerçekten sevmiyorum! Zayıfla ve onu mağlup et! Önüne bin tane erkek gelmezse ben daha birşey bilmiyorum!

Ondan az ama öz temeli di mi. Burada bi başarı öyküsü okumuştum biraz uzuncsyfi ama güzeldi. Yemeklerle konuşuyorum bende 1 kaşık da da aynı tat sonuçta 10 kaşık da . :)
Tatliyla aran olmaması süper. Ben tan bi çikolata hastasayim. Hele ki özel dönemlerde. Haftaya o nedenle çok dikkatli olmalıyım. Bu sefer basaticam inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…