Yasom okumak coğu kadına vizyon veremiyor, önemli olan karakterli şahsiyetli olabilmekherkes günaydın hayırlı CUMALAR arkadaşlar rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize .
yazdıklarınızı tek tek okuyamadım canlarım ama sizlerden büyük olunca bu sevgili eş konularına açıkçası cevap vermek istesemde benim fikirlerim size farklı gelebilir ama callanım çok güzel yazmış önemli olan imanlı dürüst seni mutlu edebilecek biri olduğuna inanıyorsanız evlenin ama kolunuzda bir altın bileziğiniz olsun herzaman okuyan kızlara hayranım onları başımın tacı edesim geliyor belkide kıskanıyorum şaka şaka kıkançlıktan öte bişey gurur duyuyorum belkide kendi yapamadığım şeyleri sizlerde görmek beni çok mutlu ediyor keşke demeyecem ama çok pişmanım kısmetimde yokmuş okumak okuyamadım sebepler olsada ben sebepleri hep bahene edip oturdum ay neyse yaram deşildi anında ağlayabilirim hepinizin rabbim hakkında hayırlısını versin.
kesinlikle haklısın callanım ama işte yıllardır içimde yara diyecenki imkanın var okuyabilirdin insanın kısmetinde yoksa okumak olmuyor birazda benim tembelliğimden.Yasom okumak coğu kadına vizyon veremiyor, önemli olan karakterli şahsiyetli olabilmek
Yok canım mezun olduktan sonra aöf ile tamamlayayım dedim aöfye girdim önce. Ardından dur bi ygsye gireyim kendimi deneyeyim bakalım yapabiliyo muyum dedim ve bilgisayar öğretmenliği kazandım :) 1. Sınıftan başladım ama hem önlisans mezunu olduğum için hemde 2 yıl ve üzeri eğitmenlik yaptığım için 8 dersten muaf oldum :)perigunlugu canım sen dgs ile mi devam ettin?
Şuan çok şükür iyi bir işim var çok memnunum hatta lisans mezunu olursam azda olsa maaşımıda etkilicek. Bizimkilerde bi babamın emeklisi var, birde babam yine de çalışıyo haftada 2 3 gün çünkü evde duramıyo çok sıkılıyo ona eğlence oluyo bi yerde.Çok güzel cnm inşaallah bitirirsinde atanirsin. Ya da özel bile olsa iyi bir işin olur. Aile tabiki de bir kenara atılmaz . gerçekten ihtiyaçları varsa yardım edilmeli. Ama hiç kimse evladım bana maddi destek sağlamalı diye dünya ya getirmiyor ya da getirmemeli. Mesela bi arkadaşımın anne babası da emekli nerden Baksan 2000 lira net para giriyor eve. Hala evladından para istiyor böyle bi mantık yok.bir arkadaş çok iyi yazmış ana baba rahat edecek diye özel ihtiyaçlarını karşılayacak diye içki gibi kumar gibi sus gibi çocuk destek çıkmalı yok artık yanı. Ama insanın kendi ana babası sonuç ta bide nasıl evlat atolamazsa ana baba da atilamiyo.
Rabbim kimseyi ne evladıyla ne de ana babasıyla imtihan etmesin.
Ama sana da diyorum. Bu hatta öncelikle ne yaparsan yap Allah rızası için kendin için yap.
Benim tam tersim resmen :))))@obur kedi
Yat güzel bir uyku çek rabbim sizi ayirdiysa emin ol daha iyisini cikaracaktir karsina
@Nisaca
Süper yazmışsin muhteşemsin
@nananais
Kuzum esim evlendigimizde 65 kiloydu simdi 90
Ben yakisikli severim ama pekte yakisikli degil
24 yasinda yeniyeni sinavlara giriyorum universite botti kpss den guzel bi puan almisim ahanda bizimkiler hadi evlen bunla yok istemem falan ama dinlemiyorlar ki
Esimle görüştüm istemem seni dedim neden dedi
İş dedim evlenince olur dedi
Sinav dedim evde çaliş seni kursada göndereyim dedi
Ne dediysem cevap buldu
Hayda dedim evlendim
Sonuç
Diplomali ev hanimi
Evlendikten sonra ev yemek eşinin ailesi senin ailen arkadaşlar komşular temizlik çocuk inan bana ne derse ne işe firsat kalmiyor
Boşveeerrrr sen önce isteklerini yap icinde uhde kalmasin koca nasil olsa bulunur
perigunlugu
Kuzum benim kardesim calisiyor ama arada evdekilere destek olur bizimkilerinde hic istedigini gormedim
Hatta evlendi annemler ona para veriyor maaşı yetmiyomuş
kiz ben 98 esim 55 kilo belki o kadarda yoktur cikmio basküleCanım çocuk zayıf, ablam evlenmeden öncede tanıyordum, zaten enistemgilden. İstemiyorum öyle, ama ablam kesip atmamam için gözüme gözüme sokuyor. Benden taş catlasin 6 cm uzun -ki ben hafif topuklu giymistim. ben yüksek topuklu giyinmeyi çok seviyorum.- yinede boyu iyi ama zayıf yahu. Ablam zaten zayifliyorsun diyor. Yoktanda anlamıyor ki.
bu arada 10 numara cift oluiz. esim 1 i brnde 0 i temsil ediom:)))Canım çocuk zayıf, ablam evlenmeden öncede tanıyordum, zaten enistemgilden. İstemiyorum öyle, ama ablam kesip atmamam için gözüme gözüme sokuyor. Benden taş catlasin 6 cm uzun -ki ben hafif topuklu giymistim. ben yüksek topuklu giyinmeyi çok seviyorum.- yinede boyu iyi ama zayıf yahu. Ablam zaten zayifliyorsun diyor. Yoktanda anlamıyor ki.
Oooo istanbula geliyorsun demekbende gideyim kahvaltı hazırlayım bizim tontonlara ay iyiki geldiler bana bayağı moral oldular bide hasta olmasalar daha çok sevinecem .yarın gidiyorum istanbula kızlar belki oralarda vaktim olmaz yada yazamassam merak etmeyin ayın 30unda allahtan bir sıkıntı gelmesse evimdeyim rabbime emanet olun.
abla ya esim doktor benim. hic onemsemedi ciddi değil dedi. bunun bir derecesi falan var mi. bende hic sormadım ya. hemen arastirayim
Canım herkes biseyler yazmış bi de ben fikrimi belirteyim dedim. Tabi ki evlilik çok önemli kişi bence evleneceği insanı görünce işte bu demeli kalbi isinmali gönlü sevmeli. Hissettiklerini neyse ona göre davran bence.ama çok da geç kalma.bazi kriterler diğerlerine göre daha az önemli olabilir belki. Bak benim arkadaslarim var zamanında kıymetlerin teptiler ve şimdi de mutsuzlar çocuklu evli olanlara ozeniyorlar. Yani senin hayatin senin kararların. Bu iş gaza gelerek olacak is değil. @nananaisCanım çocuk zayıf, ablam evlenmeden öncede tanıyordum, zaten enistemgilden. İstemiyorum öyle, ama ablam kesip atmamam için gözüme gözüme sokuyor. Benden taş catlasin 6 cm uzun -ki ben hafif topuklu giymistim. ben yüksek topuklu giyinmeyi çok seviyorum.- yinede boyu iyi ama zayıf yahu. Ablam zaten zayifliyorsun diyor. Yoktanda anlamıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?