Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

herkes günaydın hayırlı CUMALAR arkadaşlar rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize .
yazdıklarınızı tek tek okuyamadım canlarım ama sizlerden büyük olunca bu sevgili eş konularına açıkçası cevap vermek istesemde benim fikirlerim size farklı gelebilir ama callanım çok güzel yazmış önemli olan imanlı dürüst seni mutlu edebilecek biri olduğuna inanıyorsanız evlenin ama kolunuzda bir altın bileziğiniz olsun herzaman okuyan kızlara hayranım onları başımın tacı edesim geliyor belkide kıskanıyorum şaka şaka kıkançlıktan öte bişey gurur duyuyorum belkide kendi yapamadığım şeyleri sizlerde görmek beni çok mutlu ediyor keşke demeyecem ama çok pişmanım kısmetimde yokmuş okumak okuyamadım sebepler olsada ben sebepleri hep bahene edip oturdum ay neyse yaram deşildi anında ağlayabilirim hepinizin rabbim hakkında hayırlısını versin.

Yasom okumak coğu kadına vizyon veremiyor, önemli olan karakterli şahsiyetli olabilmek

Yasom okumak coğu kadına vizyon veremiyor, önemli olan karakterli şahsiyetli olabilmek
kesinlikle haklısın callanım ama işte yıllardır içimde yara diyecenki imkanın var okuyabilirdin insanın kısmetinde yoksa okumak olmuyor birazda benim tembelliğimden.
ama iyiki kızım yok başının etini yerdim galiba çoçuğu sersem ederdim

bende gideyim kahvaltı hazırlayım bizim tontonlara ay iyiki geldiler bana bayağı moral oldular bide hasta olmasalar daha çok sevinecem .yarın gidiyorum istanbula kızlar belki oralarda vaktim olmaz yada yazamassam merak etmeyin ayın 30unda allahtan bir sıkıntı gelmesse evimdeyim rabbime emanet olun.

perigunlugu canım sen dgs ile mi devam ettin?
Yok canım mezun olduktan sonra aöf ile tamamlayayım dedim aöfye girdim önce. Ardından dur bi ygsye gireyim kendimi deneyeyim bakalım yapabiliyo muyum dedim ve bilgisayar öğretmenliği kazandım :) 1. Sınıftan başladım ama hem önlisans mezunu olduğum için hemde 2 yıl ve üzeri eğitmenlik yaptığım için 8 dersten muaf oldum :)
Şuan çok şükür iyi bir işim var çok memnunum hatta lisans mezunu olursam azda olsa maaşımıda etkilicek. Bizimkilerde bi babamın emeklisi var, birde babam yine de çalışıyo haftada 2 3 gün çünkü evde duramıyo çok sıkılıyo ona eğlence oluyo bi yerde.
Eskisi kadar olmasada annem hala evlenene kadar böyle diyip duruyo ama dayanamıyorum daha neler öyle şey mi olur evlenmekle olur mu ya belki kısmetimde yok ne biliyoruz illa ona bağlıyosun falan diyorum. Benim sinirlendiğimi farkedince hemen dönüyo yani tabi haklısın ama borçlar bitince zaten rahatlarız olur o zaman diyo. Açıkcası inanmıyorum pek
Benim tam tersim resmen :))))

kiz ben 98 esim 55 kilo belki o kadarda yoktur cikmio basküle

bu arada 10 numara cift oluiz. esim 1 i brnde 0 i temsil ediom:)))

Oooo istanbula geliyorsun demek

abla ya esim doktor benim. hic onemsemedi ciddi değil dedi. bunun bir derecesi falan var mi. bende hic sormadım ya. hemen arastirayim

Canım herkes biseyler yazmış bi de ben fikrimi belirteyim dedim. Tabi ki evlilik çok önemli kişi bence evleneceği insanı görünce işte bu demeli kalbi isinmali gönlü sevmeli. Hissettiklerini neyse ona göre davran bence.ama çok da geç kalma.bazi kriterler diğerlerine göre daha az önemli olabilir belki. Bak benim arkadaslarim var zamanında kıymetlerin teptiler ve şimdi de mutsuzlar çocuklu evli olanlara ozeniyorlar. Yani senin hayatin senin kararların. Bu iş gaza gelerek olacak is değil. @nananais

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…